| DumnezăuTatăl a întrebat:

Cat de moral este Dumnezeu?
http://i.imgur.com/8D3o2uV.png

16 răspunsuri:
| BlackSulphur a răspuns:

Asa de moral incat nu exista?
Oups, I did it again!

| Mikhtarian a răspuns:

Si eu sunt Elvis.

| DumnezăuTatăl explică (pentru BlackSulphur):

Exact.

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Să nu îl confunzi pe Dumnezeu, cu creatura dementă denumită în Vechiul Testament Dumnezeu!

| ciotori a răspuns:

Sa nu ne intoarcem impotriva lui Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asta trebuie sa intrebi.ci; cat de nebun si inconstient sant eu spinoza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cauta raspunsuri imposibile.esti om.schimba intrebarile. pune intrebari TU personal, ce te intereseaza ce gandesti, in raport cu viata, ta cu drumul si viitorul tau.nu lua lista cu intrebari ale lui soimos ori timotei doi ori a altor pierduti in spatiu si timp.fii viu si traitor nu un mort pe TPU, care asculta o placa stricata si zgariata ce se repeta la nesfarsit, fiindca dragul meu; adminii castiga bani pe timpul tau. pierdel cu folos cel putin, nu inutil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ßirGagaWelch):

Cine esti tu de fapt omule ca sa judeci pe altcineva.Privestete in oglinda si vei vedea ca esti un praf in univers dar incerci sa te rifici la rang de judecator suprem.Pacat de tine!

anonim_4396

E clar ca se vede ca ti-a dat sanatate, paine si apa ca sa ajungi la ceia ce esti.Un tradator care acuma te rascoli inpotriva celui ce te-a creat. Iata ca fiecare va raspunde ce ceia ce face gandeste sau crede.Treaba ta

anonim_4396

Nu nu sunt deloc suparat.Dar se par eca esti doar un troll.Si ce motiv ai avea sa-mi spui ca mie sfantul domn nu mia-a dat creier? Eu nu ti-am spus ca dumnezeu tiar fi facut u lucr u rau.Ma bucur cel putin ca din pricina lui Dumnezeu sunt vorbit de rau

anonim_4396

Ai nevoie de Dumnezeu! Orcine al refuza va ajunge la clipa cand vor striga cu putere dar va fi zadarnic vei vrea sa spui un cuvant si el nu te va mai ajuta, yu nu ati cunosti viata pana maine omule de ce strigi cu ura inpotriva celui preasfant.Astazi poate fi ziua ta.