Omnipotenta e contradictorie cu ea insasi.
Când spui ca Dumnezeu e omnipotent practic spui ca nu poate face lucruri ce ar contrazice natura sa omnipotenta. Ceea ce e amuzant, pentru ca omnipotent inseamna a putea face orice.
http://www.tpu.ro/......-poate-fi/
Intrebarea ta este o intrebare masochista, iar masochit poate fi numai un om pacatos, Dumnezeu nu este om si nici pacatos.
Nu exista Zeu pe fata pamantului, deci, totul tine de basme stiintifico-fantastice!
Cat despre omnipotenta, definita DEX-ului este "...cu putere nelimitată. Atribut divin prin care se afirmă că în Dumnezeu se concentrează toate puterile sau energiile cosmice; capacitatea de a face tot ceea ce nu este logic imposibil" iar tu, nu te poti numara printre omnipotenti, pentru ca esti un simplu muritor, de aici si imposibilitatea de a crea o alta fiinta mai puternica ca tine.
Pai pe fata pamantului chiar nu exista...
Nu stim totul despre noi insine si vrem sa stim ceva profund despre Dumnezeu. Nu-l putem studia, nu-l putem atinge, astfel ca unele intrebari legate de el vor ramane un mister. Nici macar nu ii cunosti natura si puterea, si intrebi treaba asta. Nimeni nu e in stare sa raspunda la asta, si personal mi se par lipsite de sens unele intrebari similare.
Eu nu am intrebat nimic! Am raspuns direct initiatorului de topic!
Stiu, scuze. Eu eram ferm convins ca i-am raspuns persoanei care a intrebat. Ori greseala mea, ori eroarea site-ului. In fine, imi cer scuze
De ce ar vrea cineva sa creeze ceva care ar putea sa-l domine? the fk?
Si El poate sa face ce vrea deci...
Nu poti aduna ceva la Infinit pentru ca tot infinit iti da. Asa cum a facut Dumnezeu pe Fiul.
Rizztheseballs6969 întreabă: