Inutile toate 21 Un om trebuie sa stie ce-i bine si ce-i rau si fara legi si porunci de acum 2 milenii. Ce nu-ti place tie sa nu-i faci altuia. Simplu.
Sincera sa fiu despre cele 11 legi satanice nu am auzit iar opinia mea este ca ar trebui sa stim toate cele 10 porunci.
Dupa parerea mea nu sunt bune mai niciuna.Un om ar trebui sa traiasca liber fara legile unor lucruri inexistente si anume zeii.Un om ar trebui sa traiasca dupa propriile reguli/legi.Sa traiasca liber.Sa nu traiasca in frica ca dupa moarte, daca nu a respectat legile unui zeu, va ajunge in locul unde-s toti "dracusorii".
In concluzie astea nu ajuta la nimic fie ca crezi sau nu.
Nu stiu legile satanice, dar le cunosc pe cele dumnezeiesti.
Trebuie sa le implinim cele dumnezeiesti.
Le cunoști, dar le respecți?
Uite-http://www.bisericasatanista.org/......tului.html
Vezi ceva bun acolo?
9. Nu face rau copiilor mici.
Asta e cea mai buna, dar si in crestinism asta se refera.
Eram sigur.Dar și asta "Nu ucide animale neumane decât dacă ești atăcat sau pentru mâncarea ta.", nu?
Mai,in fiecare este cate ceva bun, dar oricum sunt satanice.
La fel cum spune baiatul acesta si cele 10 porunci dumnezeuiesti (legea veche, decalogul) precum si cele 11 porunci satanice au cate un lucru bun in fiecare...totusi cu unele porunci satanice nu sunt intru totul de acord insa nu pot spune ca sunt gresite sau ca unele ofera sfaturi inutile in viata.
Da e drepta ca atat decalogul cat si cele 9 fericiri faptele milei sufletesti si trupesti reprezinta porunci de conduita morala si unele privesc slujirea lui Dumnezeu fara a devia de la El la idoli insa ofera modele bune de urmat si sunt mai de acord cu ele sa spun asa.
Poruncile satanice au si ele cate ceva bun in cuprinsul lor ....nu toate sunt demne de urmat insa cu cateva nu pot spune ca nu sunt de acord.
Decalogul si cele 11 porunci satanice:
https://www.youtube.com/watch?v=nYFRv2IGRt0
precum spune si baiatul satanismul nu trebuie tratat ca religie ce venereaza sperietoarele de ciori asa ca o completare. :)
Dacă ți s-ar oferi un pahar de apă în care doar 1% e otravă, la-i bea?
Ca nu au ce cauta in secolul 21.
oricum unele le respecti pentru ca ai constiinta sau ti-e frica de lege deci iar nu-si au rostul.
1% e o cantitate supraestimatade otrava, 0.8% dinto otrava puternica te face praf
Eu unul sunt situat intre satanism si crestinism asta findca nu pot accepta un dumnezeu care te rasplateste inchinindute la el de aceea prefer cele 11 reguli satanice
IoanieCriminalul întreabă: