Nu prea am chef sa-ti spun o intreaga serie de dovezi care demonstreaza ca exista, dar iti spun din toata inima ca este real totul, macar exista un lucru la care poti sa te rogi atunci cand ai o problema din care simti ca nu mai scapi cu bine.Eu m-am rugat de multe ori, iar Dumnezeu m-a scapat cu bine din multe.
Sper ca am putut sa te ajut.
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Dacă am ceva de scris, pot să scriu și romane în mai multe serii. Eu nu mă limitez.
Și văd că ție nu prea-ți place inteligența, te-ai certat cu ea?
Ba da, a avut, hai sa iti spun cum.Deci D-zeu mergea sa faca plinu la carul cu prosti si dintrodata si-a scapat bricheta langa pompa de benzina si a facut un boom, neindemanaticul.
Auzi la bietul copil Mata vine si iti spune ca a fost violata la casa de nebuni atunci tu o crezi da cand eu iti zic ca esti prost nu ma crezi.
M-am indragostit de raspunsurile tale daca doresti de ce nu
Macar in noaptea nunti sa fi draga doar esti crestina nu?
Asa sa faci scumpo eu ma duc sa ma desvirginez mai mult intr-un club de piticoance iubi ma lasi nu-i asa?
Stii care este cel mai mare dar pe care il avem? -constiinta! daca Dumnezeu nu ne dadea constiinta eram niste roboti care ii cantau catece de lauda, dar El te lasa sa alegi pentru Gloria Lui este mai mare cand tu decizi sa iti ceri iertare si sa traiesti cu gandul la El in fiecare zi!
Ia uite si un rapper printre atatia rockeri pentru voi toate raspunsurile sunt eronate, nici daca ar invia cineva din morti nu ati crede.
Eu cred ca exista, dar daca nu ar exista pana la urma ce am pierdut? Am ajutat niste oameni, am facut-o din pura placere, pentru sufletul meu ca sa ma simt eu bine.
Dumnezeu exista! Si intr-o zi TOTI isi vor da seama de asta, dar pentru multi va fi prea tarziu!
Fara frica:Biblia ii scrisa gresit, cu popi nu ma inteleg iar pe OTV nu ma uit ( si stiu uni care se uita o sa comenteze pentru chestia cu biblia dar va dau un din citatele gresit: "Caut refugiu in Dumnezeul dimineti de raul pe care el la creat si care se raspandeste in noapte" --> greseala:Lucifer nu o fost creat rau el a ales nesupunerea)