Nu exista un mod frumos de a muri. Poate unul care sa doara mai putin, dar nu unul frumos.
Dupa ce ai realizat tot ceea ce voiai sa realizezi in viata, dupa ce te-ai vazut cu toti cei dragi, dupa ce te-ai spovedit di ti-au fost iertate pacatele facute, te scufunzi in bratele celei mai dragi persoane din viata ta si gata.
Gandeste-te la mucenici. Nu e cazul nostru. Noi sa putem muri macar pentru o idee, pentru un ideal, pentru ceva - sa nu murim inutil. Asa mi-a trecut mie prin cap in fata mortii.
Cea mai rapidă şi usoară moarte cred că este prin infarct sau o moarte instantanee! Să nu ai timp să intri-n panică!
Sa crezi toata viata in Isus Hristos, si sa vezi ca inainte de a muri, vine la tine sa te ia la El. Au fost asemenea cazuri, si se zice ca fata celor ce au avut parte de o asemenea moarte stralucea de o bucurie cereasca, divina, chiar de erau poate bolnavi grav!
Undeva in mijlocul naturii, cu gandul impacat ca o sa mori si daca este posibil, cu persoana iubita langa tine
In timpul unei partide de sex sau impuscat in cap (cu o luneta) de un assasin profesionist
Moartea face parte din viata si e important cum o traiesti.
Si amu, sa-ti raspund la intrebare: impacat cu lumea si cu Dumnezeu.
Sanatate
Cum au spus-o mai mulţi, frumos nu poate fi. Dar cred că a muri cu convingerea că ai ascultat de Creatorul tău şi că ai încercat să-ţi trăieşti viaţa într-un mod aprobat de el, este cel mai satisfăcător.
Pe mare cu o barcuta, stand pe spate, uitandu-te la stele si asteptand sa fi una dintre ele.
...convins ca moartea nu e decat o trecere intr-o alta lume,dimensiune, plan. Crezand cu tarie ca sufletul e nemuritor, dispare orice teama, regret, suferinta!
Ce-i drept, putini reusesc sa faca acest lucru!
DeProfundis99 întreabă: