| Nuvăsufăr a întrebat:

Câţi dintre voi vă regăsiţi aici?

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/......0845_n.jpg

Răspuns Câştigător
| Trinitas a răspuns:

E ca si cum ai spune ca daca nu esti masina n-ai ce cauta la auto&moto.

Putem si noi sa dam linkuri la citate, dar consider ca majoritatea suntem destul de inteligenti incat sa ne putem formula propriul punct de vedere.
Intrebarea are caracter umoristic, desi e foarte adevarata. Incearca doar sa nu mai fi o c*rva de atentie sensibila.

20 răspunsuri:
| monstrulet a răspuns:

Aia e ema?

| Allrc24 a răspuns:

De cand ateismul e religie.ce cauti pe rubrica"religie"? religie! ateismul nu e religie.
dar tu te regasesti aici?
http://www.adweek.com/......rd-272.jpg

| Nuvăsufăr explică (pentru Allrc24):

Sunt virgini care postează la D-s.
Sunt care postează la Afaceri, dar n-au nicio afacere.
etc
Eu am un zeu se cheamă Helios, tu nu ştii să citeşti? Sau ai impresia că se numeşte "Creştinism" categoria?
Că asta te doare pe tine de fapt, nu?
Ia zi sincer, te doare că toţi care postează la "Religie" nu sunt crşetini, şi de preferat ortodoxi.
Trist.
Eu nu cred", ca şi cum ar fi o credinţă ( belief), eu ŞTIU că sunt un accident.
Şi tu crezi că eşti un accident, dar te consideri accidentul lui Dumnezeu.
Şi prin faptul că m-ai trollat demonstrează întocmai ce scrie la linkul meu.

| William a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Categoria se numeste religie. Sa fii religios inseamna sa crezi in ceva, intr-o divinitate, sa crezi ca nu te-ai nascut asa pur si simplu. Ateii nu cred in nicio divinitate si deci nu sunt religiosi, de aceea Allrc24 considera ca ei nu ai de ce sa posteze la aceasta categorie. Eu consider ca Dumnezeu ne-a lasat liberi sa alegem in viata ce vrem si nu ne-a impus nimic. Cum toti ateii posteaza tot felul de poze si hulesc Numele Domnului mai mult rau isi fac asa ca sa ii lasam in pace sa posteze ce vor, sa zica ce vor si in final sa se chinuie in veci.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru William):

Categoria asta este pentru ORICINE vrea să spună ceva despre religie. Chit că îi face propagandă sau îi huleşte numele unui zeu...chiar dacă nu cred în nici un zeu, dar are ceva de spus despre aceştia, sau doar vrea să facă mişto de unul din ei...categoria este pentru fiecare ce vrea să pună o întrebare sau să dea un răspuns pe tema asta.
Ce nu ţi-e clar?

| William a răspuns (pentru Woodenpints91):

Mai citeste odata raspunsul meu si arata-mi unde scrie ca eu nu sunt de acord ca ateii sa posteze la categoria religie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmeaza-ti setea.

| Nuvăsufăr explică (pentru William):

N-am voie să-mi exprim OPINIA pentru că nu-s creştin ortodox, sau muslman, etc?
De ce eşti rasist?

Având în vedere că ai susţinut argumentele lui Allrc, rezultă că ai susţinut că ateii n-au dreptul să posteze la "religie".

Esti sigur ca am sustinut punctul de vedere al lui Allrc? ''Ateii nu cred (.)de aceea Allrc24 considera ca ei nu ai de ce sa posteze (.)Eu consider ca Dumnezeu ne-a lasat liberi sa alegem in viata ce vrem si nu ne-a impus nimic. Cum toti ateii posteaza(.) sa ii lasam in pace sa posteze ce vor''. Inca mai crezi ca sunt de acord cu Allrc? Si inca ceva, ateismul nu este rasa, rase sunt eurorpid, mongoloid si negroid.

Când am spus rasist, ştii foarte bine la ce m-am referit.

Sunt mai greu de cap, nu stiu la ce te-ai referit.

Ce nu-mi place când oamenii se dau mai rotunzi ca cercul.

Ce imi pasa mie ce iti place tie? Imi explici de ce m-ai facut rasist sau nu?

| Allrc24 a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Nu sunt accidentul lui Dumnezeu. Dumnezeu nu face accidente Dumnezeu are un plan deja stabilit.pentru fiecare in parte

Un plan plin de accidente.
Nu te mai chinui, te-ai dat de gol singur.

| Allrc24 a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

Ce accidente ma are planul lui Dumnezeu? spune

M-am referit că judeci după religia unui om. Dar gata nu mai scoate fum pe nări că m-am prins că nu-ţi pasă.

Accidente în trafic aerian, terestru, navel, spaţiale, nucleare, naturale, să continui lista?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Genial.