Şi au fost adunate la Solomon oştile sale de djinni(DEMONI), de oameni şi de păsări şi au fost ele aranjate în cete. Şi când au sosit ele din Valea Furnicilor, a zis o furnică: "O, voi furnicilor! Intraţi în casele voastre, ca să nu vă strivească Solomon şi oştile sale, fără ca ei să-şi dea seama!" El a surâs, veselindu-se de vorbele ei, şi a zis: "Doamne, îngăduie-mi mie să-Ţi mulţumesc pentru harul pe care l-ai revărsat asupra mea şi asupra părinţilor mei şi să săvârşesc fapte bune de care Tu să fii mulţumit şi ajută-mă pe mine să fiu - prin îndurarea Ta - printre robii Tăi cei evlavioşi!" [Coran 27:17-19]
Iar lui Solomon [i-am supus Noi] vântul cel vijelios, ca să alerge la porunca sa pe pământul pe care Noi l-am binecuvântat. Şi Noi am fost Atoateştiutori. Şi printre şeitani(DEMONI) au fost unii care se cufundau pentru el şi făceau şi alte lucruri, iar Noi am fost păzitori peste ei. [Coran 21:81, 82]
Şi lui Solomon [i-am supus] vântul, încât mersul lui de dimineaţă a fost cât o lună de zile şi mersul lui de seară a fost cât o lună de zile. Şi am făcut să curgă pentru el un izvor de aramă. Şi printre djinni(DEMONI) erau [unii] care munceau dinaintea lui, cu îngăduinţa Domnului său. Iar pe aceia dintre ei care se abăteau de la porunca Noastră îi făceam Noi să guste chinul flăcărilor. Îi lucrau ei lui ceea ce el voia: sanctuare şi statui, vase [pentru mâncat] cât bazinele şi oale care se aşază bine. "Lucraţi, voi neam al lui David, [după legea lui Allah], pentru a-I aduce mulţumire!" Dar puţini dintre robii Mei sunt mulţumitori." [Coran 34:12, 13]
Şi au urmat ceea ce şeitanii au născocit în timpul împărăţiei lui Solomon, dar nu a fost necredincios Solomon (Solayman), ci şeitanii au fost necredincioşi. Ei i-au învăţat pe oameni vrăjitoria şi ceea ce a fost trimis celor doi îngeri din Babel(Babylon), lui Harut şi Marut. Dar ei doi nu învăţau pe nimeni înainte de a-i spune:" Noi suntem o ispită, deci nu fi necredincios!" Şi au învăţat de la ei doi [chiar şi] cum să semene dezbinare între bărbat şi soaţa lui. Însă ei nu puteau să facă rău nimănui, fără îngăduinţa lui Allah. Ei au învăţat ceea ce le aduce rău şi nu le foloseşte şi totuşi au ştiut că cei care vor dobândi aceasta nu vor avea parte în Viaţa de Apoi. Ce lucru de nimic au dobândit în schimbul vinderii sufletelor lor! Dacă ei ar fi ştiut!
Dacă ei ar fi crezut şi ar fi fost cu frică, ar fi primit răsplată mai bună de la Allah. O, de-ar fi ştiut!
(Surat Al-Baqara, ayat 102, 103)
când Solomon şi-a pierdut regatul, mare parte din oameni şi djini l-au renegat urmându-şi poftele. Dar, Allah a refăcut regatul lui Solomon iar cei care l-au renegat au revenit pe calea cea bună, Solomon le-a confiscat sfintele scripturi pe care le-a îngropat apoi sub tronul său. La scurt timp, Solomon, aleihi salam, a murit. Imediat oamenii şi djinii au dezgropat scripturile zicând: Aceasta a fost o carte revelată de Allah lui Solomon care a ascuns-o de noi. Apoi au luat drept adevărat ceea ce scria în ele, Allah AtotPuternicul revelând în Qur’an următorul verset :{ Şi când a venit la ei un Trimis al lui Allah, întărind ceea ce ei aveau, o parte dintre cei care aveau Scriptura au lepădat Cartea lui Allah în spatele lor, ca şi când ei nu ar şti nimic,} (Surat Al-Baqara, aya 101) şi au urmat ceea ce diavolii le-au dat.
Când Solomon dorea să răspundă chemării naturii sau să facă dragoste cu una din soţiile sale, obişnuia să dea inelul său unei femei pe nume Al-Jaradah. Când Allah AtotPuternicul a vrut să-l încerce pe Solomon, el a dat inelul acelei femei. După aceea, Şeitan(diavolul) veni la ea luând chipul lui Solomon şi-i luă inelul. Când Şeitan îşi puse inelul, toţi oamenii, djinii şi diavolii i s-au supus. Apoi, Solomon veni la ea să-şi ia inelul înapoi, dar ea îi spuse: " Eşti un mincinos, nu eşti Solomon." Atunci, Solomon a ştiut că e un test de la Allah AtotPuternicul. În acest timp, diavolii erau liberi să facă tot ceea ce doreau. Aşa că, ei au scris cărţi despre magia neagră şi blasfemie pe care le-au îngropat sub tronul lui Solomon. După moartea lui Solomon, ei au dezgropat aceste cărţi spunând oamenilor: Cu adevărat, Solomon obişnuia să tragă foloase din aceste cărţi. Prin urmare, oamenii s-au declarat nevinovaţi de ceea ce făcea Solomon, iar pe el l-au declarat necredincios până când Profetul Muhammad, salla Allahu aleihi wa salam, a venit cu versetele Qur’anice în care Allah spunea: { dar nu a fost necredincios Solomon (Solayman), ci şeitanii au fost necredincioşi.}
Deci, diavolii obişnuiau să stea ascunşi şi să asculte ceea ce îngerii vorbeau despre lucrurile de pe pământ: moarte, lucruri nevăzute sau ordine divine. Apoi, coborau pe pământ să şoptească ghicitorilor, care apoi le spuneau oamenilor. Oamenii credeau în ele şi acţionau în funcţie de ele. Odată cu trecerea timpului, ghicitorii au căpătat încredere în spusele diavolilor, ca apoi să adauge la fiecare cuvânt auzit o sută de minciuni de-ale lor. Oamenii au început să scrie aceste lucruri, despre cum djinii ştiu nevăzutul, scrieri care au circulat printre Copii lui Israel. Solomon a adunat repede toate aceste scrieri într-un cufăr pe care l-a îngropat sub tronul său. Toţi diavolii care încercau să se apropie de cufăr erau arşi de vii. Solomon a declarat că va decapita pe orice va pretinde că djinii ştiu nevăzutul. După moartea lui Solomon,..., un diavol luând chip de om veni la oameni şi le spuse: Vă voi conduce către o comoară veşnică care niciodată nu se va epuiza. Şi le-a ordonat să sape sub tronul lui Solomon, el dându-se la o parte. Apoi le-a spus: ‘Puteţi să mă omorâţi dacă nu gasiţi nimic’. Ei au săpat găsind manuscrisele. Imediat, diavolul le-a spus: ‘Datorită acestei magii, Solomon putea stăpâni peste oameni, djini şi păsări. Apoi, dispăru. S-a spus despre Solomon că ar fi fost vrăjitor. Copii lui Israel au păstrat aceste manuscrise şi au discutat( în contradictoriu) pe seama lor cu Profetul Muhammad, salla Allahu aleihi wa salam.Dar Allah AtotPuternicul i-a revelat : { Şi au urmat ceea ce şeitanii au născocit în timpul împărăţiei lui Solomon, dar nu a fost necredincios Solomon (Solayman), ci şeitanii au fost necredincioşi. }
Evreii obişnuiau să-l întrebe pe Profetul Muhammad, salla Allahu aleihi wa salam, despre ceea ce scria în Tora, şi de fiecare dată Allah îi revela un verset cu care îi înfrângea. Apoi ei au spus: Muhammad ştie ceea ce ne-a fost nouă revelat mai bine decât ştim noi! Aşa că, l-au întrebat despre vrăjitorie iar Allah i-a revelat Declaraţia Sa: { Şi au urmat ceea ce şeitanii au născocit în timpul împărăţiei lui Solomon, dar nu a fost necredincios Solomon (Solayman), ci şeitanii au fost necredincioşi. Ei i-au învăţat pe oameni vrăjitoria şi ceea ce a fost trimis celor doi îngeri din Babel(Babylon), lui Harut şi Marut.}, informându-l pe Profetul Său, salla Allahu aleihi wa salam, despre cartea pe care diavolii au scris-o despre vrăjitorie şi preziceri şi pe care tot ei au îngropat-o sub tronul lui Solomon. Cu adevărat, Solomon nu cunoştea nevăzutul. Când el a murit, diavolii au dezgropat cartea şi i-au înşelat pe oameni spunând: aceasta este ştiinţa lui Solomon pe care el a folosit-o în secret şi pe care a ascuns-o de voi. Profetul Muhammad, salla Allahu aleihi wa salam, i-a informat pe evrei despre acestea.
CaTaLiN07 -Nu sti ingeri sunt bun si demoni sunt RAU...-
Se simte cu Feelingu?
Eu am invatat la orele de religie ca cel mai frumos dintre ingerli era Lucifer si a vrut sa fie mai presus de Dumnezeu. Asa ca a fost exilat din rai si a creeat iadul si a devenit inger negru. Eu vad demonii ca fiind ingerii cazuti care l-au urmat pe Lucifer. Am mai invata ca el nu e raul intruchipat; si el se roaga dar e mandru.
Salut. In primul rand daca luam prin absurd religia, biblia sau tot mecanismul asta prin care noi oamenii suntem furati de asa zisi inalti preoti, atunci ajungem la urmatoarele ...Lucifer se spune ca a fost cel mai frumos, puternic si stralucitor inger creeat de Dumnezeu. Prin urmare daca Lucifer a fost creeat de insusi Dumnezeu care este redat ca fiind iubirea in persoana, iertarea si intelepciunea. Atunci cum poate fi Lucifer rau? Adica nu e ca si cum ceva rau se naste din rau, dar e absurd ca ceva bun sa creeze rau. Practic biblia are unele parti in care se auto incrimineaza. Nimeni nu l-a vazut pe Lucifer, cum poate spune despre El un preot care nu are habar de nimic, sa afirme ca Lucifer este diavolul. Preotii au masini, case si bani iar noi suntem prostii aia care le dau banii... UNDE SCRIE IN ASA ZISA BIBLIE CA TREBUIE SA AIBE PREOTII MULTI BANI SI TOTUL TREBUIE SA FIE DIN AUR? Adica daca nu ai bani si nu ai aur inseamna ca nu esti preot sau? ))) In plus evreii spun ca ei sunt poporul lui Dumnezeu, deci prin absurd eu sunt al nimanui daca nu sunt evreu?! Se spune ca tehnlogia este uneltirea lui Lucifer, dar daca va ganditi putin o sa realizati ca tehnologia ajuta oamenii si fara ea am fi morti. Spuneti ca Raiul este absolut si Iadul este un infern dar ideea e ca murim si nu stim sigur ce exista dupa moarte iar daca va fi Rai sau Iad, atunci e inutil sa vrei in Rai pentru ca ideea e ca dupa moarte teoretic vom avea viata vesnica (asa scrie in Biblie) si atunci sincer mi se pare o tampenie sa traiesc vesnic si sa nu am un scop. Sincer, eu personal mereu am crezut ca in viata caracterul, iubirea si umanitatea sunt baza noasta a oamenilor. Nu te poti numi om daca nu ai aceste trei caracteristici si prin urmare eu consider ca daca Lucifer te-ar ajuta e normal sa ii acorzi o sansa pentru a vedea adevarul in timp ce Dumnezeu practic e plecat atunci cand o fata este violata, un om moare, unii oamenii sunt rapiti si li se vand organele etc. Unde este Dumnezeu cand o fata este despicata sa i se fure organele pentru a fi vandute? Parca Biblia spunea ca oamenii sunt copii ai divinitati dar se pare ca Biblia daca o citesti atent nu vei gasi iubire acolo si chiar opusul. Asa ca daca te ajuta cineva atunci trebuie sa ti cont de asta si mereu sa stii sa returnezi acel sprijin fie ca vine de la Lucifer sau de la Dumnezeu. Nu uitati ca si cel mai rau om are in adancul sufletului o particica buna si daca stii sa tragi partea aia afara la lumina atunci acel om poate redeveni bun. ORCINE MERITA O SANSA doar ca voi va aruncati sa criticati totul si uitati ca nu aveti dreptul sa il judecati pe Lucifer atata timp cat nici unul dintre voi nu l-a vazut. Sper sa va ajute aceste cuvinte si sa va ganditi putin iar dupa veti observa ca tot ce am spus mai sus are sens doar ca momentan biserica ne impune sa fim legati la ochii iar noi am ajuns sa acceptam asta si sa renuntam la libertatea noastra.