| Nilsson a întrebat:

Cat timp credeti ca o sa treaca pana cand pedofilia va fi considerata o "orientare sexuala"?

Un clip de pe Youtube al canalului Tedx in care vorbea despre aceasta tema a fost sters, dar e suficient ca exista deja voci din mediul considerat academic ce sustin acesta cauza.

https://www.snopes.com/fact-check/tedx-pedophilia-sexual -orientation/

Chiar nu vedeti ca lumea se indreapta spre prapastie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper ca Liberalismul va fi clasificat ca si Mental Disorder inainte. Poate asa avem o sansa.

5 răspunsuri:
| Anabela777 a răspuns:

N-are cum. Pana la urma cazurile de pedofilie sunt groaznice, sa vezi un pensionar cum profita de un copilas. e teribil. Pedofilia nu-i aceeasi chestie ca homosexualitatea. Homosexualii sunt complet de acord intre ei si constientizeaza ce fac, plus ca aduc multe adoptii de copii. Lumea mereu a fost deja in prapastie. Dar aceasta generație pot spune ca e cea mai deșteaptă dintre toate. Daca ar fi sa comparam timpurile de demult cu prezentul ne-am da seama cu ușurință cat de norocosi suntem.

| Nilsson explică (pentru Anabela777):

Ai citit macar articolul din link sa vezi cu argumenteaza legalizarea pedofiliei?

| danut a răspuns:

Atata timp cat homosexualitatea a devenit aproape in toata lumea obligatorie ca orientare (acceptare), pedofilia este "mic copil" fata de orientarile ne heterosexuale asa ca in curand va fi si ea la "mare rang" printre "legali".

| SG1995 a răspuns:

Păi mi se pare că am văzut pr FB un screen-shot al unui tweed de pe o pagină LGTB care susținea că asociația psihiatrilor americani au dezincriminat pedofilia, acum e orientare sexuală numai e considerată boală.

| Anabela777 a răspuns (pentru Nilsson):

Si undeva ma doare pe mine ca cica ala s-a nascut asa si nu se poate schimba, asta nu inseamna ca trebuie sa intoxicam copiii de mici cand ei încă nu stiu ce-i aia dragoste.