| 393Dan a întrebat:

Ce a uitat Dumnezeu sa creeze?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

A uitat sau nu a vrut sa creeze limita omului.

55 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Superior):

Cica site de stiinta =astrologie haaaaaaaaaaaaa http://planetapamant.com/2017/05/21/ce-sa-nu-faci-pe-21-mai/
desi stiinta se ocupa cu ce sa nu faci pe 21 mai, ma sti ce inseamna stiinta? ca tot ai spus tu ca tiai luat un pc de gaming tu crezi ca pc tau functioneaza dupa niste princpi religioase sau stiintifice? zi-mi si mie o componenta care e religioasa

| Superior a răspuns (pentru RAY):

La fel cum auzi basme despre religie, asa auzi si la TV. Daca tot vrei sa crezi ceva, cerceteaza tu. Unul din principiile care dovedesc ca cineva ne-a creat este forma planetelor, perfect sferica. "da-mi un link de pe scaince daily (cred ca voiai sa spui sciencedaily)", a sunat ca si cum aia e singura ta sursa de informatie happy

La baza PC-ului meu a stat stiinta (genul de stiinta care se ocupa cu crearea tehnologiei, nu celei pe plan spiritual/astral), inovatie si probabil suferinta unui copil african. Si sa stii ca am momente cand m-a ajutat Dumnezeu extrem de mult.

Hai serios asta e argumentul perfect de a dovedi ca exista alba ca zapada, pamantul nu este sferic perfect si este geoid(bombat la ecuator si turtit la poli) dar sti de ce? pentru ca stiinta nu baga scuze gen un creator aparut din nimic a creat planetele, ce sens avea sa creeze 9 ca doar una sa aiba potential de viata in fine gravitatia ai auzit de ea? tu pe ora de fizica ai trecut vreodata?

Cum te-a ajutat dumnezeu? ca vb de copii din africa pai dumnezeu i-a dat in dar la satana pamantul sa faca ce vrea el, asa spune danay stie ea mai bine, desi lui dumnezeu nu-i pasa de creatia lui, asa special esti tu din tot universul doar pe tine te vede incredibil asa ceva, din 7 miliarde pe tine te-a ajutat

Dumnezeu nu se poate implica 1000% din viata noastra. Acei copii africani sufera din vina oamenilor, nu din vina lui Dumnezeu. Daca Dumnezeu si-ar arata fata sa le dea o palma la oamenii aia si sa dea bani la copii aia, si satan ar prinde curaj si ar veni apocalipsa si...razboi intre ingeri si demoni si o sa ploua cu Oana Roman, deci...

Sunt persoane cu diabet 1 zaharat care fara insulina ar muri,deci cum de stiinta poate ajuta pe oricine care e bonav fara rugaciuni, credinta, religie si nu doar la un caz anume? sa nu te mai intreb si de ce dumnezeu lasa copii orbi, handicapati, diabet 1, cancer etc ca deja stim el te ajuta doar pe tine dar nu direct si prin alte persoane sau prin intamplare, eu am vazut ca ai vise mari,desi il astepti pe dumnezeu sa isi deschida firma nu? zi-mi cum a ajutat dumnezeu lumea cand in toata istoria cei saraci, slabi au fost calcati in picioare de cei bogati dar iisus spune dati cezarului cei a cezarului, de ce nu tia salvat dumnezeu poporul in al dolea razboi mondial? banuiesc ca aia aveau nevoie mai mult de ajutor decat tu, cateodata mai plange o icoana desi clar e semn ca exista dumnezeu, tu nu vezi ca nimic nu e perfect? nici un singur organ nu este perfect nici universul nici pamantul, tu ai face universul doar pentru ca pamantul sa fie singura planeta cu viata?

"tu ai face universul doar pentru ca pamantul sa fie singura planeta cu viata?"
RASPUNS : Da, de ce nu?

E clar ca duci lipsa de ratiune, maturizeazate

| 393Dan explică:

Terminati

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

Tu ai zis prima data de propaganda: "din contra voi crestinii faceti propaganda non stop cu credinta voastra". Adica sa pui o intrebare despre religie la categoria religie este propaganda, nu? Omul a pus o simpla intrebare, iar tu raspunzi pe langa, doar ca sa-ti expui ideea. E atat de greu sa treci pe langa intrebare? Trebuie neaparat sa lasi zeci de raspunsuri prin care spui ca nu crezi in Dumnezeu?
Eu cred ca daca zice careva "Sa te fereasca Dumnezeu" te-apuci si dai argumente contra existentei Lui.
Din 41 de raspunsuri, 17 sunt ale tale (pana acum). Si zici ca nu faci propaganda?

| Alll3x a răspuns:

Omul Perfect

Ratiunea nu are legatura cu asta happy Apropo, dimineata nu aveam timp ca trebuia sa plec. Continui acum : "tu ai face universul doar pentru ca pamantul sa fie singura planeta cu viata?"
RASPUNS : Daca ar fi viata si pe Marte, ce crezi ca ar fi? Nu ne putem suporta pe o singura planeta si am avut atatea (si avem, si vom mai avea) razboaie care a distrus vietile multor oameni, dar daca ar exista oameni si pe alte planete? Probabil ca ar ajunge razboaiele in spatiu...

| GoldenZenith a răspuns:

Avand in vedere ca pana si nimicul exista. nu cred ca a uitat ceva.

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Propaganda pentru ce religie sau credinta te mai intreb o data?

| Clorox a răspuns:

Multe... Foarte multe! A uitat ce-i mai important.

Nu faci pentru nici o religie sau credinta. Nu trebuie neaparat sa fie pentru o religie sau o credinta, o faci pentru o idee/ o teorie.

Wow o idee, o teorie, daca as fi spus nu exista zeus numai era propaganda, nu stiam ca lipsa a ceva e o idee sau o teorie

Uita-te la primele tale raspunsuri de la aceasta intrebare. Sunt idei.
Eu spun ca-i propaganda sa mergi la fiecare intrebare si sa le spui tuturor de ce nu exista Dumnezeu, tu spui ca nu e. Incerci sa convingi oamenii sa accepte ideea ta, asta este propaganda.

Omule eu mam experimat liber ca nu cred ca dumnezeu a creat ceva, nu vad vreo propaganda in asta

Omul mereu a creat finte imaginare el find slab, inferior care se lupte cu propia lui inferioriate, omul a creat zeii din dorinta de a fi superior altora si a isi satisface dorintele primitive, vezi clar superioritatea lor noi suntem fara de pacat voi veti arde vesnic in iad, omul a uitat sa aprecieze viata asta si sa isi doreasca ceva ce nu exista

nu vad nimic rau in ceea ce am afirmat zi-mi ce e gresit in ce scrie acolo? daca nu crezi in dumnezeu vei arde vesnic in iad iar omul mereu a creat zeii istoria dovedeste asta, dumnezeu nu a creat nimic pentru ca nu exista, daca as fi scris ca a creat ma minteam pe mine, omul a creat zeii si apoi a devenit sclavul propiei lui imaginati

Am zis ca e ceva rau? Am zis ca e propaganda. Ce ai scris tu nu raspunde la intrebarea pusa, e pe langa, ai scris-o doar ca sa-ti exprimi ideea ca Dumnezeu nu exista.
Cum iti zicea si autorul intrebarii. Se pune o intrebare strict informativa despre o rugaciune si raspund numai ateii cu raspunsuri pe langa, ca sa-si exprime ideea (sa faca propaganda).
N-ar fi fost nimic daca iti exprimai doar parerea, dar ai deviat intentionat discutia ca sa ajungi unde vrei.

| KEiGHT a răspuns:

Omul a uitat ca Zeii sunt inventati si s-au lamentat in credinte myukltiople fara sens sau rost altul decat profitul unora in dauna celor slabi de minte!

| KEiGHT a răspuns:

Traim in Ro-Mania si suntem inconjurati de prosti cu duiumul, care mai de care mai prost si mai infatuat ca de tine adevarul absolut, printre ei si prostii dinamita cu Biblia lor evreiasca, mai prosti decat prevede legea, ei nefiind in stare sa citeasca un studiu stiintific aduc Biblia imediat ca argument. Vai-si-amar, pupatori de moaste si naivi ce devin in urma pupaturilor bolnavi, bubosi cancerosi, leprosi din cauza Antraxului de pe acele oase putrezite. Popor de cre(ș)tini ca in Romania nu mai vezi pe toata planeta! Egyptenii au spus ca isi vor povestea cu Isus si Maica Domnului inapoi... rolling on the floor

| KEiGHT a răspuns:

A uitat sa-i dea aripi omului, astfel incat nu mai era nevoie sa exploateze pamantul pentru a zbura sau a ajunge unde isi doreste fara sa sece pamantul de materii ce fac gauri in munti iar aceste daune sunt ireversibile pamantului!

Întrebări similare