| CranK71 a întrebat:

Care din voi mai credeti in mos craiun si isus cristos? si sunteti siguri ca maine seara va veni mosul si nu va veni isus? daca da de ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Iisus este Mos Craciun.

67 răspunsuri:
| danay72 a răspuns (pentru CranK71):

Istoria iti confirma existenta lui Isus si e o aberatie sa fie comparat cu mos craciun o poveste inventata care a aparut cu cateva secole in urma.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru CranK71):

Dacă asta e concluzia la care ai ajuns, nu am decât să ţi-o respect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CranK71):

Asa,si? cand radem?

| CranK71 explică (pentru danay72):

De unde stii ca nu este isus povestea inventata acum 2000 si ceva de ani?

| CranK71 explică (pentru anonim_4396):

Simplu, cand afli in ce poti sa crezi, nu ma mir daca nu razi mai trebui sa cresti probabil happy (nu chiar fizic (mental))

| danay72 a răspuns (pentru CranK71):

Pentru ca sunt multi istorici care confirma faptul ca Isus a trait.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun de pus in rama raspunsul tau.Asta nu am mai auzit-o.Ai doua decenii si degeaba.Dar a luat de bun raspunsul tau. Dupa cum scrie este vreun copil.

| darrio2007 a răspuns (pentru danut):

Cred ca ti-a placut si raspunsul castigator. Tipa are doua decenii.Asa s-a exprimat ea in alta intrebare.

| darrio2007 a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

In versiunea ta Biblia este o carte de povesti? Halal! De te-ar auzi bunica-ta te-ar pune sa o citesti din scoarta-n scoarta. Daca tot este de povesti.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru darrio2007):

Salut

Nu ştiu cum ai ajuns la această concluzie. Eu consider Biblia ca fiind o carte inspirată de Creatorul nostru, Dumnezeu. (2 Timotei 3:16)

| darrio2007 a răspuns (pentru Someonewhoappreciatelife):

In raspunsul tau ai spus ceva de lumea basmelor.Concluzia mea este ca Isus nu face parte din lumea basmelor. Poate ca nu stii ce inseamna un basm.

| CranK71 explică (pentru darrio2007):

De as citio impreuna cu bunica s-ar convinge si ea de ce am spus

| CranK71 explică (pentru darrio2007):

Raspunsul castigator este bun pentru ca amandoua personaje sunt imaginare (doar ca unii ori nu vor sa recunoasca pentru ca se simt mai in siguranta crezand in cineva care ii pazeste pe pamant si le pastreaza un loc in "rai" nestiind cati bani le fura biserica, iar unii pur si simplu merg pe ideea ca daca toata lumea crede eu de ce sa nu cred? )

| darrio2007 a răspuns (pentru CranK71):

Interesanta viziune ai.

| danut a răspuns (pentru darrio2007):

Cate o data e buna si zicala aia: "Da-i Mos Craciun (?) romanului mintea cea de pe urma". Am gresit, recunosc, dar este pe "masura" LOCULUI 1.

| danut a răspuns (pentru CranK71):

Dragule, la asa raspuns iti recomand sa te "rogi" lui Mos Craciun sa-ti dea ceva minte.

| darrio2007 a răspuns (pentru danut):

Ok.

| CranK71 explică (pentru danut):

Sa-ti spun mai pe scurt, ai sa vezi ca tu nu ai minte ci nu eu: Adultii pacalesc copii ca exista mos craciun, exact acelasi lucru se intampla si invers, biserica pacaleste oamenii ca exista dumnezeu! Nu mai stau sa imi bat capul cu tine, daca tu crezi ca "sf" Gheorghe a omorat un balaur cu 7 capete crezi in continuare si lasa biserica sa se imbogateasca pe spatele tau. BISERICA ESTE CEL MAI BUN SRL

Deci tu te rogi lui dumnezeu sa iti dea minte nu? UITE INCA O DOVADA CA NU EXISTA!

Daca tu vezi in biserica snoava cu balaurul, e foarte grav. Se vede ca inca nu ai citit vreo farama de cuvinte din Biblie de poti spune ca biserica se numeste locul unde se spun snoave cu balauri. Biserica are un cu totul alt sens decat cel "declarat" de tine. Biserica nu este o cladire si nici o afacere. Ai dreptate acela este un SRL dar nu este o biserica.

Oare ai un "cantar" pentru "minte"? Cum poti admira o pictura cand esti orb din nastere si nici nu doresti sa fi vindecat de orbire? Cum sa-L poti cunoaste pe Dumnezeu cand refuzi sa-L intalnesti?

Deci vrei sa spui cumva ca in biblie nu scrie ca sf gheorghe a omorat un balaur? Sau ca nu exista nici o dovada ca ar fi facut asta? Doar da-mi un raspuns si te voi "lumina" eu

De orbire stiu ca se fac niste operatii pe retina in nici un caz nu poate sa iti revina vederea de la o rugaciune preistorica. Cat despre intanlirea cu dumnezeu. m-as intanli cu el dar nu cred ca sta in Romania, sau in dimensiunea asta. Apropo sa iti pun o intrebare: crezi in puterile vrajitoarelor?

Nici daca fumam 10 joint-uri nu credeam porcariile alea

Eu n-am citit asa ceva in Biblie si nici nu am auzit ca ar fi scris despre vreun muritor sfantul gica (ghita, gheorghe, etc).

"Apropo sa iti pun o intrebare: crezi in puterile vrajitoarelor? "
Daca crezi in existenta lui Dumnezeu atunci crezi si in existenta satanei, implicit si a unora dintre "slujbasii" sai, vrajitori.

"nu credeam porcariile alea "
Care porcarii?

Uite, si sunt sute de icoane cu sfantul gheorghe omorand balauri. http://postimg.org/image/i8e12atpt/

Atunci care este diferenta intre vrajitoare si preoti? acum tu poti spune ca vrajitoarele lucreaza cu diavolul dar practic si preotii lucreaza cu diavolul pentru ca si ei accepta blestemele sau chestii de genul, si totusi, vrajitoarele de ce nu sunt lasate sa isi faca meseria?

Porcarii cum ca "dumnezeu" ne iubeste neconditionat dar a inecat toata planeta in potopul lui noe doar pentru ca erau cativa pacatosi, sau ca o femeie a ramas insarcinata intr-un vis, a nascut iar dupa nastere a ramas tot fecioara.
apropo ai citit ce scrie in biblie? (Marcu 10:21)
"Du-te vinde tot ce ai si da la saraci"
CE FACE PATRIARHUL CU MASINA ASTA:

http://www.realitatea.net/......93642.html

CE FACE PATRIARHUL CU TOT AURUL DIN BISERICI?

TREZITI-VA OAMENII BUNI, CHIAR NU VEDETI CA SUNTETI LUATI DE PROSTI DE NISTE OAMENI CARE ISI UMPLU BUZUNARELE SI PRETIND CA VOR SA SCAPE TARA DE SARACIE CU NISTE MITURI PREISTORICE?

Nu ai cum sa spui ca te rogi impotriva saraciei cand umblii in masini de zeci de mii de euro si ai averi de sute de milioane de euro!