anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt cele mai mari temeri ale tale? Dar cele mai ridicole?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

1.Eu ma tem doar de Dumnezeu cel mai mult
2.Foarte putin de intuneric(cam 1%)nu stiam ce sa bag la ridicole :-P

28 răspunsuri:
| OPisicuţãMicã a răspuns:

Cele mai mari:
1)Sa merg cu avionul(nu mi-e frica de inaltimi, tot am senzatia ca se prabuseste)
2)Spitalele(injectii,vaccinuri)
3)Insecte(paianjeni,viespi,bondari,etc)
4)Teza la mate/romana :]]
5)Teste(cam tot ce e legat de scoala)
6)Sa ma lovesc...
7)Cimitiri
Cele mai ridicole:
1)Tantari
2)Carabus
3)Un coleg de clasa(in iecare ora/pauza se uita la mine...ma sperie)
4)Telefon fara muzici
5)Calculator fara jocuri/net
:]] Deci acestea sunt temerile mele mari/ridicole.
(Scuzati-ma daca am scris cu greseli)

| OPisicuţãMicã a răspuns:

Cimitir*
Fiecare*
big grinbig grin
(am corectat!)

| Norvegianul a răspuns:

Cea mai mare frica a mea este aceea ca as putea sa raman la un moment dat fara cei dragi (familie, prieteni), mi-e frica de singuratate. De asemenea mi-e frica de durerea fizica. O teama ridicola ar fi cea de insecte sau cea de a vedea sange / organe interne insirate pe jos.

| DariaAlina a răspuns:

Îmi este foarte teamă de întuneric și gândaci.
Acum ridicole...îmi este teamă să beau dintr-o cană/pahar până la fund. (pentru că ar putea avea mizerie).O altă teamă, că unii oameni ar putea să-mi citească gândurile.
Nu pot citi cu voce tare în prezența multor oameni. happy

| MauiNight a răspuns:

Imi e frica de paianjeni big grin

| Wøodenpints a răspuns:

Paianjănii sunt singura chestie de care-mi este frică. Am o fobie.

| GizazCraist a răspuns:

Am o teama sa vorbesc de fata cu mai multi oameni care probabil vor rade de mine
Ridicole
Mi-e frica ca o sa chelesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca nu ma pot ierta, eu singur, pentru anumite greseli.vea mai ridicola? am o incredere foarte mare in dragostea si mila Domnului, si o ingaduinta nelimitata fata de mine insumi.in credinta nu sant prea intelept.ma gandesc ca; oleaca de frica de Domnul nu ar strica.asa simt.

| William a răspuns:

Cel mai teama imi este de Dumnezeu (de mania Lui mai exact), apoi de vremurile care vor veni (domnia antihristului), de paianjeni. Cele mai ridicole: orele de chimie si mate de maine.

| Silviuloan a răspuns:

Cred ca cele mai mari temeri o am fata de Dumnezeu si de Ziua de Apoi oare ce voi face unde ma voi duce in locul bun sau cel rau? pentru faptele pe care le-am savarsit.

| DARDAROT a răspuns:

Imi este teama sa nu postez intrebare la o categorie gresita pe TPU, cum ar fi aceasta

| TheAndrew1987 a răspuns (pentru Kramerwalt):

Pot sa te intreb de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca o sa te faci profa de romana, desi nu stii romaneste.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbesti de profesoara de romana de parca ai vrea sa spui ca este cea mai importanta functie in stat! Dar, ce nu stii tu, este ca mai inainte de toate trebuie sa fii OM! Nu te obosi sa imi raspunzi, nu voi continua cearta de vorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Poti s-o iei si asa, desi mesajul era altul. E pe atit de importanta meseria asta de profa de romana, pe cit de important este sa nu ne pierdem identitatea. Pina la urma si asta implica sa fii om... daca intelegi ce vreau sa spun, pentru ca pe prim ai ratat-o.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Este foarte important sa te ierti mai intai pe tine.

| Anecherry a răspuns:

Frica de durere

| EmaS a răspuns (pentru DARDAROT):

Cand ne apar temerile in viata, trebuie sa ne intrebam daca Il vom judeca pe Dumnezeu in functie de imprejurarile pe care nu le intelegem, sau vom judeca imprejurarile in lumina caracterului lui Dumnezeu.Te poti tu increde in Dumnezeu? Este El demn de incredere in vreme de necaz?

| Toluk19 a răspuns (pentru Norvegianul):

Nu trebu sa te temi de asta! Toti vom ingropa parintii n-are importanta cine pe cine! Mai bine sa fii ingrijorat si sa te intrebi > Oare parintii mei sunt impacati cu Iisus Hristos?

| Norvegianul a răspuns (pentru Toluk19):

Nu ma intereseaza daca sunt sau nu fiindca nu cred in Iisus sau in Dumnezeu.

| EmaS a răspuns (pentru Norvegianul):

De acest lucru atarna vesnicia lor.Iti este tot una sa ii stii in rai sau in iad?

| Norvegianul a răspuns (pentru EmaS):

Nu cred in chestiile astea thinking

Acest lucru nu schimba cu nimic realitatea.happy

| Norvegianul a răspuns (pentru EmaS):

Atata timp cat nu cred nu ti se pare normal sa nu-mi pun probleme din astea? Eu iti respect parerea, tu poti crede in orice, dar atata timp cat eu nu cred n-ar trebui sa existe discutii din astea.

Este ok.

| FucktheSystem a răspuns:

Cea mai mare temere a mea? Că o să înnebunesc și o să trăiesc prea mult, deci o să fiu o babă care o să se plimbe singură prin parc vorbind cu statuile și copacii.
Cea mai stupidă teamă a mea? Pijamalele!

| EmaS a răspuns (pentru FucktheSystem):

De ce, nu iti plac petrecerile in pijama?

| FucktheSystem a răspuns (pentru EmaS):

Nici ălea și nici pijamalele în general. Pe lângă că sunt incomode îmi amintesc de oamenii din spital, cu asta asociez pijamalele.