| 393Dan a întrebat:

Ce a uitat Dumnezeu sa creeze?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

A uitat sau nu a vrut sa creeze limita omului.

55 răspunsuri:
| Superior a răspuns:

Lideri competenti...

| ShaOfHatred a răspuns:

Pai Dumnezeu ne-o dat putere de a construi orice deci cred ca nimic nu o uitat.
"Cand Dumnezeu o vazut ce lume o facut,
O zis: Nu f**a Dumnezo sa f**a, nu mai lucrez cand sunt baut"

| energia a răspuns:

Ce te-a facut sa te gandesti la intrebarea asta? Ai ceva sa ne spui?

| SG1995 a răspuns:

Extratereștri?

| 393Dan explică (pentru energia):

Nu neaparat, doar mi-i interesant ce ganditi voi.

| RAY a răspuns:

Omul mereu a creat finte imaginare el find slab, inferior care se lupte cu propia lui inferioriate, omul a creat zeii din dorinta de a fi superior altora si a isi satisface dorintele primitive, vezi clar superioritatea lor noi suntem fara de pacat voi veti arde vesnic in iad, omul a uitat sa aprecieze viata asta si sa isi doreasca ceva ce nu exista

| 393Dan explică (pentru RAY):

Nu crezi ca oamenii ar putea sa aprecieze viata, sa fie chiar fericiti, sa faca pe altii fericiti si in acelasi timp sa fie credinciosi?

| RAY a răspuns (pentru 393Dan):

Sa creada in basme, pai basmele spun sa fi sclav ca sa ajungi in rai

In primul rand, nu-s de acord ca-i basm si doi, basmele te invata ce-i bine, de aia se citesc copiilor mici.

Dovedeste ca exista dumnezeu

Eu n-am ce dovedi nimanui nimic. Eu cred si-s impacat cu asta. Plus ca daca omul ar putea dovedi stiintific existenta Lui, atunci n-ar mai fi Dumnezeu. Tu poti dovedi ca El nu exista?

Sincer nu ma asteptam sa ma intrebi asa ceva, tu poti dovedi ca nu exista zeus? cel ce afirma sa dovedeasca nu cel care nu crede, poti dovedi ca nu exista zombi, vampiri? desi daca am sti ca dumnezeu exista nu ar mai fi dumnezeu dar ce ar fi?

Tu afirmi, ca-s basme. Plus stiinta este doar o teorie daca te gandesti. Constant se descopera lucruri care neaga "adevaruri", lucruri de care oamenii au fost 100% convinsi in trecut.

Asa e doar o teorie ca si laptopul, masina, toata tehnologia totul e o teorie dar functioneaza ca ne folosim de ea, daca stai si te gandesti tu acum te folosesti de stiinta dar spui ca e o simpla teorie, ce e teorie in stiinta? zi-mi sie mie gps cum functioneaza? daca stiinta e o simpla ipoteza? nu neaga nimic si imbunateste ceea ce e deja, teoria evolutiei nu e fost negata si imbunatatia ca si tehnologia, nu exista nici o dovada ca evolutia nu e adevarata din contra sunt prea multe chiar ca e adevarata, teoria in stiinta inseamna fapt stiintific nu ipoteza

Tu ai impresia ca stiinta e o dogma, credinta, religie? stiinta cu asta se ocupa ea cu descoperirea naturi, universului inconjurator, fara stiinta nu ar exista tehnologie nu am fi stiut multe, imbunatatirea unei teori nu inseamna negarea ei

Dar eu nu am vorbit de stiinta si de dumnezeu, deci poti dovedi ca exista sau nu? eu nu am bagat stiinta in fata voi o faceti, va folositi de ea apoi o atacati pai e frumos? sa te folosesti de tehnologie apoi minti ba ca evolutia e un mit ba ca big bang e un mit dar dumnezeu e real ca asa crezi fara vreo dovada stiintifica zero

Eu una nu inteleg de ce tu sau majoritatea ateilor incercati sa distrugeti credinta altora. Cu ce te incurca pe tine ceea in ce altii cred? Si de ce ai comenta asemenea lucruri credinciosilor, cand sunt mai mult ca sigur ca-ti dai seama ca nici unui credincios nu li-e comod sa auda toata treba asta despre "basme"? Eu tie nu-ti pot demonstra si nici tu mie nu poti, atunci care-i folosul sa mai vorbim despre asta? Sincer cateodata am impresia ca ateii sunt mai fanatici ca unii crestini. Chiar mai deunazi cineva postase o intrebare fireasca despre o rugaciune si de-odata toti i-au sarit in cap cu atata rautate si cu comentarii de-astea ca "Dumneazeu nu exista", mai mult ca atat toti deodata erau si experti in biblie.
Si pentru ce? Tu zici ca oamenii sa aprecieze viata, eu nu va vad sa apreciati voi viata altora. Un credincios n-ar sa te provoace, ar sa-ncerce sa inchida tema, ca nu-i nevoie de atata negativitate fara nici un sens. Dar tu ce-ai face?

| oprescudorin11 a răspuns:

Cred ca Dumnezeu a creat TOTUL! Necazul este ca noi nu percepem nici macar cat un graunte din CREATIUNE!
Intrebarea, cred ca trebuie reformulata!:Ce stim noi din imensitatea Creatiunii?

| 393Dan explică (pentru oprescudorin11):

Multumesc! Si pui tu intrebarea asta si eu am sa-ti las un raspuns )

Eu nu incerc sa distrug credinta nimanui, din contra voi crestini faceti propganda non stop cu credinta voastra, pe bune nu o sa ma provoce? de aia te injura si te face satanist multi din iubire, eu nu provoc pe nimeni si nici nu promovez nimic, vezi tu ca promovez ceva? religie, credinta, secta? sa apreciez eu viata altora nu prea are sens afirmatia, eu personal sunt de acord ca fiecare sa creada in ce doreste el

| oprescudorin11 a răspuns (pentru 393Dan):

Nu SERIOS! Eu si toata lumea normala, ne minunam zilnic de cate descoperiri se fac, si nu se mai termina, cum este si normal, iar tu te intrebi PRECOCE 'ce nu ar fi facut Dumnezeu?'.

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Avand in vedere ca primul tau raspuns la intrebare a fost pe langa subiect, nu tu ai facut propaganda? Inteleg ca nu crezi in Dumnezeu. Dar nu poti sa treci pe langa o intrebare fara sa scrii ca El nu exista? Asta inseamna propaganda.
Daca pui o intrebare la stiinta si filosofie despre teoria evolutiei nu vine nimeni sa iti zica de creationism. Eventual cate unu, dar nu se compara cu zecile de raspunsuri de la atei de pe aceasta categorie.

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Pana si NASA a adus argumente ca exista Dumnezeu happy

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Daca te exprimi liber egal = propaganda pentru ce religie sau credinta? Ca sunt curios, dumnezeu nu a creat nimic pentru ca nu exista, sunt destui care mint ca stiinta e doar o minciuna dar se folosesc de ea ca si tine

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Maturizeazate si apoi mai discutam, nasa a afirmat unde? Vezi ca minti

Esti total pe langa desi nasa a calculat ca lipseste o zi wow din calendar siteul find de propaganda religioasa nici evrei nu cred in asta dar nasa a dovedit, tu nu sti ce e stiinta si cu ce se ocupa de ea, stiinta nu se ocupa cu gasirea zilei disparute de asta se ocupa basmele

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Deci tu ai afirmat ca nasa ori e proasta, ori ca minte? happy

Eu n-am dovedit nimic tu nu vezi ce site mi-ai dat? da-mi un link de pe sceince daily, lasa-ma cu site uriile romanesti de stiinta sunt de rahat, hai da-mi un link

Întrebări similare