Ba da, te contrazic ca e pentru scoala. Acest exercitiu se afla in manualul de religie pentru clasa a 9-a caci si eu sunt tot a 9-a .
Asemanari: oamenii veneau la cortul sfant al lui Moise, exact cum vin si oamenii astazi la Biserica, pentru iertarea pacatelor, pentru cine voia si vrea (in zilele noastre) sa-L vada pe Dumnezeu.
Deosebiri: nu prea stiu ca trebuie sa ma uit din nou in biblie, dar stiu ca la cortul sfant Dumnezeu era prezent sub forma unui nor, iar Dumnezeu vorbea intotdeauna cu Moise in acel locas; iar intr-acel cort nu stateau decat Moise si Iosua (si cred ca cativa preoti... iti spun dupa ce ma uit in biblie). O seara buna.
Dar ce, ati ajuns voi sa studiati la scoala religia lui Moise?
Poi ce voi faceti scoala la Ierusalim?
Ce legatura are Moise, religia sa si Dumnezeul sau cu crestinismul?
Nu de alta dar crestinii se cacao pe Legea lui Moise si o urmeaza pe cea a criminalului Pavel din Tarsus!
Si acum la intrebare, diferenta intre religia cu cortul lui Moise, si intre cea a lui Itzic rastignit pe cruce este aceea ca biserica lui Itzic nu este formata din caramizi si ziduri, ci din OAMENI, ca Petru, cel care era caramida pe care Isus si-a construit biserica!
Care este diferenta intre un om si un cort?
Destul de grav daca profu de religie nu stie nici macar atat!
Usor amigo. Nu facem istoria lui Moise. Eu am citit biblia. In clasele 1-8 religia era facuta la batjocura, dar la liceul care sunt avem un profesor foarte bun, iar dupa ce am citit biblia ii absorb fiecare cuvant al profului caci are dreptate in toate privintele despre Dumnezeu.
Si te contrazic din nou. La religie nu am vorbit despre Moise, ci raspunsula fost dat din cuvintele mele si ce vrei sa fac ca sunt multe pagini vrei sa le memorez din prima? Vezi ca profesorul de religie e cel mai bun profesor. Nicaieri n-ai sa gasesti un profesor mai bun ca el ( indiferent ca-s la mate-info si iau 6-7-8 la religie DOAR DACA iau asemenea note, eu tot o sa-mi ador profesoru).
Imi dau seama cat de deshtept esti tocmai dupa aceasta afirmatia asta despre prostofesorul bun la minciuni, care minte si prosteste niste copii certati cu cultura si mai ales cu logica!
Da recunosc ca sunt multi prostofesori buni mai ales la prostit copii, dar asta nu inseamna ca are si o valoare sociala pentru ca un om care debilizeaza copii este un Gunoi, adica exact ce este si Legea lui Dumnezeu pentru apostolul Pavel inventatorul crestinismului!
Ba cam esti!
Altfel ai cauta singur sa afli daca profu tau te minte sau nu conform dictonului "Romani, tara va vrea prosti" (ca sa va poata beli politicienii mai bine)!
AlexandraIonela10 întreabă:
Irimia_Vlad_1998 întreabă: