NImenu nu-si gaseste locul. Pronografia e la cele mai inalte cote. Oamenii se tradeaza din ce in ce mai mult. Si usor usor oamenii s-au autoinrobit la viata materiala.
Si nu mai are rost sa spun la ce varsta isi incep fetitele viata sexuala. Oricum se citeste si pe chipurile oamenilor zbaterea sufleteasca.
Sfarsitul teismului, sau ce sfarsit? Eventual al crestinismului, dar o sa mai dureze...
De ce e vremea sfarsitului?
Ema,ca sa intrebi sau sa afirmi asa ceva, ar trebui sa poti vedea dincolo de mintea umana.Din pacate sau din fericire(fiecare cum intelege) am privilegiul si putera sa comunic :infinitul, nu il poti vedea.Nimeni nu naste un copil pentru a fi ucis.Nici Dumnezeu nu a facut omul pentru a-l distruge.Lumineaza-i Doamne, ca ei nu stiu ce spun.
Da,traim vremurile sfarsitului pentru ca se adeveresc prea multe semne din Apocalispsa.
Asa vine sfarsitul cum o venit si in 2000 si anul trecut in 21.12. 2012 si tot asa... povesti pentru cei cu gandirea limitata.
Offff Doamneee, da-le lumina si puterea sa inteleaga ce este scris acolo si nu ii lasa de izbeliste.
,,Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta.,,
Categoric NU, peste 5 miliarde de ani soarele isi va inceta existenta atunci va disparea si pamantul, multi au crezut ca vine in 1999, 2000, 2012 a fost un alt an in care toti precizau un sfarsit dar nimic, un sfarsit va veni aia se numeste moarte de ea nu scapa nimeni, sunt uimit de prrostia omeneasca care se bucura si astepta sa moara cat mai repede in loc sa se bucure de viata singura de care stim ca exista, restul sunt doar speculati fara dovezi
Perfect de acord cu ce scrie, dar nu cititi aceste scripturi ca pe un anunt din ziar.
Buna intrebare emas.Eu sunt convins ca se va intampla ceva dar pana atunci voi continua sa imi traiesc viata fara sa ma gandesc la scrieri apocaliptice.De astea mai am timp cand sunt singur intr-un bar si e pe sfarsite bautura.Inainte sa ma culc, etc. Funda?
Draga Ema, s-a tot crezut ca se "traieste vremea sfarsitului" si acum 20 de ani, si acum 50 si acum 70 si acum 100 si acum 150 de ani... Vezi unde bat?
Uita-te la video-ul asta(unu dintre ei e doctor in teologie):
http://www.youtube.com/watch?v=AYxeTjrckl0
Si ce te faci daca in locul apocalipsei crestine este Ragnarok-ul si in locul zeului tau sunt Odin, Loki, Thor si restul?
Sau poti pune oricare alta versiune din restul religiilor.
"Citeste Apocalipsa si o sa intelegi."... citeste tu scrierile tuturor religiilor si o sa intelegi ca versiunea ta este la fel de reala ca restul (deloc).
Nici tu nici altii nu aveti dovezi cu adevarat bune pentru a va sustine religia/zeul. Ai adus acum drept dovada propria carte... ei bine si cei din alte religii iti pot aduce propriile scrieri. Nu ai nimic mai special.
"vremea sfarsitului"... da, se termina cat de curand sezonul 1 din Arrow si din Elementary.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: