| Aalexander a întrebat:

Cati copii au avut eva sia adam?

20 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cine-a stat sa-i numere?

| AlexeHellsing a răspuns:

Adam a trăit 930 de ani și i s-au născut fii și fiice, după cum spune Cuvântul Evangheliei. Cu toate că a avut mai mulți fii și fiice în Scriptură sunt pomeniți doar Cain, Abel și Set... Sper că te-am ajutat...

| CălinPL a răspuns:

2 copii 2 baieti

| andreiush25 a răspuns (pentru AlexeHellsing):

=o Adam a nascut fii si fice? :O

| AlexeHellsing a răspuns (pentru andreiush25):

Lui Adam i s-au născut fii și fiice...

| Hombre a răspuns:

Fara numar.

| Exilee a răspuns:

O multime. Nu stim exact, cert e ca erau foarte multi.

| valentingb a răspuns:

Conform Bibliei, 3: Cain, Abel, Seth.
Tot conform Bibliei, noi toti am fi urmasii lui Seth, deoarece Noe a fost singurul supravietuitor al potopului, si urmas al lui Seth.
Dar Adam si Eva apar in mai multe religii, daca vrei, citeste articolul de pe Wikipedia numit exacta asa : Adam and Eve (engleza, cele mai complete articole sunt in engleza, asta e).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Geneza Capitolul 3 "16. Iar femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni"."
Cum dracu a rezistat eva timp de 1000 de ani sa nasca intruna? Ca tot spuneti ca au avut o gramada.
Era insarcinata intruna aia laughing saraca.
O sarcina pe an incepand cu 20 de ani si unele mai erau si cu gemeni si asa mai departe probabil.
Deci spuneti voi cum satana a reusit eva sa nasca 1500 de copchi?

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru AlexeHellsing):

Du-te tare cu abureala asta de 930 ani

| Kyra18 a răspuns:

3 cain. Abel.şi set sunt menţionaţi dar am mai avut multi

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

"Adam s-a impreunat cu nevasta sa Eva; ea a ramas insarcinata si a nascut pe Cain. Si a zis: "Am capatat un om cu ajutorul Domnului!"" (Geneza.4:1)
"A mai nascut si pe fratele sau Abel." (Geneza.4:2)
" La varsta de o suta treizeci de ani, Adam a nascut un fiu dupa chipul si asemanarea lui si i-a pus numele Set." (Geneza5:3)
" Dupa nasterea lui Set, Adam a trait opt sute de ani; si a nascut fii si fiice." (Geneza5:4)

Cine a zis ca Eva a trait o mie de ani? Sau ca ea a nascut intr-una? Aceste afirmatii nu sunt biblice.

| AlexeHellsing a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Respect citatul din Sfânta Scriptură.

| Ironicnαme a răspuns:

100 de copii că era plictisitor să stai ca o mumie pe vremea aia...

| SelenaMe a răspuns:

In bibile se mentioneaza doar de Cain si Abel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu au avut copii, eu nici nu au existat.

| Crâstoşelul a răspuns:

Întrebarea ta m-a pus pe gânduri.

Dacă în biblie zice că primii oameni au fost Adam şi Eva, înseamnă că ei şi-au tras-o, şi fiii lor şi-au tras-o până am ajuns la 7 miliarde de oameni, sau mai mult.

Şi în concluzie, după cum zic creştinii, tot dumnezeu e tatăl nostru.

| Aalexander explică (pentru Crâstoşelul):

Nu privii in trecut cu mentalitatea din vremea noastra; pentru noi e ciudat sa ti o traga fratii intre ei, caci suntem 7 miliare de oameni. Dar pe atunci cu cateva sute de oameni nu cred ca era mare lucru sa si o traga fratii intre ei.
Oricum prin intrebarea asta am vrut sa primesc un citat din biblie deoarece biblia este singura arma a crestinilor iar prin distrugerea acestei arme putem dovedi ca religia e doar o afacere si nimic mai mult. Daca citatul era ceva de genul ca a avut doar 2 fii ( abel si cail sau cum i or fi chemat ). Atunci ar fi fost imbosibil sa supravetuiasa specia. Dar din cate am vazut au avut mii de copii.

| Andrei15720 a răspuns (pentru Hombre):

rolling on the floor))))).

| Rock10 a răspuns:

Pfff...cica un barbat poate ejacula in medie de 5000 de ori pe toata durata vietii. Depinde de cat de "norocos" a fost si de cat de fertil. laughing

Întrebări similare