Https://www.resursecrestine.ro/schite/55772/despre-casa-lui-dumnezeu
https://doxologia.ro/cuvant-de-folos/fiecare-om-este-casa-lui-dumnezeu
metaforic vorbind este in sufletul la orice om
iisus nu a facut biserici, el mergea la templu si chiar el a spus ca e casa lui dumnezeu
Templul lui Dumnezeu
"Nu ştiţi, oare, că voi sunteţi templu al lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte în voi?"
(Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel – 3/16)
Casa lui Dumnezeu
"Iar Hristos a fost credincios ca Fiu peste casa Sa. Şi casa Lui suntem noi, numai dacă ţinem până la sfârşit cu neclintire, îndrăzneala mărturisirii şi lauda nădejdii noastre."
(Epistola catre Evrei a Sf. Apostol Pavel – 3/6)
Casa de rugaciune
"Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu."
(Epistola catre Corinteni a Sf. Apostol Pavel – 6/20)
Deci noi suntem si templul si casa lui Dumnezeu si casa de rugaciune, ne rugam in trupul nostru care este templul, sau casa lui Dumnezeu.
Daca stiti altceva veniti va rog si cu argumente nu numai cu afirmatii
Locuinta lui Dumnezeu este domeniul spiritual situat in afara timpului si spațiului pe care il vedem si il percepem si il cunoaștem.
Asa nu se poate discuta. Poti spune ca am inteles gresit orice vrei tu, dar daca nu vii cu argumente ceea ce spui raman doar niste afirmatii. trebuie sa spui EXACT ceea ce am inteles gresit si sa spui cum e corect, dar ceea ce spui sa fie demonstrat cu citate care fac referire la acel ceva. Asa vad eu o discutie constructiva, iar pe restul discutiilor, care se poarta mai mult sub forma de cearta sau de concurs (care e mai destept) le consider mai degraba distructive si ma retrag din discutie
Bucuresti, strada Mihai Viteazul, blocul 5, apartamentul 16, numarul 28.
Sper ca nu s-a mutat de acolo, ca altfel nu stiu sa-ti spun adresa.