| EmaS a întrebat:

Cati sunteti constienti ca traim vremea sfarsitului?

Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

NImenu nu-si gaseste locul. Pronografia e la cele mai inalte cote. Oamenii se tradeaza din ce in ce mai mult. Si usor usor oamenii s-au autoinrobit la viata materiala.
Si nu mai are rost sa spun la ce varsta isi incep fetitele viata sexuala. Oricum se citeste si pe chipurile oamenilor zbaterea sufleteasca.

| BSwwatch a răspuns (pentru SaveTheNature):

Intrebarea e valabila si pentru tine, are legatura biserica din ziua de azi cu Dumnezeu?

| SaveTheNature a răspuns (pentru BSwwatch):

Bineinteles ca are. Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar biserica ortodoxA cel mai putin. Mai mult biserica catolica, penticostala evanghelista etc. Ei se focuseaza pe rugaciune in timp ce biserica ortodoxa se focuseaza pe traditii, superstitii, datini, bani, afaceri etc.

| BSwwatch a răspuns (pentru SaveTheNature):

Am sa fiu putin rautacios,da ce focus au! cu inchizitia au focalizatat-o pina in maduva spinarii,la propriu,sa fie clar nu am nimic cu nimeni indiferent de orientarea religioasa,da nu incerca sa vii cu argumente ca aia e mai buna ca ce-alalta,ca nu e asa,"brain washing"este termenul care se potriveste genul astora de oameni,si cand vrei sa mai dai o explicatie folositi-va cuvinte voate, asta te intareste, puterea de a gandii, lasati copy pate-ul, depuneti efotr si scrieti cuvinte cu cuvintel si exprimati-va opinia! AI DAT DOVADA de nepregatire ca za fiu "gentil"

118 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Asa-i, am bac si admitere anul asta.

| William a răspuns:

Eu.

| Hombre a răspuns:

Si zici ca Ema e mai apropiata de diavol decat de Dumnezeu, avand in vedere amenintarile? rolling on the floor

| Hombre a răspuns:

"Eu cred ca un specimen ca tine nu merita atentia mea. Ignore!"
Asa Ema, cine nu e cu tine e impotriva ta, otânjeste-i cu ignore, numai in felul acesta scapi de Dumnezeu si te apropii de diavol, necuratul sa te ajute si sa-ti dea locul cuvenit, sefa la cazane.

| Hombre a răspuns:

Iar ai plecat cu ursu' sa sperii copii?

| EmaS explică (pentru Hombre):

M-am cam saturat sa fiu insultata de acest individ. Daca nu este credincios nu trebuie sa intre la aceasta categorie. Ca sa putem interactiona este nevoie de minimul de spirit civic, de bun simt si de respect.

| DorelSudoru a răspuns:

Toti rasta-meni care se panicheaza

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Se intampla parca prea multe ca sa nu fie ceva...zic si eu.

https://www.youtube.com/watch?v=Rp5eg_lk8zA&feature=endscreen&NR=1

Nu stiu chiar cate dreptate am.

( Apocalipsa 6 : 13 ) " şi stelele au căzut din cer pe pământ, cum cad smochinele verzi din pom, când este scuturat de un vânt puternic."

| danay72 a răspuns:

Este foarte aproape si semnele sunt din ce in ce mai evidente.Matei24:3-14

| Thunderstruck a răspuns:

Pai crestinii tot traiesc vremea safarsitului de 2000 de ani incoace.Mereu au fost semnele apocaliptice pe Pamant, foame, razboaie, boli etc.

| Adryan17 a răspuns:

"Nici ingerii, nici fiuli, nu vor stii cand va fi sfarsitul lumii ci doar tatal" sau ceva de genu. morala. viata e frumoasa, daca esti credincioasa, nu te mai stresa de altiiwinking

| tudus a răspuns:

Foarte

| EmaS explică (pentru tudus):

Esti pregatit sufleteste?

| tudus a răspuns (pentru EmaS):

Pentru rai da dar pentru rasplata nu prea

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Categoric NU, peste 5 miliarde de ani soarele isi va inceta existenta atunci va disparea si pamantul, multi au crezut ca vine in 1999, 2000, 2012 a fost un alt an in care toti precizau un sfarsit dar nimic, un sfarsit va veni aia se numeste moarte de ea nu scapa nimeni, sunt uimit de prrostia omeneasca care se bucura si astepta sa moara cat mai repede in loc sa se bucure de viata singura de care stim ca exista, restul sunt doar speculati fara dovezi

| Mădă0611 a răspuns:

Sfarsitul teismului, sau ce sfarsit? Eventual al crestinismului, dar o sa mai dureze...

De ce e vremea sfarsitului? thinking

| EmaS explică (pentru Mădă0611):

Citeste Apocalipsa si o sa intelegi.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

laughing
Nero a murit, s-a dus tai, nu mai vine.
Vremea sfarsitului e in fiecare zi din ultimii 2000 de ani. laughing

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru EmaS):

E ca si cum ai pune pisica sa se uite in calendar si sa iti spuna ceva de acolo laughing)

| BSwwatch a răspuns (pentru EmaS):

Ema,am si euo intrebare pentru tine? dar inainte vreau sa stii de ce ti-o pun,fara sa vreau am observat la tine ca est religioara,ne-am mai intalnit pe ici pe colo pe la cate un sfat coment, si toate au raspunsuri cu caracter religios, nu-i nimic rau in asta, acum vine intrebarea mea, are vreo legatura biserca cu Dumnezeu?

| EmaS explică (pentru BSwwatch):

Multi oameni asimileaza astazi Biserica unei cladiri. Totusi, nu aceasta este ceea ce Biblia spune despre Biserica. Cuvantul "biserica" vine din grecescul "ecclesia" care inseamna "o adunare" sau "cei chemati". Intelesul de baza al cuvantului "biserica" nu este, iata, o clădire, ci dimpotriva este vorba despre oameni. Este chiar ironic faptul ca atunci cand oamenii sunt intrebati ce biserica frecventeaza, ei fac referire adesea la denominatiunea din care fac parte – ortodoxa, catolica, luterana, baptista si asa mai departe. De multe ori oamenii se raporteaza la o anume denominatiune sau la o cladire. Cititi Romani 16:5: "…spuneti sanatate si Bisericii care se aduna în casa lor...". Apostolul Pavel se refera aici la oamenii credinciosi ca fiind biserica si nu la cladirea in care ei se aduna.

Biserica este Trupul lui Hristos. Efeseni 1:22-23 spune: "El I-a pus totul sub picioare, si L-a dat capetenie peste toate lucrurile, Bisericii, care este trupul Lui, plinatatea Celui ce implineste totul in toti". Trupul lui Hristos este format din toti credinciosii incepand cu ziua Cincizecimii si pana la momentul Rapirii Bisericii.

M-ai luat prin surprindere? ma astepta-m sa asociezi biserica al de sus, ce religie esti?

De ce nu ai vrut sa-mi raspunzi la intrebare legat de religie ta? ce daca esti Baptist/a, nu te judec!

| EmaS explică (pentru BSwwatch):

Nu ai de ce sa ma judeci, nu am facut nimic rau.

Am spus mai sus, ca n-am de ce sa te judec, dar am vazut ca m-ai evitat oarecum si am cautat Psalm, Verset enumerat de tine, nu stiu daca am spus bine?

| ManStrong a răspuns (pentru EmaS):

Degeaba i spui cuiva citeste Apocalipsa. Unul care n a citi niciodata va citi ca unul care citeste formule matematice fara sa aiba habar ce sint acelea.Pe linga asta, crestinii nu inteleg apocalipsa ca este o carte scrisa de Daniel cu adaugiri crestine tirzii.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu nu sunt constient, eu vreau sa traiesc 100 de ani

| Wøodenpints a răspuns:

Aşa-i, e pe sfârşite. Doza mea de bere e pe sfârsite.
Ema, fii bună samariteancă şi adu alta plină.

| EmaS explică (pentru Wøodenpints):

Daca eu nu beau otrava, nu iti voi da nici tie.

| Wøodenpints a răspuns (pentru EmaS):

Da berea nu e otravă. E mai sănătoasă decât orice suc. N-are chimicale sau coloranţi.

| M25M a răspuns:

Draga Ema, s-a tot crezut ca se "traieste vremea sfarsitului" si acum 20 de ani, si acum 50 si acum 70 si acum 100 si acum 150 de ani... Vezi unde bat?

| danut a răspuns (pentru M25M):

Interesant comentariul tau, nu stiu daca EmaS l-a inteles deoarece nu face parte dintre aceia care iti pot raspunde. Da, "Vremea Sfarsitului" este de peste 150 de ani dar nu "momentul", acesta este necunoscut dar aproape din punct de vedere Biblic. P.S. Ceva personal, am mai vazut poza ta de "profil" in alt loc (comentarii de alt gen, ceva sport) esti aceiasi persoana?

| M25M a răspuns (pentru danut):

La categoria sport nu am comentat nici pe acest site nici pe altul.

| dragos9234 a răspuns:

Esti constienta ca n-ai dreptate?

| EmaS explică (pentru dragos9234):

Cuvantul lui Dumnezeu are intotdeauna dreptate.

| dragos9234 a răspuns (pentru EmaS):

Dar ca Dumnezeu nu exista, esti constienta?

| Narfundo a răspuns:

Buna intrebare emas.Eu sunt convins ca se va intampla ceva dar pana atunci voi continua sa imi traiesc viata fara sa ma gandesc la scrieri apocaliptice.De astea mai am timp cand sunt singur intr-un bar si e pe sfarsite bautura.Inainte sa ma culc, etc. Funda?

| HueyFreeman a răspuns:

Sfarsitul Imperiului Roman? http://img.pokemondb.net/artwork/slowpoke.jpg

| Jardelin a răspuns:

Nu. Desi raul din lume s-a inmultit foarte mult, eu nu cred ca traim zilele de pe urma! Mie la biserica nu mi-a spus preotul ca a inceput sfirsitul. Ne apropiem cu fiecare clipa de iminentul sfirsit, dar cind va veni, doar Dumnezeu singur stie.

| EmaS explică (pentru Jardelin):

Tu crezi ca daca esti botezat si nu iti schimbi natura si modul de viata, vei fi mantuit? Este suficient doar botezul?

| Jardelin a răspuns (pentru EmaS):

Ce legatura are ce am scris eu mai sus cu ce mi-ai scris tu? Vrei sa intri in polemica cu mine? Cred ca stii prea bine ce gindesc si cum vad eu drumul spre mintuire ca sa imi adresezi intrebarile de mai sus! Sa fii iubita, si nu te supara pe mine ca nu sint de acord cu practica voastra si cu conceptiile neoprotestante!

Dar cu Cuvantul lui Dumnezeu esti de acord, draga Jardelin?

Iar vrei sa-mi intinzi capcane?

Poate te conving sa renunti la ideea de a pleca?!

Tu in loc sa-mi spui ca daca ma mai prinzi pe aici imi rupi picioarele, imi zici sa stau? laughing Am un mare defect, daca cineva ma roaga ceva cedez usor! Acum insa, sper sa nu mai dau inapoi. Pe de alta parte, nu cred ca o sa observe nimeni sa nu mai misc pe acest forum. O sa-mi para rau ca nu mai citesc masajele fratelui "baubau", ale lui "milan9", si ale altor baieti minunati pe care i-am intilnit aici. Dar, o sa ma gindesc din cind in cind la ei cu drag.

Vezi, macar de dragul lor nu pleca!

Ema, ei sint baieti buni, dar prioritatile sint altele! Si te rog, hai sa nu mai continuam acest subiect! Multumesc!

| drhotzu a răspuns:

Femeie cu cat citesc mai mult ce ai postat tu pe aici imi dau seama ca ai ceva probleme la mansarda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema,ca sa intrebi sau sa afirmi asa ceva, ar trebui sa poti vedea dincolo de mintea umana.Din pacate sau din fericire(fiecare cum intelege) am privilegiul si putera sa comunic :infinitul, nu il poti vedea.Nimeni nu naste un copil pentru a fi ucis.Nici Dumnezeu nu a facut omul pentru a-l distruge.Lumineaza-i Doamne, ca ei nu stiu ce spun.

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Deci tu nu crezi ce este scris in Apocalipsa?

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Offff Doamneee, da-le lumina si puterea sa inteleaga ce este scris acolo si nu ii lasa de izbeliste.

,,Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta.,,

Perfect de acord cu ce scrie, dar nu cititi aceste scripturi ca pe un anunt din ziar.

A, deci tu iti permiti sa dai alte invataturi care nu sunt in concordanta cu Sfanta Carte?!

Se pare ca azi nu vrei sau te faci ca nu intelegi.Eu nu imi permit nimic.Rog doar sa puteti intelege si sa nu mai cititi Cartea Sfanta ca un articol de ziar.Pace voua, tuturor.

Nu vrei cu adevarat pace, din moment ce ma contrazici fara sa aduci argumente si suport biblic. Tu chiar citesti Biblia?

Ba tocmai ca pacea o vreau.La ce folos acele citate daca nu sunt intelese si sunt citite ca un articol de ziar? Nu, nu voi invata biblia ca pe poezie, numai pentru a da citate.Prefer sa inteleg ce scrie si nu sa dau aici citate neintelese.Numai bine.

Probabil ca pentru tine sunt neintelese.Este nevoie ca Biblia sa fie studiata si citita cu scop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce te faci daca in locul apocalipsei crestine este Ragnarok-ul si in locul zeului tau sunt Odin, Loki, Thor si restul?

Sau poti pune oricare alta versiune din restul religiilor.

"Citeste Apocalipsa si o sa intelegi."... citeste tu scrierile tuturor religiilor si o sa intelegi ca versiunea ta este la fel de reala ca restul (deloc).

Nici tu nici altii nu aveti dovezi cu adevarat bune pentru a va sustine religia/zeul. Ai adus acum drept dovada propria carte... ei bine si cei din alte religii iti pot aduce propriile scrieri. Nu ai nimic mai special.

"vremea sfarsitului"... da, se termina cat de curand sezonul 1 din Arrow si din Elementary.

Nici o sansa...

| andrei a răspuns:

La cateva sute de ani dupa inceputurile crestinismului oamenii au crezut ca vine sfarsitul. La fel si prin Evul Mediu. Nu vine nici acum.

| pozeanimate a răspuns:

Putini

| lolium a răspuns:

Nici eu nu cred ca o sa vina prea curand. dar daca vine, nu ma suparhee hee

| EmaS explică (pentru lolium):

De ce nu te superi?

| lolium a răspuns (pentru EmaS):

Pai momentan nu am niciun pacat mare pe constiinta. si poate ca nu fac mereu ce trebuie, dar acel sfarsit ar fi un inceput si pentru mine.

| cooldreams a răspuns:

Huh, deja e inceputul sfarsitului?! Deadline-ul a expirat din 21.12. 2012.

| C0nstantin a răspuns:

Asa vine sfarsitul cum o venit si in 2000 si anul trecut in 21.12. 2012 si tot asa... povesti pentru cei cu gandirea limitata.

| EmaS explică (pentru C0nstantin):

Vom trai si vom vedea. Cine rade la urma rade mai bine.