Dumnezeu nu ne obliga sa credem in el,daca credem si sunt buni mergem in rai daca suntem rai si daca nu credem in El mergem in iad e foarte simplu,eu m-as bucura sa coboare pe pamant,daca esti ateu iti dau cateva motive pentru care cred in el:giulgiul despre care si cei mai mari savanti au zis ca este a lui Iisus Hristos,m-am rugat si mi sa indeplinit dorinta(acum nu incepe sa te rogi sa castigi la loto,te rogi pentru sanatate si spor in casa),mediul in care traim daca eram mai aproape de soare am fi ars,daca eram mai departe de soare am fi inghetat,daca nu aveam apa si asa mai departe, unii zic ca noi ne tragem din maimute si cine a creat maimutele? iar despre big-bang nu este ceva clar, adica cum de le-a nimerit big-bangul sa avem de ce avem nevoie:aer, apa? sa nu ma crezi un crestin fanatic, ma duc la biserica si ma rog cam o data la 2-3 luni, te salut
El ne vorbeste prin Cuvantul Sau:,, Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta,,.
"Dumnezeu nu ne obliga sa credem in el"
un dement iti tine un pistol la tampla. El nu te obliga sa-i dai banii, dar daca nu o faci o patesti rau. deci se pune ca ai de ales? desigur! poti sa alegi sa nu crezi in Dzeu, dar se zice ca o patesti cam rau daca nu o faci. macar ala pe strada te impusca, nu te trimite intr-un beci cu un alt dement care te va tortura o vesnicie. god ftw
A spus-o deja de ce sa mai repete? daca nu-i esti sclav vei ajunge in iadul vesnic culmea nimeni nu a venit de acolo dar atat de mult stiu uni de iad /rai
L-am asculta, bineinteles!
Dar cum nici nu a venit si nici nu ne cere asa ceva, inseamna ca nu avem motive rationale sa ne pocaim!
O fi Cuvantul Sau, tocmai minciuna?
Ca si minciuna este tot un cuvant!
Poi cum iti explici ca El nu a spus nimic niciodata crestinilor, iar crestinii considera ca fiind "Cuvantul Sau", un text scris de rabinii evrei?
Sunt cumva pentru tine acesti rabini, Dumnezeul?
Sau care este acel Cuvant al lui Dumnezeu la care te referi?
O fi cumva vorba mutului?
Si daca ar zice ca e extraterestru, si daca nu ma inchin lui va trage cu laser gun-ul
Evident ca este a voastra, ca doar voua v-a dat-o "dumnezeul" vostru cu coada si coarne!
Minti de sta ceasul in loc! NICIO Profetie nu se refera la venirea domnului vostru Christosul cu coada, ci in Tanach sunt prohetii care anunta venirea unui mesia al religiei mozaice.
Nu existe cuvinte in vocabular care sa exprime corect gradul tau de propovaduitor al minciunii!
Bici Diavolul daca ar exista nu ar fi mai mincinos ca tine!
Nu pentru ca nu vrei tu sa recunosti.Este profetit locul si din ce samanta se va naste,felul cum va fi intampinat,ca va fi Profet,se va numi Emanuel, unde va incepe misiunea Lui, despre minunile pe care le va face, El va vorbi in pilde, faptul ca va fi o piatra de poticnire pentru evrei, va fi tradat de un prieten,vandut pentru treizeci de arginti, etc.Mai vrei? Daca vrei iti scriu unde este scrisa fiecare profetie si unde se implineste ea!
maphiotul întreabă:
Bossa100000 întreabă: