Droguri. Pentru ca nici-o persoana sanatoasa mental nu crede in astfel de prostii.
Deci, sa inteleg ca esti un crestin convins!..ma bucur pentru tine, imi pare rau daca te-am jignit sau te-am scarbit cu intrebarea dar, eu vorbeam serios. Stiu ca crestinii considera Wicca o relige pagana sau satanica(nu e asa), dar este dreptul fiecaruia sa isi aleaga drumul in viata spirituala.
Nu sunt crestin dar tu clar esti, sau cel putin ai fost mult timp pentru ca superstitiile cre(s)tine te-au marcat considerabil.
Da, inmtradevar. Observ ca te pricepi la oameni si te admir si te respect pentru asta. As vrea sa stiu daca nu sunt prea indiscreta ce religie ai.
Nu sunt de nici-o religie. Am fost atras de budism o vreme, adum mult timp. Acum daca ar fi sa ma identific cu un grup anume as zice ca sunt ateu.
Cand ai fost mic, parintii tai inspre ce religie te-au indrumat? ...sau ai fost crescut ca ateu?
Sa ii distrugi rationamentul si inteligenta.
Atunci o sa aiba nevoie de credinta
Ai putea fi mai explicit/a pentru a evita o concluzie gresita?
Trebuie sa il faci sa creada toate prostiile religioase.
Harry Potter este o parodie Wicca
Parintii mei au fost si sunt crestini. M-au indrumat spre crestinism desigur.
Pentru mine nu e important sa fac parte dintr-un grup sau o religie anume. Dar daca chiar trebuie poti sa ma consideri ateu
Ce varsta ai? mi-ar placea sa raspunzi sincer... oricum nu te cunosc, deci nu ai de pierdut
Exista '' un Domn, o credinta, un Botez''( Efeseni 6, 7)
Cum sa crezi-n ritualurile alea demonice?
Da, exista o credinta, un botez, se poate dovedi, dar cum dovedeti ca exista Dumnezeu?
Simbol Wicca apare " Local Kombat" (acele semilune).
Wicca sunt practici satanice(vrajitorii). Deci, insemna ca te inchini la idoli.
Ma asteptam ceva de la tine...pe google gasesti de toate, dar parerea ta si idea ta nu o voi gasi nici unde
Ma amuzi mereu cand intru pe site...Cum sa intrebi ca si crestin pe cineva cum sa creada in ritualurile alea demonice? Vai ce ironie.
Interesanta intrebarea nu cunosc practicile acestei religii insa ce te-a determinat?(daca esti amabil/a sa imi raspunzi, o simpla curiozitate)
Numai bine!
Dar chestia asta n-am zis-o eu
A gata, stiu cine a scris
Daca doresti sa ajungi o schizofrenica cu probleme mentale si carnale te sfatuiesc sa continui cu wiccane.
Acum, in momentul asta nu m-a indemnat nimic. Sunt minora si nu am de gand sa imi schimb religia pana nu voi fi pe picioarele mele si voi putea respunde singura de faptele mele.Dar sunt atrasa de aceasta religie de mult timp, repet:...multi oameni au o impresie proasta legata de aceasta orientare religioasa. M-am documentat ani intregi despre ce inseamna Wicca si va spun eu ca nu este satanism
AM UN SFAT FRATESC PENTRU TIINE :
Reenunta la aceasta idee si cereti scuze Lui Dumnezeu, aca vei fi sincer Te VA IERTA
EU sunt crstin si in general sunt norocos