S-ar uita toți la tine ca la feluri străine, poate te-ar răsplăti că le-ai invadat teritoriul cu niște vorbe ''divine''.
Ai lăsa impresia unui puşti teribilist, care încearcă să atragă atenţia (aceeaşi impresie mi-ai lăsa şi mie, unui om non-religios).
Sau poate si cu fapte. Ca doar bataie e rupta din rai, nu?
1.De ce sa faci asta, care-i scopul?
2. Daca esti ateu, ce cauti intr-o biserica?
3. Daca vrei s-o faci din lipsa de activitate, cred ca enoriasii intoxicati cu religie, te vor rasplatii cu niste vorbe de duh ca doar la cat de religiosi sunt...
Depinde de biserica. De ce ai face asta?
PS: vino cu mine la biserica duminica viitoare. Iti vom permite sa faci asta!
1.Era doar un gand.N-as face asta, doar ma gandeam ce s-ar intampla.
S-ar uita toti la tine urat, si probabil s-ar intrerupe putin slujba, pana ai lua un loc sau pana ai fi dat afara.
Hmm... s-ar uita urat la tine si daca sunt niste babe mai nebune pe acolo te-ar lua la bataie, cam atat . Oricum, fiind ateu trebuie sa fii subtil, atata timp cat ciudatii aia nu intra peste tine in casa si nu te obliga sa aderi la religia lor nu prea ai avea un motiv sa faci gesturi d-astea.
Ar cadea la genunchii tai toti credinciosii, si preotul s-ar ruga pentru sufletul tau(cu lacrimi in ochi). Spunand:'Iarta-l Doamne ca e un biet ratacitor!
Cred ca ar fi placut impresionati cu totii si ti-ar multumi ca le-ai dat o idee, sa incerce sa se faca si ei.
Nimic.intrucat doar animalele si nebunii urla, vei fi dat afara, fiindca nu prea intereseaza pe nimeni ce esti de vreme esti in biserica.vei fi poftit afara ceia ce e o mandrie pentru tine.se va spune doar; inca un prost care face pe desteptul.si parintii tai fi-vor mandri de tine.succes.
Depinde de biserica daca dai banii poti spune orice vrei tu, religiile asa zis crestine sunt banci, si daca nu dai cotizatia tot un rau vei vi, apropo si daca esti ateu uni o sa te trimita in iad nu ca ei ar fi mai sfinti si ca asa sunt crestini buni si iubitori
Acuma ce Doamne iarta-ma s-ar putea intampla?
da urla domnule!
lipsa de cei 7 ani de acasa? mda!