| RubikSD a întrebat:

Cat de des mergeti la Sfanta Biserica? Am observat ca la categoria "religie" sunt tot felul de mesaje fara rost, sau care n-au ce cauta ib acea categirie, si m-am decis sa va intreb daca voi, cei ce scrieti aceste mesaje, sunteti crestini, si daca da, ati fost la Biserica vreodata?

71 răspunsuri:
| RubikSD explică:

Tu esti crestin? Iti salvezi sufletul de diavoli, care traiesc in iad, intelegi? Iadul este opusul raiului. Viata vesnica traita in chinuri.

| RubikSD explică:

Preotii, adica urmasii Apostolilor, adica ucenici lui Iisus. Si normal ca nu au logica, deoarece reprezinta niste minuni (daca nu sti ce inseamna cauta in DEX).

| Dreamer a răspuns:

...si uite asa de la o simpla intrebare incepem sa ne certam si sa ne contrazicem, pentru ca nu suntem in stare sa respectam parerea altcuiva...

| Minks a răspuns (pentru RubikSD):

Eu zic sa te dai batut, nu ai argumente solide cu care poti sa plusezi. Nu mai insista cu aberatiile astea.

| Rapunzell a răspuns:

Intrebarea ta este pusa la vrajeala dar culmea, cunosti deja raspunsul!

| Rapunzell a răspuns:

Mai... chiar nu sunt aberatii. Si chiar o sa-ti para rau daca nu te indrepti.

| Rapunzell a răspuns:

Este fix treaba ta ce religie accepti sa urmezi, dar cea dreapta este ortodoxia. Si asta nu pentru ca o spun eu, ci pentru ca o spune Hristos si Sfintii Sai.

| LetBreak a răspuns:

Eu unul maduc decat de marile sarbatori pentru a ma impartasi si spovedi...bineinteles dupa ce am tinut minim 1 saptamana 2 postbig grin

| InnocentKid91 a răspuns:

Sincer,de la Craciun.hee hee

| RwkY a răspuns (pentru RubikSD):

Nu este bine.

| Andrei_Eduard_1995 a răspuns (pentru Dreamer):

Pai foarte prost.Cine se uita la ceea ce este in Biserica si nu se uita la el nu a vrut niciodata sa il cunoasca pe Dumnezeu.