Nu spune nimeni ca este falsa, este doar o teorie care merge pina la un pct dupa care nu mai poate explica ce se intimpla sau cum sa intimplat.Deci este teorie cadeaia si zioce teoria evolutie.Deci dovezi nu sint la ce tu doresti sau vrei sa stii.Praf in ochi este si ce spune biblia ca si aia tot o teorie este. Eventual cineva iti poate explica cum teoria evolutiei se poticneste in anumite chestii.Asta tot teoretic, pentru ca nu ai cum demonstra o teorie decit cu o alta teorie.Un exemplu ar fi organele complexe cum am mai spus cindva. Evolutia spune ca sa ajuns la cel organ sau organism complex prin evolutie asa incetul cu incetul, azi o piesa, mine alta si uite asa aparu acelorgan sau organism complex.Problemanelamurita nici teoretic este cumnatura evolutia a putut sa faca asta? Teoria nu are un raspuns nici macar teoretic in cazul de fata.Ca sa faci un ceas iti trebuie toate acele piese ca el sa functioneze.Si tu nu te apuci faci o piesa azi miine alta si asa mai departe fara ca sa stii de fapt dinainte ce va iesi. Daca nu stii deja din start ce vei dori sa realizezi cum crezi ca ai ajunge sa faci un ceas? Tu bagi acolo pise fabrici de care or fi fara sa stii ce vei face cu ele sau cum? Apoi natura nu facea chestii ce nu erau necesare atunci pe moment.Na facut o piesa sa zica lasa fac asta pentru mai tirziu ca mai tirziu mai fac o alta piesa si intr-un final o sa le pun gramada si obtin un ochi, sau mai stiu eu ce.