| OctavianDanielMaria a întrebat:

Care mai exact e tatal lui Iosif? Iacov sau Eli?

9 răspunsuri:
| ViruseZ a răspuns:

Iosif, "tatal" lui Iisus, a avut doi tati.

23 Iisus avea aproape treizeci de ani când a început să înveţe pe norod; şi era, cum se credea, fiul lui Iosif, fiul lui Eli, (Luca 3:23)

16 Iacov a născut pe Iosif, bărbatul Mariei, din care S-a născut Isus, care Se cheamă Hristos. (Matei 1.16)

Răspuns utilizator avertizat
| ViruseZ a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Asta este ideea. Omul nu est perfect, deci face greseli, cum poti observa in primul meu raspuns.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Mama e numai una dar tatal ar putea sa fie ori care chiar si postasul.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

E exact ce ti-am spus adineauri "Mama e numai una dar tatal ar putea sa fie ori care chiar si postasul." cine stie pe unde o fi umblat femeia, SCURT.
Pe vremea aia ca si acum e posibil ca Iosif sa fi avut mai mult de 2 s-au chiar 3 tati, viata e plina de surprize.

Ba, din potriva Biblia descrie realitatea pe fata in ceea ce priveste copii lui Dumnezeu s-au vlastarele femeii.

Occidentul e mort din toate punctele de vedere (economic, religios, cultural, invatamant etc.) iar in Romania nivelul scade de la generatie la generatie deci cu alte cuvinte devenim mai prosti de la an la an lucrul acesta ti-l poate spune ministrul educatiei si patriahul bisericii ortodoxe romane pentru ca astia stiu destule lucruri.
Romania pe data de 25 decembrie 1989 a devenit oficial o tara moarta in care nu mai merge nimic in nici un domeniu mai bine de 5, 5 milioane de oameni au plecat din tara asta multi au si murit in ultimii 30 de ani fie de moarte buna fie de moarte rea.

Capitalismul e facut sa consume la nesfarsit pana cand nu va mai ramane nimic asta ii include si pe oameni. Europa e moarta tu de ce crezi ca in Italia mai bine de 60% din populatie e imbatranita la fel si in Spania, tariile nordice etc.

AICI NU MAI E DE TRAIT.