Una foarte proasta. Biserica vrea cat mai multi supusi si nu agreaza sexul decat in scopuri de procreere
Anticonceptionalele sunt daunatoare sanatatii. Cine crede in Dumnezeu si are stapanire de sine poate face ca Onan ca masura contraceptiva. Adica o baga si o scoate la timp pana nu apuca sa-si dea drumul in ea. Prezervativele sunt bani aruncati. Eu nu folosesc prezervative. Imi place se xul natural fara accesorii. Accesoriile precum prezervativele sunt pentru handicapati si pentru nespalati care nu se spala pe su la.
Ai facut tu niste cercetari si ai tras concluzia ca sunt daunatoare sanatatii?
De prezervativ ai auzit sau nu stii ce e ala?
Vezi ca am raspuns mai sus care e treaba cu prezervativele. Prezervativele sunt pentru frustrati care nu vor sa simta placerea la maxim. Anticonceptionalele cauzeaza dereglari hormonale la femei si le imbolnaveste chiar si de cancer. Aviz doamnelor si domnisoarelor si fetitelor.
Am incercat si eu candva sa vad cum e cu prezervativ si e o mare porcarie. Prezervativele sunt numai pentru curvari, handicapati, infectati cu bts, nespalati, etc.
Https://ortodoxiatinerilor.ro/......lae-tanase
Pana si metoda calendarului e respinsa, bun venit in evul mediu.
Acum depinde pentru ce sunt intrebuintate, daca sunt pentru oprirea sarcinii nu este un lucru bun
Pai da ma si daca te uiti la Access Direct toti astia care fac sex non-stop sunt si analfabeti. Buba e ca si voi nu va ganditi decat la asta si e pacat deoarece va lasati de scoala cariera etc. si apoi urlati ca tot PSD e de vina ca nu aveti voi bani sa plecati in strainatate si nici engleza n-ati invatat...
Uite de unde a aparut gigi care da sfaturi si vorbeste la persoana a2a plural de parca tu esti sigurl breaz din lume.
Sexul distruge cariere? Pe bune?
Biserica vrea tot mai mult sclavi de care sa profite financiar iar politicieni au nevoie de prosti care sa i voteze, totul merge mana in mana, de asta politicieni dau banii sa se faca biserici, preoti sunt adevarati manipulatori care fac propaganda religioasa