anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ar trebui sa raspunda un crestin atunci cand este intrebat daca e credincios? Daca ar raspunde cu DA, ar putea sminti pe acele persoane care intreaba fancand vreo fapta negandita(oricine poate gresi). Daca raspunde cu NU s-ar putea sa dea impresia ca se rusineaza de credinta sau ca este credincios doar formal si sa fie atras de altii in diferite pacate. Deci, care este cel mai intelept raspuns in acest caz?

Răspuns Câştigător
| DoctorWh0 a răspuns:

Eu răspund bucuros că da, nu contează care ar fi prețul și consecințele care vor urma... Acei oameni care în momente de cumpănă zic nu, au trăit toată viața o minciună, au mers la biserica/adunare/ locaș sau cum vrei tu sa ii spui degeaba. Le-a intrat pe o ureche și a ieșit imediat pe cealaltă.

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Cred in D-zeu, asta ar fi raspunsul

| RAY a răspuns:

A fi crestin nu inseamna a fi fanatic religios, daca isi iubesti aproapele e ok

| pacatosulBogdan a răspuns:

Cel mai intelept raspuns il are totdeauna Mantuitorul Iisus Hristos:

Matei 10:33 "Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in ceruri."

| mentholinks a răspuns:

Hehe, in sfarsit vad si eu ipocrizie pe fata la maxim din partea unui crestin. Auzi la tine, cica te temi ca lasi impresia ca te rusinezi dar la porunca fundamentala de a nu minti nu te mai gandesti.

| CinevaAnonimă a răspuns (pentru mentholinks):

Eu doar am intrebat ce se raspunde in cazul in care cineva ne pune astfel de intrebari si am explicat de ce intreb asta.

| Nilsson a răspuns:

Ar trebui sa isi exprime credinta cand i se ofera ocazia, clar.