Oameni se despart de Dumnezeu prin indiferenta lu Dumnezeu de ei.Despartindu-se de Dumnezeu se despart de biserica.Ei zic ca Dumnezeu nu le da nimic ''Cere si ti se va da" uni spun ca primesc, alti nu, cei care nu primesc isi pierd credinta, sau spun daca exista Dumnzeu nu-mi influenteaza viata deloc.Si de aceea nu mai depunde nici un efort pentru a merge la biserica sau chiar de a se ruga.
Lumea de astazi este o lume lipsita de Dumnezeu si principala cauza se gaseste in sursele de informare si educatie adica mass media.O alta cauza o reprezinta viziunea oamenilor de stiinta care desi nici macar nu stiu daca universul e finit sau infinit declara ca nu exista niciun Dumnezeu.
Oamenii nu mai au niciun Dumnezeu!
Daca ar fi crezut in viata de apoi ar fi fost mult mai buni.
Credinciosii sunt mult superiori pentru ca desi gresesc si ei cred in ceva Sfant si asta ii ridica un pic.
Nu există o cale de a întoarce privirea tinerilor de la păcat măcar pe o perioadă scurtă?
Stimate domn, cand mass media e mai spurcata ca niciodata nu exista nicio sansa.Batjocura, scandaluri, perversitate sexuala si intelectuala, legea junglei intr-un cuvant ca invatatura pentru cei mici care se uita la tv.
Eu cand eram mic nu existau emisiuni de scandal, ma uitam la macron, pinocchio etc. Urmaream sfuri educative pe tvr 2.Filme ca La piovra si Telefonul de la miezul noptii, nu toti curvarii si toate tarfele din mass media care chipurile fac educatie prin scandal la tv.Ce sa mai vorbim despre internet ca e dezastru.
Nu-i intereseaza decat banii si pozeaza ca nu iubesc banii.Sa fie cat mai multe orori ca ies bani multi.
Nu, greșești tu bunule domn, nu uita că oricât de cufundată ar fi noaptea, tot va răsări soarele. Deși pentru toți pare că lumea e la o aruncătura de băț de iad, la un moment dat ne vom regăsi la o aruncătură de băț de Rai. Dumnezeu încă ne veghează și nu vom pierii nici noi, nici copii noștri.
Oameni buni pe vremuri erai obligat sa crezi tot ce zicea Biserica altfel erai condamnat la inchisoare pe viata..Biserica era pur si simplu manipulatoare.ei bine, asa este si astazi doar ca nu te mai omoara:d.Preotii,mai ales profesorii de religie te obliga indirect(fara violenta desigur) sa crezi in Dumnezeu si in ceea ce zic ei. Avem cu totii dreptul sa credem in cine vrem iar referitor la violenta tineretului, multi dintre acei "violenti" sunt adolescenti care nu vor decat sa se afirme in aceasta societate fara viitor, doar ca nu stiu cum sa o faca, neavand un sprijin alaturi de ei...
E atat de sfanta biserica asta incat acum ceva timp daca nu credeai in ea te omora. Oricum nu stiu unde vezi tu un tineret asa de indepartat de doamne doamne, majoritatea copiilor pana in 18 ani sunt crestini la noi in tara.In generala 2-3 eram atei, iar in liceu la fel.Nu-s asa multi 2-3 atei din 30 de copii, nu?
E o carte interesantă a părintelui Arsenie Boca : "Tinerii, familia şi copii născuţi în lanţuri".
O găseşti pe net.pdf, dar e mai bine dacă ai un exemplar.
În ea se găsesc unele explicaţii.
Deci te crezi mai superior decat un ateu? Spune-mi ce parere are Dumnezeu despre mandrie?
http://www.google.ro/......http?/url
Eu nu ma cred mai superior decat un ateu si nici nu sunt mandru.Dar de mandrie sufera foarte multe persoane, nu eu!
Pacatul si neascultarea de Dumnezeu. Oamenii au schimbat sistemul de valori, pacatul si imoralitatea sunt puse la loc de cinste. Au inversat ordinea prioritatilor. Acum valoros este o notiune cu sfera variabila.
De o mare importanta in cresterea copilului este colaborarea pe care mama o are cu Dumneze, un Dumnezeu al tuturor posibilitatilor care poate scoate dintr-o roca bruta in aparenta, un diamant ce nu poate fi perceput de ochii nostri limitati.
"Credinciosii sunt mult superiori pentru ca desi gresesc si ei cred in ceva Sfant si asta ii ridica un pic."
Ti se pare cunoscut?
Regimul comunist era axat de disciplina si lipsa de initiativa. Regimul comunist a cazut, asta e cauza.