| andrei38 a întrebat:

Care este adevarul? Exista Dumnezeu sau este doar inventia omului, care avea nevoie sa creada in cineva(cineva etern, nemuritor si puternic )? Sau poate doar o minciuna facuta de Vatican pentru ca oamenii sa nu se revolte sa se omoare intre ei, etc? Sau mai e varianta ca ar fi inventat de societatile secrete pentru a controla lumea. Voi care credeti ca este adevarul?

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Nu prea am chef sa-ti spun o intreaga serie de dovezi care demonstreaza ca exista, dar iti spun din toata inima ca este real totul, macar exista un lucru la care poti sa te rogi atunci cand ai o problema din care simti ca nu mai scapi cu bine.Eu m-am rugat de multe ori, iar Dumnezeu m-a scapat cu bine din multe.
Sper ca am putut sa te ajut.

67 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns (pentru AdrianL):

Daca mata iti spune in momentul asta ca a vazut un spiridus calare pe un unicorn, o crezi? Daca nu o crezi atunci du`te tu acolo unde ai ziswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Tu esti casatorita?

| FucktheSystem a răspuns (pentru AdrianL):

Dacă am ceva de scris, pot să scriu și romane în mai multe serii. Eu nu mă limitez.
Și văd că ție nu prea-ți place inteligența, te-ai certat cu ea?

Răspuns utilizator avertizat
| Rapplex a răspuns (pentru barbattttt):

Ba da, a avut, hai sa iti spun cum.Deci D-zeu mergea sa faca plinu la carul cu prosti si dintrodata si-a scapat bricheta langa pompa de benzina si a facut un boom, neindemanaticul.

| AdrianL a răspuns:

Auzi la bietul copil Mata vine si iti spune ca a fost violata la casa de nebuni atunci tu o crezi da cand eu iti zic ca esti prost nu ma crezi.

| AdrianL a răspuns:

Plin de cretini si retardati *****.

anonim_4396

M-am indragostit de raspunsurile tale daca doresti de ce nu

anonim_4396

Da soacra nu da nimic doar se casatoreste fica ei?

anonim_4396

Mai esti virgina vitoare nevasta?

anonim_4396

Macar in noaptea nunti sa fi draga doar esti crestina nu?

anonim_4396

Asa sa faci scumpo eu ma duc sa ma desvirginez mai mult intr-un club de piticoance iubi ma lasi nu-i asa?

anonim_4396

Eu ma culc nb te pup

| andrei38 explică (pentru AdrianL):

Crede si nu cerceta eu prostie francmasona, asa ca nu te mai baza pe asta

| ML001 a răspuns:

Stii care este cel mai mare dar pe care il avem? -constiinta! daca Dumnezeu nu ne dadea constiinta eram niste roboti care ii cantau catece de lauda, dar El te lasa sa alegi pentru Gloria Lui este mai mare cand tu decizi sa iti ceri iertare si sa traiesti cu gandul la El in fiecare zi!

| Skillzx55 a răspuns (pentru Rapplex):

Da adica o parte din oameni credeau in dumnezeu dar cealalta lupa impotriva lui asa ca mare parte or fost siliti sa creda in el or mai existat si altele dar nu pot momentan sa ti le spun am sa ma mai documentez si o sa te anunt, ok?

| Esperança a răspuns:

Ia uite si un rapper printre atatia rockerihee hee pentru voi toate raspunsurile sunt eronate, nici daca ar invia cineva din morti nu ati crede.

| sandra2012 a răspuns:

Eu cred ca exista, dar daca nu ar exista pana la urma ce am pierdut? Am ajutat niste oameni, am facut-o din pura placere, pentru sufletul meu ca sa ma simt eu bine.

| Bia_8599 a răspuns:

Dumnezeu exista! Si intr-o zi TOTI isi vor da seama de asta, dar pentru multi va fi prea tarziu!

| Rapplex a răspuns (pentru Esperança):

Singurii care au inviat pana acum din morti, au fost aia la care a venit ambulanta la timpwinking

| Rapplex a răspuns (pentru Skillzx55):

Mai ai de gand sa aberezi? Apropo, sa eviti documentarea din biblie, de la vreun popa, de pe OTV.winking

| Skillzx55 a răspuns (pentru Rapplex):

Fara frica:Biblia ii scrisa gresit, cu popi nu ma inteleg iar pe OTV nu ma uit laughing ( si stiu uni care se uita o sa comenteze pentru chestia cu biblia dar va dau un din citatele gresit: "Caut refugiu in Dumnezeul dimineti de raul pe care el la creat si care se raspandeste in noapte" --> greseala:Lucifer nu o fost creat rau el a ales nesupunerea)