anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta dintre "Cele 7 pacate capitale" si "Cele 10 porunci"?

Răspuns Câştigător
| oprescudorin11 a răspuns:

As completa:pacatele sunt rezultate din nerespectarea poruncilor.Le vei face oricum, ca esti om.Macar o parte.

7 răspunsuri:
| Duhovnicul a răspuns:

Oh, boy!
Pai gandeste-te logic, poruncile sunt acele " sa nu... " - ucizi, furi etc.
Iar pacatele sunt acele defecte pe care ar trebui sa le evitam sa le avem : lacomia, invidia, lenea...

| anedreaeaaa a răspuns (pentru Duhovnicul):

Stiu si eu asta.Ma refer...toate sunt tot pacate nu? Si sunt fata baietelulehappy

| neneacelrau a răspuns (pentru anedreaeaaa):

O idiotenie mai mare ca asta nu puteai sa scoti pe tastatura. In primul rand in porunci ti se prezinta anumite lucruri pe care sa LE FACI si anumite lucruri pe care sa NU LE FACI. Pe cand cele 7 pacate de moarte NU TREBUIE SA LE FACI. Capisci?

| Lămâie00 a răspuns:

Pai, cele 7 pacate sunt 7, iar cele 10 porunci sunt 10, logic, ha?happy

| unbulangiu a răspuns:

Nu exista pacate sau porunci...NU EXISTA DUMNEZEU SAU SATANA. Toata porcaria asta este provenite de la prima generatie care au inventat asa zisele pacate si porunci ca sa nu fie atat de rea lumea... Daca nu exista asa ceva si oameni care sa creada in ele nu eram deloc diferiti de animale. Si totusi este mai bine asa.

| anedreaeaaa a răspuns:

Am zis carei diferenta ba copii.Ca asa stiu si eu ce sunt.Nu ma lamureste cu nimic un raspuns 'ala iti zice ce poti face si ce sa nu faci, iar alelalte doar ce sa nu faci'. Decat sa dati astfel de raspunsuri mai bine taceti...Mai astept raspunsuri.

| danay72 a răspuns:

Exod20:1-17

Întrebări similare