| AC4S4 a întrebat:

Care este perspectiva crestin-ortodoxa asupra metodelor contraceptive?

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Una foarte proasta. Biserica vrea cat mai multi supusi si nu agreaza sexul decat in scopuri de procreere

| Steregoi a răspuns:

Anticonceptionalele sunt daunatoare sanatatii. Cine crede in Dumnezeu si are stapanire de sine poate face ca Onan ca masura contraceptiva. Adica o baga si o scoate la timp pana nu apuca sa-si dea drumul in ea. Prezervativele sunt bani aruncati. Eu nu folosesc prezervative. Imi place se xul natural fara accesorii. Accesoriile precum prezervativele sunt pentru handicapati si pentru nespalati care nu se spala pe su la. laughing

| Steregoi a răspuns (pentru suntserios):

Vezi raspunsul meu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Steregoi):

Ai facut tu niste cercetari si ai tras concluzia ca sunt daunatoare sanatatii?
De prezervativ ai auzit sau nu stii ce e ala?

Vezi ca am raspuns mai sus care e treaba cu prezervativele. Prezervativele sunt pentru frustrati care nu vor sa simta placerea la maxim. Anticonceptionalele cauzeaza dereglari hormonale la femei si le imbolnaveste chiar si de cancer. Aviz doamnelor si domnisoarelor si fetitelor.

Am incercat si eu candva sa vad cum e cu prezervativ si e o mare porcarie. Prezervativele sunt numai pentru curvari, handicapati, infectati cu bts, nespalati, etc.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Steregoi):

Troll ieftin

| SG1995 a răspuns:

Https://ortodoxiatinerilor.ro/......lae-tanase

Pana si metoda calendarului e respinsa, bun venit in evul mediu.

| AC4S4 explică (pentru SG1995):

Poate evul mediu in sensul ca a ramas neschimbata gandirea. Dar aceasta gandire mi se pare mult mai avansata decat a societatii.
Fiecare cu parerile lui, totusi.

| SG1995 a răspuns (pentru AC4S4):

Asa e, daca vrei sa fii doar o vaca care trebuie doar sa se reproduca is not my problem.

| AC4S4 explică (pentru SG1995):

Tu de unde ai dedus asta?
Eu ziceam de gandirea ce presupune ca iubirea intre cei doi soti trebuie sa existe indiferent de existenta relatiilor sexuale.
In societatea seculara e normal sa iti inseli partenerul/sa divortezi pentru ca te-ai plictisit de el.

| SG1995 a răspuns (pentru AC4S4):

Aici vorbeam de contraceptie draga, cat despre divort, am o parere proasta, dar e un rau necesar.

| CatalinAlexandru1989 a răspuns:

Acum depinde pentru ce sunt intrebuintate, daca sunt pentru oprirea sarcinii nu este un lucru bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Pai da ma si daca te uiti la Access Direct toti astia care fac sex non-stop sunt si analfabeti. Buba e ca si voi nu va ganditi decat la asta si e pacat deoarece va lasati de scoala cariera etc. si apoi urlati ca tot PSD e de vina ca nu aveti voi bani sa plecati in strainatate si nici engleza n-ati invatat...

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Uite de unde a aparut gigi care da sfaturi si vorbeste la persoana a2a plural de parca tu esti sigurl breaz din lume.
Sexul distruge cariere? Pe bune?

| RAY a răspuns:

Biserica vrea tot mai mult sclavi de care sa profite financiar iar politicieni au nevoie de prosti care sa i voteze, totul merge mana in mana, de asta politicieni dau banii sa se faca biserici, preoti sunt adevarati manipulatori care fac propaganda religioasa

| AC4S4 explică (pentru RAY):

Biserica lui Hristos nu are acest scop. Corupti exista in orice institutie (spitale, scoli, etc.), dar Biserica lui Hristos nu este o institutie.
Propaganda am vazut si la persoane nereligioase, nu are rost sa te iei acum de faptul ca unii preoti fac propaganda.

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Biserica lui Hristos =este in sufletul fiecarui individ