Poate ca or intretine ralatii sexuale cu niezo si femeile ar pofti si ele si s-ar ajunge la o orgie heterosexuala dumnezeiasca. ceea ce nu e bine, biblia incurajeaza in mod subtil homosexualismu, ca babatul e superior femeii.
Si femeia are voie cand se sfinteste o biserica.
Dar acesta e un dar pentru barbati pentru ca ei pot fi preoti
Femeile au alte daruri, ele pot naste copii, etc.
Aşa e. Bărbaţilor le este făgăduită preoţia încă din cele mai vechi timpuri.
Preoţii nu ascund nimic în altar.
E vorba despre tainele care se petrec în timpul slujbei.
Altarul este o scară către cer.
În timpul Sfintei Liturgii, la prefacere duhul Sfânt se pogoară şi sfinţeşte trupul şi sângele din potir.
Omorati femeile care nu sunt virgine in ziua nuntii Deuteronom
22:20-21~
20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s-a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.
Exod 22:16-17: "Dacă un om înşală pe o fată nelogodită, şi se culcă cu ea, îi va plăti zestrea şi o va lua de nevastă. 17 Dacă tatăl nu vrea să i -o dea, el va plăti în argint preţul zestrei cuvenite fetelor."
Deuteronom 22:28-29: "Dacă un om întîlneşte o fată fecioară nelogodită, o apucă cu sila şi se culcă cu ea, şi se întîmplă să fie prinşi, 29 omul care s-a culcat cu ea să dea tatălui fetei cincizeci de sicli de argint; şi, pentrucă a necinstit -o, s'o ia de nevastă, şi nu va putea s'o gonească, toată viaţa lui."
Am fost în altar ș-am văzut raiul, I sh1t you not. Fomeile n-au voie în rai că-s plagiaturi după noi, bărbații binecuvântați.
Eu am vazut un bordel de calitate si mi s-a parut ca-i raiul.
anonim_4396 întreabă: