Ei sunt parintii spirituali ai copilului.
Au datoria de a indruma copulul spre o viata bineplacuta a lui Dumnezeu si sa il invete tainele bisericii.De aceea sunt botezati in pruncie ortodocsii.
Ce legatura are nasul cu botezul? Nasu il folosesti ca sa respiri si sa mirosi
Ți-ai pierdut ochelarii? Scrie Nașul nu nasul, și nici măcar nu e pluralul corect.
Mie îmi pasă și nu te-a întrebat nimeni dacă îți vei boteza sau nu copilul.
Ohoo ce tare in gura ne-am facut, pacat ca nu esti asa la toate intrebarile pe care ti le-am pus, sunt vreo 4 la care nu am primit nici macar o tentativa de raspuns...
Este o responsabilitate sa fi parinte spiritual (adica nas) al unui prunc.Nasii trebuie sa aiba o viata exemplara, deoarece si ca copilul ce va creste sa le urmeze. Pe masura ce creste, impreuna cu familia trebuie sa ii fie atrbibuita o buna crestere, si o credinta tare. Ei trebuie sa se intereseaze in cresterea trupeasca dar si spirituala a respectivului.
In primul rand nasul trebuie sa aiba bani si sa fie mare om.Nasul trebuie sa fie un om ce a scapat de inhibitii si cu siguranta un heterosexual adevarat. Feriti copii de nasi homosexuali, copii pot muri din cauza unui nas rau.PA
Sa te tina cat mai aproape de biserica, sa te indrume spre o viata bineplacuta lui Dumnezeu, sa te invete sa fii smerit, bun, sa nu judeci, sa iubesti etc.
Haideti mai, stiu eu ca nasii sunt parintii spirituali ai copilului, si nu stiti voi? Ntz ntz. In religia crestina, nasii sunt mai importanti decat parintii biologici.