Adevaratele mele valori nu sunt posesiunile materiale. Pe primul loc este Domnul Isus si apoi familia mea, sotul meu si copiii mei, parintii.
Pentru mine, cea mai importanta persoana din viata mea este Dumnezeu. Apoi urmeaza familia, respectiv prietenii!
Eu nu discriminez, consider ca toti oamenii sunt la fel de importanti pe planeta asta; desigur asta nu inseamna ca trebuie sa-mi si placa neaparat de ei.
De ce afirmi ca ceea ce spun este vrajeala? Adica ce motive as avea sa ma dau bine pe la EmaS? Ori nu ai un spirit de observatie prea dezvoltat, ori nu ai ce face! Nu-mi place cand cineva spune cuvinte ofensatoare la adresa mea! De aceea, te rog frumos sa incetezi cu comentariile astea "codificate" si spune-mi in fata ce te deranjeaza. Nu vreau sa iti dau ignor!
La fel si la mine! Persoana care mi-a dat viata e cea mai importanta!
Eu cred ca esti tu un copil care evidentiaza profilul clasic al copilului razgaiat. Ceea ce este mai grav este ca parintii ti-au permis acest lucru si poate ca acum este prea tarziu. Daca nu te potolesti o sa iti dau ignore.
1.Dumnezeu Iisus Hristos
2.Parintii si bunicii
3.Prietenii mei
Oricum daca as putea primele 2 locuri le-as pune impreuna pe locul 1.
Nu imi place sa fac clasamente.
Deci mai bine zic asaumnezeu si familia mea.(parintii si bunicii) sunt pe locul 1.Toti.Impreuna.Mereu.
Am si eu o intrebare:
A mai sesizat cinea, ca Dumnezeu nu e o persoana?
Dumnezeu, e o entitate omniprezenta si omnipotenta (eu asa am auzit) peste puterea noastra de intelegere, nu o persoana.
Cea mai importanta persoana din viata mea e mama.
DeProfundis99 întreabă: