Este liber sa aleaga rasa, religia, limba etc.Am o oarecare retinere pentru sex,deocamdata.
PS Sex=masculin, feminin sau ceva intre. Daca-mi vine acasa cu un gay sau un viados, am o oarecare retinere, deocamdata.
Nu as avea nimic in potriva.
Dar, daca se indragosteste de un musulman... x_X
Eu nu as avea nimic impotriva. insa sa fiu sigura ca il/o va iubi) ca daca nu ii rup gatul)))))) si nu cred ca este pacat
Detaliaza-mi si mie de ce este stupid raspunsul meu? Faptul ca fiul meu este liber sa aleaga ce vrea? Vezi cat esti de redus mintal? Arunci cu stupizii fara sa citesti raspunsul.
Nu. Felul persoanei de-a fi, de-a se comporta, de-a vorbi, conteaza mult mai mult decat religia din care face parte. Pot trece peste acest 'obstacol', dar trebui ca respectivul/respectiva sa aiba ceva special sau macar trasaturi frumoase de caracter. La urma urmei, ce este religia? La unii ne este implementata, la altii este o conceptie dobandita pe parcursul vietii. Sa renunti la o persoana din cauza unei conceptii cu care tu nu esti de acord? You must be stupid.
Pentru fericirea lor este bine ca acestia sa aiba aceleasi prioritati si valori. Daca nu asculta, ei vor suporta consecintele. Poate ea ar dori sa mearga la Biserica, si el vrea sa mearga la un club.Nu am dreptate?
Nu,nu ai dreptate pentru ca merg la biserica dimineata si la club seara.
Poti fi crestin fara sa fi fanatic
E chiar amuzant sa stai sambata si sa citesti niste raspunsuri ca acestea. E ceva gen "nu ma intereseaza religia dar o omor daca se marita cu un ateu". Wow...de parca baiatul care are alta religie s-ar insura cu parintii fetei! Dar cum mentalitatea unora e prea mare, intelegem. E o prostie sa afirmi ca-i pacat si chestii de genul acesta.
Parintii sunt datori sa isi educe copiii in spiritul credintei adevarate. Ajuns la maturitate, copilul alege singur ce vrea sa faca, dar atat timp cat parintii i-au dat o invatatura si el nu vrea sa o primeasca, va raspunde pentru faptele sale.
Este viata lor si ei singuri vor decide exceptand satanistii. nu as fi niciodata de acord ca unul din copii mei sa aiba o relatie cu un/o satanist/a.
Depinde ce il/o pune sa faca. Eu sunt ortodoxa si asa voi ramane, desi nu ma bazez prea mult pe religie eu stiu ce am in suflet. Acum depinde de copilul meu ce alegere face dar sper ca va alege ce e bine pentru el (ma rog, pentru ei).
Daca este ateu nu-l voi accepta daca este doar de alta religie va fi alegerea lor.
Dumnezeu stie cel mai bine.
http://www.abaptistvoice.com/......piilor.htm
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: