| crissa20 a întrebat:

Ce credeti ca se va intampla dupa moarte? Exista rai si iad? Credeti ca fiecare fapta in parte pe care am facut-o pe aceasta lume va fi judecata? Ce va face sa credeti asta?

13 răspunsuri:
| sebipopescu1 a răspuns:

Numai daca mergi la biserica si chiar crezi in Dumnezeu iti poti raspunde la aceste intrebari asa ca nu oricine poate. Eu recunosc ca nu pot raspunde laughing

| IoanieCriminalul a răspuns:

1.Da pur si simplu nu mai existi
2.Categoric NU(daca crezi in asa ceva e stric problema ta)
3.Nu
4.Nu cred asta

| sublime89 a răspuns:

Dupa moarte nu se intampla nimic. Tu cand te uiti la un mort ti se pare ca-i ocupat cu ceva? laughing

| Al99 a răspuns:

1.Dupa moarte sufletul paraseste corpul si se duce la o intalnire foarte importanta, de la care nu poate sa lipseasca.
2. Exista, dar nu cum am fost obisnuiti sa credem.
3.Totul se plateste. Faptele, chiar si gandurile.
4. happy

| Mikhtarian a răspuns:

Nu stiu,caci n-am fost acolo.
Dar in mintea mea,si in sufletul meu,simt ca viata asta trecatoare,e doar un nivel mai departe,si o incercare,o experienta de neuitat,caci traiesti si bune si rele.
Ala de Sus, te ajuta sa treci peste toate.
Da, caci Dumnezeu e drept, dar si milostiv.
Iarta, si vei fi iertat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei buni vor invia!

| Al99 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Ti-ar place sa fierbi in smoala langa Hitler, Stalin sau preferi ucigasi in serie si violatorii?
"Si violu' maica?"

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru Al99):

Prefer sa fierb in smoala langa Johnny Depphee hee

| Al99 a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Ai gusturi bune.
happy

| RAY a răspuns:

Absolut nimic nu se va intampla, nu exista nici rai nici iad au fost inventate de om, nu va exista nici o judecata dar pentru oamenii slabi de inger frica e fb

| marinelpop a răspuns:

Învăţătura biblică este clară: La moarte, omul încetează să existe. Moartea este opusul vieţii. Morţii nu văd, nu aud şi nu gândesc. Nimic din noi nu supravieţuieşte morţii corpului. Noi nu avem un suflet sau un spirit nemuritor.*

6 După ce a spus că cei vii ştiu că vor muri, Solomon a adăugat: "Cei morţi nu ştiu nimic". Apoi, Solomon a explicat acest adevăr fundamental spunând că morţii nu pot nici să iubească, nici să urască, şi că în mormânt "nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoştinţă, nici înţelepciune" (Eclesiastul 9:5, 6, 10). În mod asemănător, în Psalmul 146:4 se spune că atunci când un om moare "îi pier şi planurile". Suntem muritori şi odată cu moartea corpului nostru încetăm să existăm. Viaţa noastră este ca flacăra unei lumânări: când se stinge, încetează să existe — nu merge într-un alt loc.

| andrei123145632 a răspuns (pentru RAY):

Va va parea rau ca nu credeti...Va fi prea tarziu dupa... daca nu exista dc sunt oameni posedati de diavol, atatea minuni, pe noi cine ne-a creat? dc au fost altii in moarte clinica si dupa au povestit tot ce au vazut? Punetiva intrebarea, daca ajungeti in Gheena ce mai faceti? acolo e mai rau ca in iad

Întrebări similare