Am inteles ca ai avut nevoie de postari la kg ca sa devii user senior si ai rascolit internetul dupa intrebari "intelijente".
Acum ca ai devenit senior, rezolva-ti mai intai problemele pe care le ai cu limba romana de clasa a 2-a.
Cei care cred isi fac niste iluzii si se lasa inselati de povesti.
Cei care sunt agnostici se inseala ca nu poate fi demonstrata existenta unui zeu. De exemplu "existenta lui Dz" e demonstrata de spitalele pline cu bolnavi pe care bunatatea si puterea lui Dz nu ii ajuta cu nimic si de caracterul fantezist si primitiv al povestilor care genereaza acest personaj fictiv.
Cei care nu cred sunt oameni care pretuiesc adevarul si nu se lasa inselati cu povesti.
A invata e rentabil doar daca inveti ceva folositor. Daca inveti numai povesti si fantezie ramai cu fantezia, nu dispui de cunostinte reale care sa-ti permita sa faci ceva util.
Cati copii din Romania care se considera atei, sunt de fapt agnostici doar ca n-au auzit de alta religie decat "iisus"?
Definiția agnosticului este alta, nu are de a face cu Isus.
Cauta oamenii astia sa invete ceva sau doar nu le pasa de iisus si bsierica crestina?
Religia nu se învață, se trăeiște.
Ce le pasa lor de fapt cum traiesc ei?
Dar ție ce îți pasă de viața lor? Vezi-ți de viața ta.
Va dati seama ca vorbesc cu cazuri care le cunosc eu si nu personal cu cine e paralel? Iar va bagati sa va luati de ceea ce scriu. Poate ma trezesc eu dupa 1-15 ani sa scriu pe net despre ce-mi amintesc din trecutul meu, cum vad eu lucrurile, poate caut asemenea persoane sa ma bage in seama, nu sa se ia strainii paraleli de ceea ce scriu.
Gata te-am gasit, ca tot tu mi-ai dat mie ignor nu eu.
Problema mea cu limba romana n-are rost s-o explic, dar esti cineva si ma cunosti de ce sunt in situatia asta jenanta la varsta asta, bravo.
Nu am folosit limba romana de vreo 10 ani de cand m-ati gonit de la scoala, stii foarte bine cine sunt.
Si la varsta mea inca mai am problemele ca spuneti ceva neregula, ma speriati si nu mai pot gandi.
Am aterizat tarziu pe site asta tocmai in 2020 vorbind despre ceva care "nu le pot zice celor din amintirile de 10-20 de ani".
Of, nu e secret deloc cum de la 18 ani stau in casa parintilor am pierdut contactu cu lumea reala nu stiu cum se simte un om viu, stii "panamax" ce se intampla aici pe la vecini ce ii apuca, ce tot are lumea cand apar eu?
Nici macar nu stiu ce e cu contul utilizator senior ce tot mi-ai pus acolo, am intrat cu alte motive pe site asta. Si mi-ati facut-o si aici ca intotdeauna, in loc sa-mi vad linistita de o treaba care vreau sa o fac, va luati de mine si ma afecteaza. Apoi va imit comportamentul, si vai ce frumos si voi ma imitati, ca eu eram cea politicoasa si atenta la inceput, acum ati invatat sa copiati cuvintele mele. Si aia de pe LOA destroyer zentih aia tot voi 2 erati de la nea nicu de asta iarna cand mi-a intrat cineva din pantelimon pe contul de Facebook?
V-ati luat de mine cu vechiul circ, eu nu am trait intre oameni stii foarte bine de ce, mi-o zici la tot ce fac.
Vai ce frumos, pe mine e rusinea ca la varsta mea in loc sa fiu maritata facultate etc, eu sunt blocata in varsta de copil ca au avut cainii chef sa ma latre, ca a trebuti sa ma izolez sa plang ca n-am viata ca m-au mancat cainii.
As fi vrut sa iti rezolv tie problema credeam ca as putea trai o viata paralela, dar treaba ta e sa ma terorizezi pe mine cand fac ceva?
Si urletele de mai devreme ce erau hai incepem sa scriem si pe site asta sa il umplu cu voi?
Ce va tot trebuie obsedati sunteti de mine satisfactie ai ca sunt inchisa in casa parintilor fa alexandra, de 7 ani ce problema tot ai cu poarta mea pe la vecinu meu ce-s urletele alea? Ce va tot trebuie voua ce-s amenintarile alea de Facebook ce va face voua politia degeaba si cine nu iese din casa ce-s posturile alea? Minti cat vrei ai p unde sa te doara? Psihiatru iti trebuie tie, nu meriti sa fi mama, oribila esti.