Si ateii au aceeasi viata ca si restul... oamenilor. Diferenta este credinta intr-o zeitate.
Cati ani ai de pui o intrebare asa tampita?
In mintea aia a ta tu crezi ca lumea devine atee pentru ceva anume? Crezi ca-i ca la partidele politice, te bagi intr-unul ca sa primesti ulei si faina moca?
Cum tu nu suporti ateii, intrebarea ar trebui sa fie la misto, totusi, sa iti raspund frumos: o sa intelegi lumea, astfel o sa iti gasesti linistea/pacea.
Pai probabil o sa primesti voturi inteligente, o sa fi placut in ochii lui Noname si Mada, si o sa lupti alaturi de soldatii ateismului impotriva adevarului la rubrica Religie
Daca esti prost vei fi prost si daca esti ateu, daca esti inteligent vei vi si daca esti ateu
Am auzit ca esti crestin si ca itnrebarea e pusa doar la misto...Ar fii bine daca ai incerca sa intelegi ceva din raspunsul asta si nu doar sa privesti din perspectiva unui crestin incuiat care nu mai e deschis si la alte opinii.
1.Libertate: Traiesti viata fara a tine cont de interpretarea unora a legilor zeului lor.
2.Responsabilitate: Traiesti viata stiind ca pana la urma, esti singurul responsabil de faptele tale.
3.Semnificatie: Traind of viata finita, este nevoie sa-ti prioritizezi activitatile din viata ta.
4. Dragoste:Trăind o viață finită face să vrei să lasi o moștenire pozitiva prin copiii tăi.
5.Realitate:Traiesti viata practic si pragmatic, fara a fi nevoie sa te raportezi la supranatural...
6.Armonie: Traiesti viata fara aparitia disonantei cognitive.Nu trebuie sa crezi in lucruri care nu's acolo.
Hai ca exagerezi daca crezi ca crestinii sunt asa, in realitate nici nu vorbesc cu nimeni despre religie, fie e crestin fie altceva, dar aici daca mai pomenesc, o fac doar pentru ca aici e religie, daca mergem la dragoste si sex, o sa vorbesc despre dragoste si sex, in realitate nu ma deosebesti de ateu sau eu pe tine de crestin sunt sigur de asta.
Si mie imi plac oamenii de treaba si credeam ca esti si tu unul...
Ha ha, ma bucur ca ai ales sa imbratisezi taramul comediei si al umorului si sa uiti de aceste aberatii religioase.
TheBestLife întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: