Adevaratele mele valori nu sunt posesiunile materiale. Pe primul loc este Domnul Isus si apoi familia mea, sotul meu si copiii mei, parintii.
Exact, este important atunci cand recunosti ca El este Stapanul binecuvantat de la care primim toate lucrurile.,, A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai presus de orice!
12 De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.,,
Sau lasa vrajeala!
Emas e o zeita mai presus de dumnezeu
De ce afirmi ca ceea ce spun este vrajeala? Adica ce motive as avea sa ma dau bine pe la EmaS? Ori nu ai un spirit de observatie prea dezvoltat, ori nu ai ce face! Nu-mi place cand cineva spune cuvinte ofensatoare la adresa mea! De aceea, te rog frumos sa incetezi cu comentariile astea "codificate" si spune-mi in fata ce te deranjeaza. Nu vreau sa iti dau ignor!
Eu cred ca esti tu un copil care evidentiaza profilul clasic al copilului razgaiat. Ceea ce este mai grav este ca parintii ti-au permis acest lucru si poate ca acum este prea tarziu. Daca nu te potolesti o sa iti dau ignore.
Ai face pe Brancoveanu cu copiii tai, pentu Iisus?
Mersi pentru raspuns si imi pare rau pentru tine!
Am si eu o intrebare:
A mai sesizat cinea, ca Dumnezeu nu e o persoana?
Dumnezeu, e o entitate omniprezenta si omnipotenta (eu asa am auzit) peste puterea noastra de intelegere, nu o persoana.
Cea mai importanta persoana din viata mea e mama.
Eu,parinti,viitoarea sotie, copii fratii, prieteni, orice persoana e importanta in viata mea chiar si dusmani
1.Dumnezeu Iisus Hristos
2.Parintii si bunicii
3.Prietenii mei
Oricum daca as putea primele 2 locuri le-as pune impreuna pe locul 1.
Nu imi place sa fac clasamente.
Deci mai bine zic asaumnezeu si familia mea.(parintii si bunicii) sunt pe locul 1.Toti.Impreuna.Mereu.
Eu nu discriminez, consider ca toti oamenii sunt la fel de importanti pe planeta asta; desigur asta nu inseamna ca trebuie sa-mi si placa neaparat de ei.
Ce narcisist esti.. Nu-ti iubesti nici macar mama? Sau daca ai sotie si copii. nici macar pe ei?
Chair nu sunt narcisist. Daca ai sta sa te gandesti putin, ai vedea ca cea mai importanta persoana din viata ta esti tu, fara a fi narcisist. Fara tine acele persoane de care iti pasa si care te-au cunoscut si carora le pasa de tine ar suferi. Intelegi unde bat?
Daa. inteleg perfect! Dar daca nu ar exista si acele persoane dragi carora le pasa de tine, viata ta ar fi pustie si foarte trista! Daca nu ar exista mama care sa-ti poarte de grija, daca nu ar exista prietenii care sa-ti ridice moralul. etc.
In fine... asta-i parerea ta si o respect!
Chiar* la naiba. T_T
Eu chiar m-am amuzat cand am vazut "chair"
Dar asta e. stai linistit. e greseala de tastare, nu?
Obisnuiesc sa tastez rapid, fara sa ma uit la tastatura. De obicei rezulta litere inversate.
Asa fac si eu. dar ma verific inainte!
Pentru mine, cea mai importanta persoana din viata mea este Dumnezeu. Apoi urmeaza familia, respectiv prietenii!
La fel si la mine! Persoana care mi-a dat viata e cea mai importanta!