Nu prea am chef sa-ti spun o intreaga serie de dovezi care demonstreaza ca exista, dar iti spun din toata inima ca este real totul, macar exista un lucru la care poti sa te rogi atunci cand ai o problema din care simti ca nu mai scapi cu bine.Eu m-am rugat de multe ori, iar Dumnezeu m-a scapat cu bine din multe.
Sper ca am putut sa te ajut.
Oamenii încă se omoară între ei datorită zeilor voştri. În ţările civilizate nu se mai omoară între ei pentru că au constatat că banii sunt mai importanţi decât un simbol şi de aceea bisericile au averi de milioane de euro strânşi din pensiile babelor şi parte din salariile proştilor. Încă se mai cumpără iertarea păcatelor, iar mortul nu ti-l îngroapă fără să-i dai bani popii care este plătit de stat să-şi facă meseria.
Asemenea adevăruri nu pot fi demonstrate! Adevarul este dincolo de noi! Nu te apuca să crezi, nici să cercetezi pentru că oricum nu vei afla nimic!
Am citit toate comentariile pe langa aceasta intrebare uriasa! acum va spun parerea mea: cand eram mai tanara si ma preocupau astfel de intrebari am inceput sa am o serie de viziuni. la inceput am vazut ca totul era un vid imens atat la venire cat si la plecare din viata, apoi, la 17 ani am avut o experieta care unii ar numi-o moarte cerebrala, si am vazut un loc minunat plin de lumina, copaci cu flori in mii e culor, cum nu exista pe pamant, si un miros placut de care nu am mai intalnit pe pamant! daca ar fi sa ne luam dupa unii acela ar fi raiul, ar putea fi chiar imaginatia subconstientului meu despre cum as vrea sa fie viata pe terra. Cert este ca au urmat o serie de experiente care mai de care spirituale. Dumnezeu mi-a implinit multe rugaminti, insa luandu-ne dupa legea atractie universale putea fi doar manifestarea gandurilor mele in functie de cat de tare era cerinta! am citit mult si am experimentat multe; daca te iei dupa cele bune implinite zici ca exista dumnezeu si asa e, dar cand vin si rele treci si zici ca e raul; adevarul e ca Dumnezeu este entitatea divina din fiecare fiinta umana, si manifestarea tuturor actiunilor benefice si pozitive sunt parte din acest Dumnezeu! cine a creat religiile a stiut bine ce face, da! oamenii au nevoie de ceva in care sa creada, de o scala de valori, si de credinte, dupa care sa traiasca pe terra, altfel ar fi toti in haos si confuzie! treaba e in doua feluri, ori crezi in Dumnezeul din tine, din cei din jur si atragi cu gandirea pozitiva lucrurile bune si frumoase in viata ta, ori iti creezi o lume intunecata unde cele mai negre ganduri se manifesta in viata ta si a celor din jur si se chema diavol. Un lucru e sigur trebuie sa avem incredere in aceste valori pentru a putea merge mai departe, fiecare cu cine doreste, insa daca amesteci cele doua aspecte s-ar putea sa te mire de ce lucrurile bune intarzie sa vina sau de ce cele rele nu mai trec; repet asta este exact ceea ce tu alegi! Pana una alta ne crestem copii crezand in Dumnezeu cel bun, in sparanta ca nu o vor lua razna la o prima dezamagire, sau la un prim esec, din cauza lipsei de experienta din viata asta si a starii de copil care multi tineri inca o au, dar nu vor sa recunoasca, aceea stare care are nevoie mereu de protectia parintilor si de incurajarea lor! va doresc toate cele bune, si nu uitati, Dumnezeul din voi sa va ajute sa atrageti numai lucruri bune in viata voastra si neaparat sa manifestati iubire pentru voi insiva si cei de langa voi, si mottoul meu personal : Dumnezeu este Iubire deci Iubirea e Totul, sa va aduca linistea sufleteasca mult dorita!