Adepti ai islamului.
Ceva bonus? https://www.youtube.com/......tps?/watch In caz ca nu ai vazut deja.
Personal...nu-s genul de persoana care sa discrimineze o rasa, o natiune, o cultura, o religie etc pe baza faptului ca majoritatea is rai. Sa ii judeci pe toti la un loc denota ignoranta. Cat timp is islamisti adevarati, ii pot considera de incredere, intrucat is pasnici si respecta normele Coranului. Dar daca is extremisti vorba unui alt user, e clar, as prefera sa fiu la cativa km departare de el. Oricum, tot oameni raman, cum judecam noi islamistii pentru religia si cultura lor, asa ne judeca altii pe noi romanii pentru hotie si prostie. Nu ne convine sa fim bagati in aceiasi oala cu puscariasii romani din straintate...
Teroristii aia nu sunt adepti ai islamului. Sunt mai degraba adepti ai unor secte islamice, care si-au dezvoltat propriile ideologii religioase chiar contradictorii cu Coranul. Crede-ma, musulmanii adevarati is persoane okay. Mereu, persoanele devotate unei anumite religii vor fi persoane oneste, cu norme morale inalte.
Uite intai ce cred despre acesti civilizati ridicati in slavi de ateii actuali care habar nu au ca, aceste conflicte nu sunt la plesneala si de acuma, ci de demuuuuult. http://www.activenews.ro/......les-131444
Sa-mi spui te rog parerea ta; http://www.activenews.ro/......les-131444
Cat de cretin sa fii incat sa poti justifica o tragedie de acum cu o tragedie de acum 100 de ani? Ce legatura au oamenii din ziua de azi cu ce s-a intamplat cu 100 de ani in urma?
Puisor? Ai scos cuiul din usa, dar a ramas gaura asa e? Adica tu vrei sa ne adormi pe noi, Dar pe Dumnezeu si dreptatea lui, ori karma voastra ori echilibrul universal, nu-l poti adormi? No problem.Tragedia nu se cere justificata prin alta tragedie. Faci ca Pilat din Pont, te speli pe maini si spui, ce-am facut am facut. Dar cum faci de imi bagi inchizitia in fata cand e vorba de Biserica crestina? Ia zi-mi si mie ce vina au copilasii aia fara maini? Crezi ca au uitat? Si ca nepotii si stranepotii lor nu stiu? Ori faci ca strutul? Daca tu habar nu ai inseamna ca nu a fost? Ori crezi tu ca Ungaria de asta vrea Ardealul fiindca a fost acum 2-3 sute de ani? Ce treaba au aia de atunci cu astia de acum? Apai uite ca au si inca multa treaba.
Multumesc pentru cuvintele frumoase, Dumnezeu sa-ti ajute pentru tot binele care-l faci cu gandul, cu vorba sau cu fapta, in rest totul e bla-bla-bla, stai linistit\a ca in maxim 20-30 de ani eu voi fi facut saltul cel mare, tu probabil vei fi batran\a si copiii copiilor nostri vor dezbate si vor pune lumea la cale. Cat despre prost, ce sa zic? Sunt un fost otelar care a mancat metal topit pe paine 34 de ani, familie copii, si tot restul de probleme pe care nu mi le-a rezolvat krakilla deci, te rog sa ma ierti ca te-am ofuscat printr-un raspuns, mai bine nu te bagam in sama, fiindca vad ca atata atentii nu-ti priesti bre.
Nu ai inteles. Prima propozitie este raspunsul meu pentru intrebarea lui Privatenumber. Link-ul este daca-l intereseaza(bonus).
Si eu cred ce ce-ai spus.
22 de randuri si tot nu ai raspuns la intrebare.
Insinuezi ca moartea unor oameni nevinovati echilibreaza karmic moartea si suferinta altor oameni nevinovati, il aduci pe Dumnezeu in discutie si spui ca asta ar fi "dreptatea" sa, ma acuzi direct pe mine ca as intentiona sa musamalizez greselile trecutului doar pentru ca refuz ideea de crima impotriva umanitatii iar acum faci pe virgina neprihanita si te dai lovit, bre?
Da, mai bine nu ma bagai in seama. Si daca ma tot bagi in seama, in loc sa delirezi fara sens, incearca macar sa te concentrezi pe subiect. Repet, luminatia ta, care este vina oamenilor care au murit in respectivul atentat? Cu ce au gresit? Ce au facut ei sa merite asta si ce au facut familiile lor atat de grav incat acum trebuie sa-si ingroape mame, tati, frati si surori? Ca strabunicii lor taiau maini prin Congo? Asta e vina lor? Tu ai raspuns vreodata in viata pentru o greseala a unui stramos de-al tau? Cum te-ai simti daca copiii tai ar plati pentru greselile strabunicilor lor? Ti s-ar mai parea echilibru karmic?
Raspunsul era pentru cine a citit Vechiul Testament nu pentru crestinii de rand care se multumesc cu ce aud la biserica de Paste si de Craciun.
Nu te mai baga in seama cand nu ai nici macar cunostinte elementare despre istoria evreilor.
Nu ma intereseaza credinta ta si nu vreau sa ti-o schimb.
Evolutia isi are timpii ei.
Daca tii neaparat si ti se pare ca delirez, uite iti arat ce vina au acei oameni intr-o Europa civilizata unde oamenii vor ori isi aroga niste legi in numele drepturilor omului, impotriva carora un fundamentalist musulman e in stare sa se arunce in aer si sa-i arunce si pe acestia; Aripa de tineret a Partidului Liberal din Suedia a iniţiat o mişcare pentru legalizarea necrofiliei şi a incestului, care a şi fost votată la întâlnirea lor anuală ce a avut loc recent. Condiţia legală ar fi ca ambii fraţi să aibă peste 15 ani şi ca actul sexual să fie consimţit, iar în ceea ce priveşte necrofilia ar fi suficientă o permisiune scrisă din partea decedatului, înainte ca acesta să moară, scriu jurnaliştii de la The Independent. Sa fim seriosi. Necrofilia? Pe langa ea pedofilia e o mica copilarie, dar urofilia, coprofagia, ori coprofiliasi alte chestii din astea aduc omul la un stadiu nici animalic, fiindca animalele nu fac asa ceva. Referitor la ce am postat mai inainte imi pare rau ca nu te ajuta neuronul, sa intelegi ROMANESTE si sa pricepi ca aceste conflicte vin din negura timpurilor si a istoriei, si tarele au ramas, si se cer razbunate, iar conflictele actuale, sunt mascate sa ia ochii actualilor si sa abata atentia oamenilor de la adevaratele probleme. Am dat exemple dar nu toata lumea e obisnuita sa citeasca mult si sa priceapa tot. Sanatate si virtute. Daca doresti mai multe da un clik ca de aia ai internet.
anonim_4396 întreabă: