E o intrebare capcana? ca macar atit cred ca pot fi crezut ca stiu.
inseamna ca poti face orice atita timp cit nu faci rau altora. in general e considerata cea mai importanta "regula" Wicca (desi Wicca nu are reguli in adevaratul sens al cuvintului) si e foarte utila impotriva acuzatiilor de satanism si colaborare cu diavolul la care trebuie sa te astepti daca te interesezi de Wicca, asa cum ai vazut si tu in raspusurile precedente.
Eu sunt crestin, dar sa nu ma confunzi cu restul care nu si-au facut lectiile si cred ca Wicca inseamna satanism, eu studiez magia si din cauza asta imi e familiara teoria Wicca.
Mai mult decat ce ti-a zis raspunsul castigator nimeni nu cred ca poata sa-ti spuna. Wicca e despre iubire, despre egalitate si dorinta de a schimba ceva cu adevarat in viata asta. Cu alte cuvinte, trateaza-i pe ceilalti si pe celelate obiecte si finite cu respect, caci vin de la Zeu si Zeita ca si tine. Apoi, nu ignora puterea care ti-a fost data: magia, insa NU abuza de ea. Crede-ma, nu e bine. In principiu, fa vraji bune, respecta totul din jur si incearca sa vezi scanteia divina din toate. Bucura-te de ce te inconjoara si nu uita sa multumesti Zeilor pentru ce ti-au dat. Atunci te poti numi wiccan.