Adevaratele mele valori nu sunt posesiunile materiale. Pe primul loc este Domnul Isus si apoi familia mea, sotul meu si copiii mei, parintii.
Ce narcisist esti.. Nu-ti iubesti nici macar mama? Sau daca ai sotie si copii. nici macar pe ei?
Chair nu sunt narcisist. Daca ai sta sa te gandesti putin, ai vedea ca cea mai importanta persoana din viata ta esti tu, fara a fi narcisist. Fara tine acele persoane de care iti pasa si care te-au cunoscut si carora le pasa de tine ar suferi. Intelegi unde bat?
Daa. inteleg perfect! Dar daca nu ar exista si acele persoane dragi carora le pasa de tine, viata ta ar fi pustie si foarte trista! Daca nu ar exista mama care sa-ti poarte de grija, daca nu ar exista prietenii care sa-ti ridice moralul. etc.
In fine... asta-i parerea ta si o respect!
Eu chiar m-am amuzat cand am vazut "chair"
Dar asta e. stai linistit. e greseala de tastare, nu?
Eu,parinti,viitoarea sotie, copii fratii, prieteni, orice persoana e importanta in viata mea chiar si dusmani
Obisnuiesc sa tastez rapid, fara sa ma uit la tastatura. De obicei rezulta litere inversate.
Exact, este important atunci cand recunosti ca El este Stapanul binecuvantat de la care primim toate lucrurile.,, A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai presus de orice!
12 De la Tine vine bogăţia şi slava, Tu stăpâneşti peste tot, în mâna Ta este tăria şi puterea, şi mâna Ta poate să mărească şi să întărească toate lucrurile.,,
DeProfundis99 întreabă: