| EvangelineDS a întrebat:

Ce ati face daca dumnezeu, s-ar cobora pe pamant si v-ar zice sa va pocaiti ca daca nu o sa va arunce in iad? am mai pus odata intrebarea asta pentru ca cealalta a fost raportata

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mas insura sa fiu pregatit

| ImmaDucK a răspuns:

Intrebarile astea cu "daca" nu au nici un sens, poti pune un milion de intrebari cu daca, nu le vad rostul

| Mădă0611 a răspuns:

Viata unui om in comparatie cu eternitatea e cam cat o nanosecunda. Cum sa pedepsesti pe cineva pentru totdeauna doar pentru ca pentru o nanosecunda a fost necredincios? (intrebare retorica)

| unbaiatanonim a răspuns (pentru Mădă0611):

Trebuie sa ai niste grave probleme mintale sa pedepsesti pe cineva pentru o eternitate.

| RAY a răspuns:

In biblie nici macar nu se pomeneste de iad

| RAY a răspuns:

Nu ca omul are liberul arbitru si cica nu se poate arata, e ceva obligatoriu nu se poate arata clar e mare, puternic dar nu se poate arata asta e slabiciunea lui nu se poate arata nu e vina lui

| RAY a răspuns:

Tu vei ajunge in iad ca nu poti intelege asta el e bun a venit sa sufere sasi doneze sange romanilor gratis ca sasi fie iertate pacatele care nici nu leai facut din moment ce nu existai dar e bun, vei arde o vesnicie ca gandesti rational, in chinuri infernale asta isi doresc crestinii cu iubire si dragostea din partea lor

| RAY a răspuns:

Nu mam mirat deloc cand am aflat ca scuza grecilor ca nu se arata zeus e indentica cu a crestinilor totul incepe asa, zeus /dumnezeu vb prin profeti, nu se poate arata lumii din mai multe motive ca cica daca il vezi mori, ca ce credinta e aia daca il vezi si tot felul de scuze primitive si proaste desigur, adevarul e ca zeii nu sau aratat niciodata sunt ei puternici dar au o slabiciune mare nu exista trebuie inventati

| RAY a răspuns:

Sti cum e eu n-am nimic cu cel care crede in dumnezeu dar cu ala care te obliga, forteaza, te jigneste ca esti ateu am o problema pana la urma fiecare crede in ce vrea mai rau e ca religie e ca un virus se transmite din tata in fiu din mama in fica, acel copil nu-i i se explica de cele 2 teorii creatie vs evolutie doar de creatie mai ales pocaiti se cred intr-o lume imaginara unde restul sunt diavoli si ei sfinti, acel copil desigur ca va crede orice cand e mic cand va creste va vi multumit cu acel virus implantat in creier, nevoia de a crede in supranatural poate ca este nu spun ca nu dar nu infecta pe alti cu convingerile tale

| RAY a răspuns:

Sincer cand spun cuiva ca sunt ateu ma priveste de parca iar spune ca am omorat 100 de persoane, numai spun de fanatici religiosi care mar ucide pentru asta si nu glumesc sincer cu greu poti spune ca esti ateu in Romania nimeni nu vrea sa te intelega doar sa te converteasca la religia lor

| danay72 a răspuns:

AZI Dumnezeu face acest lucru prin faptul ca se foloseste de oameni care predica despre vointa sa, dar oamenii nu cred.Matei28:19,20

| dracu14 a răspuns (pentru RAY):

Doar 100? eu cand am spus ca sunt ateu m-au facut nebun, satanist, posedat, ciudat si toti ma priveau cu o ura de parca as fi fost cel mai mare criminal al omenirii...

| RAY a răspuns (pentru dracu14):

E ciudat sa te priveasca cu ura asa zisi oamenii ai iubiri si a paci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

In biblie Iadul e cunoscut ca iazul de foc si pucioasa. In mare parte poate cuvantul Iad este din cauza unor traduceri vechi.

| ania a răspuns (pentru RAY):

Noi te înțelegem.Incă nu L-ai întâlnit pe Dumnezeu.Te binecuvântăm să-L întâlnești cât mai curând.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Zeul vostru imaginar? nu cred ca o sa innebunesc sa cred in dumnezeu nu prea curand

| ania a răspuns (pentru RAY):

Cred că ai vrut să spui că nu crezi că o să înnebunești să crezi în Dumnezeu prea curîând da ai scris - nu prea curâd.Freud spunea că exprimările ratate reflectă dorințele noastre profunde.

| RAY a răspuns (pentru ania):

Si tot el spunea ca dumnezeu e o nervoza a copilariei noastre

| ania a răspuns:

S-a coborat deja odată, a murit și a înviat ca să ne convingă că e pe bune.

| 니코 a răspuns:

Eu las intreba unde sunt cei mai multi membrii ai familiei mele care au murit si unde o sa mearga si cei care o sa moara cei mai multi si as alege sa ma duc acolo nu conteaza ce loc ii rai sau iad happy

| 니코 a răspuns:

Nu ne-a facut perfecti pentru ca sa gandim singur ca daca am fi toti perfecti sar duce dracului gandirea omului

| 니코 a răspuns:

Pentru ca acolo se duc numai oamenii buni si ca drept rasplata is perfecti poate nu se stie
asa cred

Întrebări similare