anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt șansele ca din explozia așa-zisei "singularități primordiale" să se fi născut timpul, spațiul și viața?

40 răspunsuri:
| RKBlue a răspuns (pentru Celcestietot):

Fiindca cred in stiinta?
Nu stiam ca trebuie sa alegi o tabara, dar ma rog...(sunete de plans)

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru RAY):

In fruntea bisericii romano-catolice sta "anticristul" nu ma mira. El are numai vorbe de hula la adresa lui Dumnezeu.

| RAY a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Aia nu sunt creștini? Numa tu esti

| Celcestietot a răspuns (pentru RKBlue):

Păi, normal, se vede foarte clar din răspunsurile tale că nu ești pe teren neutru cum spuneai. La început mă trolai sau ce făceai? Deci doar în știință din câte se vede mereu, cred că ești darwinist.

"La început mă trolai sau ce făceai?"
Da, sorry about that... happy
"Deci doar în știință din câte se vede mereu,:
Daca găsesc o teorie rezonabilă ce ține de religie o susțin.
Din păcate nu le prea găsesc pe acest site.Mă intreb de ce?(Indiciu:
Incepe cu "fana" si se termină cu "tici")
"cred că ești darwinist." Ești darwinistofob?(dețin drepturile de autor asupra acestui nou cuvânt laughing )

Este măcar bine de știut, dar eu sunt bun și pot să iert happy.
Mi-ai citit vreodată răspunsurile mele care implicau religia? Dacă le-ai văzut nu ți-au spus nimic, nu? Asta este, dacă tu așa crezi, este alegerea ta. Sunt RKBluefob și acum eu dețin fobia împrăștiată de tine laughing laughing!

"Sunt RKBluefob și acum eu dețin fobia împrăștiată de tine"
Acum sunt confuz.
E grozav ca exista o fobie numita dupa mine, dar in acelasi timp e foarte trist(lacrimi...atat de multe lacrimi)

| romeo78 a răspuns:

Zero șanse.
Pur și simplu, în ultimii ani, din ce în ce mai mulți oameni de știință, recunosc oficial, neoficial, că este imposibil ca din nimic, din neant să se creeze o lume, așa cum o cunoșteam noi.
Iar, când spun lume, mă refer la sistemul nostru solar, cu planete, soare, pământul aflat la o distanță cu precizie milimetrică față de soare, celelalte planete, care prin dimensiunile lor, sunt o barieră pentru diverse corpuri cerești rătăcite prin cosmos, fie o barieră pentru radiațiile solare.

Răspuns utilizator avertizat

Asta este efectul RKB, te face confuz laughing. Grozav si trist, asa a picat la roata *invarte roata*.

Întrebări similare