| Narfundo a întrebat:

Cat la suta credeti ca eu cred in Dumnezeu? % Ofer funda.
CIne stie, poate cineva pe aici ma cunoastehee hee.

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Tu crezi in Dumnezeu douazeci la suta.

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Eu ema cat?

| Narfundo explică (pentru RAY):

Eu totusi cred ca esti destul de credincios, undeva la 60%, doar ca nu ai gasit adevarul pe care il cautihee hee

| RAY a răspuns (pentru Narfundo):

Nu putea aparea un zeu din nimic si sa creeze totul din nimic, las o posibilitate maxima de 2, 3 %, cum adica sunt credincios daca sunt lipsit de credinta?

Cred asta deoarece undeva in trecut te-ai documentat destul de bine, altfel nu aveai de unde sa cunosti atatea. Ceva din tine cauta adevarul si totusi era o urma de credinta.Multi au fost ca tine si ca mine si cand s-au aflat pe moarte au tipat in gura mare ca Dumnezeu exista.etc

Frica de moarte? eu sunt convins ca nu exista after life uni nu pot intelege asta si urla, nu toti ateii sunt ateii sa stii sunt uni care nici macar nu stiu cei ateismul dar ei sunt ateii, ateismul se simnte e in sangele tau, credinta nu poate fi doar divina de ce asociezi credinta cu divinitatea? poti avea credinta ca luna e o printesa si te astepta sa vi la ea

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Si tu crezi zece la suta.Stiu ca nu recunosti, dar asta este.

Ca nu se fac smochinele de paste cred in proprtie mai mare

In unul deist poate 10% sau panteist

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Este cum ti-am spus eu chiar daca nu recunosti, fi sincer.

Dar sunt, eu mereu sunt, in comparatie cu multi de pe TPU sunt prea sincer pentru unele persoane

58 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Asa cred eu, vrei sa spui ca nu am dreptate?!

| Narfundo explică (pentru EmaS):

Nu pot spune asta aici. Unde ar mai fi misterul intrebarii? Ti-am dat un indiciu totusi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

O mica micuta mini curiozitate.
De ce puneai poza numai cu fiica ta? Ai zis ca ai avut trei nasteri. Nu au fost reusiti ceilalti doi copii, sau ai nascut fiica pe bucati?

| Narfundo explică (pentru anonim_4396):

Sa nu devenim rautaciosi.Fiecare isi are motivele, nu o trage pe EmaS la raspundere pentru asta.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Am pus pe rand poze cu baietii si fiica mea.Dar ultima poza nu a fost a fiicei mele, daca la ea te referi.

| Zenicide a răspuns:

Dupa activitatea de pe site probabil undeva intre 0.5 - 1 %

| Archdaemon a răspuns:

50?

| RAY a răspuns:

Cea ce scrii aici nu este cea ce gandesti eu stiu ca esti ateu dar ti frica sa recunosti, cu toti suntem ateii dar nu recunoastem din cauza ipocriziei de care dam dovada mereu

Atunci ce trebuie facut cu Dumnezeu si cu crestinii lui, daca majoritatea nu credem cu adevarat?!

Amice dumnezeu e o speranta, sti vorba aia daca i iei carja omului cu ce o sa mai mearga? de ce crezi ca aia au mers la paraschiva?

omul are nevoie de o speranta, scop, sens in viata iar religia a stiut sa dea chiar daca sunt fanteziste omul se multumeste si cu atat

Ai un mod deprimant de a vorbi despre asta.

Adevarul ori fugi de el ori il privesti dar daca il vezi cu adevarat doare

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Eu nu-s ateu 100% si nu cred in Dumnezeu pentru ca el a fost furat din culturile antice si adevarata religie a omeniri fiind una politest-pagana.

| RAY a răspuns:

Esti ateu pentru 2700 de zeii la asta m-am referit, ca oricine e ateu pentru zeul care nu crede

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Eu-s ateu pentru 3 zeilaughing si anume Yehova, Allah si Jah in rest sunt sigur ca restul zeilor sunt demoni supusi lui Satan.

| RAY a răspuns:

In fine nu intelegi

| RAY a răspuns:

Numa in crestinism sunt multe secte de ce crezi ca exista un singur tip de ateism? Ateismul agnostic Ateii agnostici sunt atei datorită lipsei credinței în existența vreunei zeități și agnostici pentru că nu pretind cunoașterea că o zeitate nu există.

ateismul slab nu implica sarcina de a dovedi ceva, fiind absenta unei afirmatii. Ateul slab considera ca dovezile si argumentele in sprijinul ideii ca 'Dumnezeu exista' sunt insuficiente

ateismul tare. Aceasta dihotomie are relevanta din punctul de vedere al sarcinii dovezii: ateismul tare are sarcina de a dovedi adevarul afirmatiei sale ca Dumnezeu nu exista

Ateismul implicit este exemplificat si de copii care nu cunosc conceptul de Dumnezeu. Deoarece ideea de Dumnezeu (crestin sau altul) nu este inascuta si este dobandita prin invatare si o prezentare culturala a acesteia

Ateismul explicit presupune familiarizarea cu conceptul de Dumnezeu. In cadrul acestei constientizari a ideii de Dumnezeu este absenta credinta in el, sau este negata existenta sa

Ateismul critic este o forma de ateism explicit, in care propozitia 'Dumnezeu exista' este respinsa in mod logic si rational de argumente conceptuale sau evidentiale.

Noncognitivismul afirma ca propozitia 'Dumnezeu exista' nu are sens, si deci nu are sens sa intrebam daca e adevarata sau falsa.

| Mișika a răspuns (pentru RAY):

Ateismul tare. Aceasta dihotomie are relevanta din punctul de vedere al sarcinii dovezii: ateismul tare are sarcina de a dovedi adevarul afirmatiei sale ca Dumnezeu nu exista, sincer in alt comentariu am observat ceea ce ai spus tu, si am discutat si cu Dorugar despre asta (Nu poti dovedi inexistenta a ceva (trebuie dovedita existenta, nu inexistenta)), si atunci?, sincer, intreb pentru ca nu am inteles care ii situatia, nu din alt motiv, eu personal am o parere personala despre asta, dar as vrea sa vad ce spui tu, sper ca ai inteles ce vreau sa zic.

| RAY a răspuns (pentru Mișika):

Daca esti ateu puternic trebuie sa dovedesti prin argumente logice ca nu exista dummnezeu,personal am cateva argumente care mau lamurit ca nu poate,este imposibil sa existe zeii nimic nu apare din nimic si nu creaza nimic,a fi ateu puternic trebuie sa dovedesti ca nu exista dumnezeu dar asta e doar un tip de ateism mai sunt cel slab =absenta unei afirmati, ateismul agnostic, implicit, explicit, stiu ca nu poti dovedi ceva ce nu exista si doar ce exista dar asta e tipul de ateism puternic eu inclin spre cel slab si spre cel puternic

| Mișika a răspuns (pentru RAY):

Mersi, inteleg ce vrei sa spui, parerea mea este ca "Dovedirea inexistentei Lui Dumnezeu''(sa dovedesti ca nu exista), nu este principalul obiect de "studiu", de cercetare a-l ateismului tare, intr-adevar se diferentiaza de celelalte, (Daca nu dovedesti existenta, tinzi sa crezi, banuiesti, esti convins ca nu exista), (Daca nu dovedesti inexistenta, banuiesti, sau esti convins ca exista), Dar in cazul ateismului acest lucru nu mai este valabil, dupa parerea mea negatia, (inexistenta) este vizibila, subinteleasa, nelamurirea mea era (Daca exista si nu poti dovedi, dovedesti automat ca nu exista?, Daca nu exista si iarasi nu o poti dovedi, dovedesti automat ca exista?), ii putin cam sceptic, mersi pentru raspuns!

| Mădă0611 a răspuns:

Eu cred ca tu crezi in energii, nu in dumnezeu, dar esti fricos laughing ăăăăă, indoctrinat, asa ca sa fie vreo 75%.

| Narfundo explică (pentru Mădă0611):

Fricos in ce sens? Crezi ca eu cred in energii dumnezeiesti din cauza fricii? reformuleaza

| Mădă0611 a răspuns (pentru Narfundo):

Crezi in energii, asa cum crezi in zodii, dar indoctrinarea e in subconstient si actioneaza prin autosugestie inconstienta (o numesc asa pentru ca un nene inteligent de pe aici a zis ca a incercat autosugestia si nu a functionat), asa ca nu poti sa te departezi de dumnezeu, pentru linistea ta TREBUIE sa crezi ca el exista, si crezi, sau cel putin accepti.

| Narfundo explică:

Despre asta vorbeam tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

0%?

| GRs a răspuns:

0%

| Narfundo explică (pentru GRs):

De ce 0%? Incearca de acum sa argumentezi, poate primesti si funda.

Sincer nu vad mare diferenta intre a fi ortodox si ateu

de paste aprindem o lumanare inconjuram biserica, la greu ma rugam ca sa am o speranta in rest nu-i mare diferenta, doar ca acum nu am nevie de ajutor divin si mers la biserica si am ambitie si ratiune, plus am descoperit stiinta

| GRs a răspuns (pentru Narfundo):

0% pentru ca Chuck Norris e de-acord cu mine.

| Narfundo explică (pentru GRs):

Oare Chuck Norris crede in ceva?!

| GRs a răspuns (pentru Narfundo):

In Mos Craciun.

| dracu14 a răspuns (pentru Narfundo):

Chuck norris nu crede in dumnezeu, dumnezeu crede in chuck norris

| Narfundo explică (pentru dracu14):

Desigur

| IoanieCriminalul a răspuns:

0%

| annabountii99 a răspuns:

100%?

| SinfulDesire a răspuns:

As zice pe undeva intre 0%-5% de oarece din poza pari un om care gandeste inloc sa creada

| florizzz a răspuns:

0 % zero ca vrei sa fi mentalist sa duci lumea in eroare. mai exerseaza bla

| florizzz a răspuns:

Si intre noi fie vorba aia de la Romanii n-au talente nu cred ca mai da si a 2 oara castigul unui mentalist asa ca mai bine te reprofilezi din timp big grin

| Increatul a răspuns:

Eu nu ''cred,, deloc.''Dumnezeu,, a fost efortul omului primitiv de a conferi existenţei o personalitate.Nu ''crezi,, deloc se vede dupa modul in care abordezi problemele, chiar daca esti foarte subtil.

| EmaS a răspuns (pentru Increatul):

Cum nu crezi? Crezi suta la suta in tine!happy

| Narfundo explică (pentru EmaS):

Un procent cam mic EmaS.De ce 20%?

| Increatul a răspuns (pentru EmaS):

Te-am mai educat odata dupa masa, vrei sa o fac din nou? Ai fost ironica si nu avea rost. Ce legatura are ca cred 100% doar in mine, cu nu cred in ''Dumnezeu,,.Nu poti sa te increzi in ceva orbeste, fara sa cunosti(poti doar sa cercetezi, sa investighezi, sa explorezi etc). Deci pe mine am ajuns sa ma cunosc 100%, trebuie sa-ti spun ca si lucrul asta nu ii asa usor cum iti imaginezi.Mai ti minte lectia de dupa masa? Nici nu mi-am expus punctul de vedere, nu am scris nimic si tu ti-ai dat cu parerea, la ce urmam sa spun.Acuma sa te invat ceva nou.Viata nu ii fixa.Pana aici esti de acord cu mine, sper ca nu-mi zici ca viata este fixa.Viata curge ca un rau la vale(adica este in continua miscare). Cum poţi să rămâi, fixata în atitudinile tale când viaţa nu este fixă? Esti incapatanata, nu ai nici o fluidaitate, nici o posibilitate de schimbare, nici o flexibilitate, devii ca o stanca. Dacă continui persistând în vechile tale rutine fixe, începi să te comporţi într-un mod absurd. Sper ca ai retinut ceva.Te comporti fara nici o baza logica.Simti nevoia cum nu iti convine ceva, sa faci o remarca ieftina?

Eu stiu ca viata nu este fixa, insa Dumnezeu ramane neschimbat. Daca dorim sa ajungem la El trebuie sa respectam Cuvantul Sau. Legile Lui au fost si raman aceleasi. Oamenii se schimba, traiesc in pacat si desfrau.Imi cer scuze daca te-a deranjat remarca mea. O sa incerc sa ma abtin, nu stiam ca esti ata de sensibil. Oamenii care se pretind ei insusi dumnezeu ar trebui sa aiba ceva mai multa tarie de caracter. O zi buna!

Nu m-a deranjat remarca ta, ai vazut cand am vorbit cu tine si prima oara ca nu l-am introdus pe ''Dumnezeu,, in discutia noastra.Am zis doar nu cred, da nu am incercat sa-ti fac praf ''Religia,,.Cu toate ca merita mai multa atentie din partea mea.Da vreau sa am un minim de bun-simt intr-o discutie, un lucru care tie iti cam lipseste in conversatie.Nu ma deranjeaza nici o afirmatie nu is sensibil.Am vazut ca ai un aer de ''Predicatoare,, cu mine ai incercat sa fii ironica. Vezi ca diferenta de la tastatura la pix s-au stilou, ii mare.Tu persisti în vechile tale rutine fixe, te comporţi într-un mod absurd.Imi cunosti tu caracterul sa poti face afirmatii, nu ma cunosti deci tot ce vorbesti ii nefondat, numa ca sa tastezi.Da cred in mine 100% deci sunt un fel de ''Dumnezeu,, pentru mine, asta nu inseamna ca is difert de tine s-au de alte persoane.Nu fi catolic,nu fi crestin, nu fi ortodox toate astea sunt niste prejudecatii, fi un om o fiinta umana si atat. Daca ti-am zis ca simti nevoia sa faci o remarca ieftina cand nu esti de acord cu ceva, nu inseamna ca m-a deranjat personal, chiar ai facut o remarca ieftina care nu-si avea rostul.

Eu L-am introdus pe Dumnezeu in discutie deoarece suntem la aceasta sectiune si am considerat imperios necesar sa o fac. Ei bine, imi pare rau daca am gresit, te rog sa ma ierti.happy

Da ii normal ca tu sa-l introduci pe ''Dumnezeu,, in discutie, da suntem la o categorie numita ''Religie,,.O sa lovesc ''Religia,, si o sa explic unele lucruri cand o sa-mi sara la gat un om care delireaza si o sa-mi bage in cap tot felul de prostii, atunci o sa-mi schimb atitudinea, pana atunci pastrez un echilibru in raspunsurile mele si o sa-i taxez pe cei care nu stiu ce vorbesc atat.Sunteti oameni ca si mine, nu am de gand sa fac praf pe cineva, ca nu castig nimic daca dovedesc lu unu si lu altu ca il pot inchide cand vreau si il pot lasa fara replica.Ce castig? Eu prezint o calea, calea mea proprie fara ideologii si idei abstracte.Nu trebuie sa-ti ceri iertare, ai inteles gresit.Nu ai de ce sa-ti ceri iertare, pentru ca nu ai gresit cu absolut nimic.

| alexiys a răspuns:

Undeva la 60%

| Rewind a răspuns:

Nu are sens.