| imale a întrebat:

Care este religia adevarata? justificati raspunsurile voastre expicand de ce acea religie pe care o considerati voi buna ar fi religia adevarata.

Răspuns Câştigător
| Msadjsafsdgfdsfdss a răspuns:

Crestinismul,deoarece avem un singur Dumnezeu, nu alte religii, care au nu stiu cati zei sad

83 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Religii sunt multe.Credinta este una singura in Domnul Isus.

| Mădă0611 a răspuns:

Religia adevarata e cea in care te-ai nascut si ai crescut, nimeni nu cunoaste adevarul obiectiv, asa ca totul e subiectiv.

| M25M a răspuns:

Fiecare religie se auto-eticheteaza ca fiind cea adevarata insa sunt mari sanse ca nici una sa nu fie.

| OOOLEOOO a răspuns:

Religiile sunt ca un puzzle, le adunam pe toate si abia apoi incepem sa intelegem ceva.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ortodoxia( ortos = drept & Doxis = Credinta)

Răspuns utilizator avertizat
| CryChristiAN a răspuns:

Exista ''un Domn, o credinta, un botez'' ( Efeseni 6, 7). Crestinismul

| tavadaresti a răspuns:

Doar cea care e intemeiata PUR pe lumina oferita de Biblie. Doctrinele daca corespund.
"La Lege si la marturie!" Caci daca nu vor vorbi asa, nu vor mai rasari zorile pentru poporul acesta. (Isa.8:20)"

Cine are poruncile Mele si le pazeste acela Ma iubeste; si cine Ma iubeste va fi iubit de Tatal Meu. Eu il voi iubi si Ma voi arata lui." (Ioan.14:21)

| LegionarulRoman a răspuns:

Cea care a ramas de la Iisu Hristos si Sf. Apostoli, adica Ortodoxia(dreapta-credinta).

| Mădă0611 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Daca te nasteai in Arabia Saudita nu mai credeai asta.

| Zenit313 a răspuns:

Nici una.

| M25M a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

rolling on the floor) rolling on the floor laughing)
Ortodoxia este religia dreapta(adevarata) pentru ca ortodoxia spune ca ortodoxia este religia dreapta (adevarata). No offence dar buna asta.

| M25M a răspuns:

Cam asa sta treaba cu religiile si adeptii lor, fiecare crede ca religia sa este unica si bineinteles cea adevarata: http://www.youtube.com/watch?v=uX-Aldx-LM0
si
http://www.youtube.com/watch?v=pmwBPsB0oaE
:))
Enjoy.

| dragos9234 a răspuns:

Monstrul zburator de spaghete, unicul zeu.

| milan9 a răspuns:

În Noul Testament, Fiul lui Dumnezeu vorbeşte insistent, aproape "obsesiv" de o singură Biserică, numai Una (,, seriozitatea" afirmaţiilor Sale se leagă de faptul că ŞI-A DAT VIAŢA PENTRU EA -Fapte 20, 28): Efeseni 4, 13; Fapte 20, 28; I Corinteni 3, 11; Ioan 17, 22; Matei 16, 18; Efeseni 4, 4-6; I Corinteni 1, 12-13; Evrei 3, 14; Matei 18, 17...

Biserica a fost întemeiată de Mântuitorul Hristos ca,, organism viu" alături de care El va fi până la,, sfârşitul veacului"(Matei 28, 20) pentru mântuirea oamenilor. Deci dintre miile de culte existente, aşa-zise "biserici", sigur una, şi numai una, este acea Biserică la care se referă Noul Testament (referire clară şi transparentă la singularitatea ei)!

Este esenţial să nu te desparţi de ea, pentru că Hristos a lăsat transmiterea harului mântuitor doar BISERICII Sale (Una singură)!

| milan9 a răspuns:

Despre UNICITATEA BISERICII MAI VORBESC ŞI URMĂTOARELE VERSETE:

Ioan 17, 22. Şi slava pe care Tu Mi-ai dat-o, le-am dat-o lor, ca să fie una, precum Noi una suntem:
23. Eu întru ei şi Tu întru Mine, ca ei să fie desăvârşiţi întru unime, şi să cunoască lumea că Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit pe ei, precum M-ai iubit pe Mine.

Matei 16, 18. Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.

Efeseni 4, 4: Este un trup şi un Duh, precum şi chemaţi aţi fost la o singură nădejde a chemării voastre;
Efeseni 4, 5 Este un Domn, o credinţă, un botez,
Efeseni 4, 6 Un Dumnezeu şi Tatăl tuturor, Care este peste toate şi prin toate şi întru toţi.

I Corinteni 1, 12 Şi spun aceasta, că fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos!
I Corinteni 1, 13 Oare s-a împărţit Hristos? Nu cumva s-a răstignit Pavel pentru voi? Sau fost-aţi botezaţi în numele lui Pavel?

Evrei 3, 14: Căci ne-am făcut părtaşi ai lui Hristos, numai dacă vom păstra temeinic, până la urmă, începutul stării noastre întru El,

Matei 18, 17: Şi de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ţi fie ţie ca un păgân şi vameş.
Efeseni 4, 13: Până vom ajunge toţi la unitatea credinţei şi a cunoaşterii Fiului lui Dumnezeu, la starea bărbatului desăvârşit, la măsura vârstei deplinătăţii lui Hristos.

Fapte 20, 28: Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său.

Fapte 2, 41. Deci cei ce au primit cuvântul lui s-au botezat şi în ziua aceea s-au adăugat ca la trei mii de suflete. 42. Şi stăruiau în învăţătura apostolilor şi în împărtăşire, în frângerea pâinii şi în rugăciuni.

Efeseni 2, 20: Zidiţi fiind pe temelia apostolilor şi a proorocilor, piatra cea din capul unghiului fiind însuşi Iisus Hristos.
I Corinteni 3, 11: Căci nimeni nu poate pune altă temelie, decât cea pusă, care este Iisus Hristos.

| Iulian922 a răspuns:

Pot fii multe religii reale.

| Thunderstruck a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Bun argument! Si eu sunt cel mai inteligent om din lume, ma cheama Cristi CelMaiInteligentDinLume...

| Thunderstruck a răspuns:

Este foarte amuzant faptul ca toti isi sustin religia cu versete din propria carte sfanta.Sau cu argumente de genul "credinta este doar cea in Isus"... Astea nu-s argumente, de parca daca mi-as face o carte care sa zica (,) ca zeul meu exista, care ar mai zice ca exista o singura credinta adevarata, in semi-zeul meu, inseamna ca ar fi si adevarat ce scrie... Logica de invidiat a crestinilor. Dupa parerea mea nu exista religie adevarata, nu o sa apartin in viata mea unei religii. Poate exista un zeu atotputernic, dar sigur nu e descris de vreo religie existenta.Ratiunea si logica oamenilor e degradata si injosita de religie.

| tasmania a răspuns:

Ortodoxia. Eu am gasit aici tot ce cautam.

| Jardelin a răspuns:

Ortodoxia - credinta apostolica, singura dreapta, credinta in care te poti mintui.

| Dumitru73 a răspuns:

"Dintre toate religiile, cea mai frumoasă este mama." - Grigore Vieru

| Radamel a răspuns:

ISUS A spus la Ioan 12:35 "Prin aceasta vor şti toţi că sunteţi discipolii mei: dacă aveţi iubire între voi". Da-ti seama cine are.

| shadovv a răspuns:

Ortodoxia. De ce? Pentru ca eu presupun axioma dogma ortodoxa.

Răspuns utilizator avertizat
| Alphawolf a răspuns:

Cea cu care este indoctrinat omul. De ce? Pentru ca gandirea marii majoritati este influentata, chiar hotarata de normalitatea stabilita intr-o societate.

| sublime89 a răspuns:

Stiinta ar trebui sa fie singura noastra religie adevarata.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru EmaS):

Aiurea, sectantii cei mandri si-au facut religia cat mai comoda; ce religie e cea de 100 de ani?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Thunderstruck):

Felicitari! Si mie imi plac numai glumele mele!

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Iulian922):

Toate sunt reale dar numai una adevarata!