| FataIntenisi1342 a întrebat:

Ce ar trebui sa faca un om ca sa devina Wiccan si sa se simta Wiccan? Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

"Eight words the Wiccan Rede fulfill, An it harm none do what ye will"

35 răspunsuri:
| FataIntenisi1342 explică (pentru thealchemist):

raised eyebrows... ce inseamna pentru tine aceasta fraza?

| thealchemist a răspuns (pentru FataIntenisi1342):

E o intrebare capcana? ca macar atit cred ca pot fi crezut ca stiu.
inseamna ca poti face orice atita timp cit nu faci rau altora. in general e considerata cea mai importanta "regula" Wicca (desi Wicca nu are reguli in adevaratul sens al cuvintului) si e foarte utila impotriva acuzatiilor de satanism si colaborare cu diavolul la care trebuie sa te astepti daca te interesezi de Wicca, asa cum ai vazut si tu in raspusurile precedente.

| FataIntenisi1342 explică (pentru thealchemist):

Daca nu sunt prea indiscreta, ce religie ai?

| thealchemist a răspuns (pentru FataIntenisi1342):

Eu sunt crestin, dar sa nu ma confunzi cu restul care nu si-au facut lectiile si cred ca Wicca inseamna satanism, eu studiez magia si din cauza asta imi e familiara teoria Wicca.

| marwitch a răspuns:

Mai mult decat ce ti-a zis raspunsul castigator nimeni nu cred ca poata sa-ti spuna. Wicca e despre iubire, despre egalitate si dorinta de a schimba ceva cu adevarat in viata asta. Cu alte cuvinte, trateaza-i pe ceilalti si pe celelate obiecte si finite cu respect, caci vin de la Zeu si Zeita ca si tine. Apoi, nu ignora puterea care ti-a fost data: magia, insa NU abuza de ea. Crede-ma, nu e bine. In principiu, fa vraji bune, respecta totul din jur si incearca sa vezi scanteia divina din toate. Bucura-te de ce te inconjoara si nu uita sa multumesti Zeilor pentru ce ti-au dat. Atunci te poti numi wiccan.