Nu sunt nici impotriva si nici pentru.
Pur si simplu daca-i intalnesc ii tratez ca pe orice om, orice persoana cunoscuta, sunt amabila si prietenoasa.
Nu-mi place sa fac persoana respectiva sa se simta in plus sau sa se simta judecata.O accept si o fac sa se simta ca si cum ne-am cunoaste dintotdeauna.
Nu suntem noi nimeni sa judecam pe altii, de acord cu tine.
Imi place si admir gandirea ta. Sa nu o schimbi indiferent de ce pareri primesti cu referire la ea.
La sfarsit nu vom fi "judecati" de nimeni si nimic. Fiintele umane traiesc viata pe care o au acum dupa modul in care cred ele ca se traieste o viata, indiferent daca modul este "bun" sau "rau" si poate dupa, vor trai alta si alta. Si atat.
Poate totul are un scop.
Dar pentru nimic in lume nu cred povestile celor care afirma cu tarie ca vom fi asupriti si pedepsiti (?!) ...total irelevant ..nu ni s-a dat o existenta la finalul careia unii vor intra in gurile focului sau mai stiu eu ce.
Te pup
Http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior
A si uite ca un fapt divers o replica a conservatoristilor americani care se aseamana cu a ta. http://www.conservapedia.com/Homosexuality_in_animals_myth
Imi place ca la bilbiografia conservatorilor sunt site-uri precum : creationsimweb, answearingenesis, americafortruth (nu degeba le precizez, daca ma intelegi)
Biserica e impotriva persoanelor gay pentru ca nu pot perpetua specia mai departe. Doar asta e doctrina centrala a bisericii.
Potopul,e intreresant deoarece aceasta poveste nu apare numai in orient (Egipt,Israel,Sumer,Babylon,etc.),ci si in Occindent (Mayasi), dar cum a circulat oare un asemena "mit" asemenea distante? O teorie ar fi ca populatia Maya si Egiptenii au aceiasi origine (Atlantida), dar exista foarte multe mituri despre acest continent oare sa fi existat? Daca da, ce s-a intamplat cu el? Mada a-ti pune intrebari e firesc, a crede e firesc, a fi naiv e prostesc
Tocmai, naivitatea e la voi. Scopul potopului era distrugerea oamenilor astfel incat doar "prea sfanta" familie a lui Noe sa ramana, nu? Atunci de ce mai exista si alte povesti in alte zone? Potopul a fost acum 5 mii de ani, nu? hai sa fie 6, ei, continentele s-au format cu ceva timp inainte, si sa nu zici oamenii au trecut Atlanticul sau oceanul Indian, si si Pacificul, cu barca, deci, oamenii aia au supravietuit "potopului" si au dat povestea mai departe. Dar vai, i-au scapat cativa oameni lui dumnezeu cel atotputernic :O Deeeeeci, cum e? Nu e dumnezeu atotputernic, sau e basm ce e in biblie?
Nu,asta spuneam ci spuneam ca exista doua variante: 1) Potopul a avut loc asfel stiau de asta Americani si alte soiuri de oamenii
2)potopul nu a avut loc deci este un mit care l-au inventat atlanti si altii iar cand continetul s-a prabusit mitul a fost dus mai departe. Deci cam asta voiam sa-ti ilustrez doua variante pe care tu le-ai combinat intr-unul.
Se vede ca nu sti pic de genetica! N-are rost sa ma chinui sa iti explic cum sa treaba cu nasterea homosexualilor
Biserica ar trebui sa aiba gura cusuta cu sfoara caci Papa, din secolul 15 pana in secolul 17 predica, printre altele si Homosexualitatea in randul Cruciatilor.
*** g95 22/2 pag. 13 Homosexualitatea — Oare este un lucru atât de rău? ***
Pentru a primi răspuns, citeşte tu însuţi cuvintele apostolului Pavel consemnate în 1 Corinteni 6:9, 10: „Ce! Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni regatul lui Dumnezeu? Nu vă lăsaţi induşi în eroare. Nici fornicatorii, nici idolatrii, nici adulterii, nici bărbaţii întreţinuţi pentru scopuri nenaturale [efeminaţii, Sănta scriptură, 1874], nici bărbaţii care se culcă cu bărbaţi [sodomiţii, Sănta Scriptură, 1874; homosexualii, Biblia Cornilescu Revizuită, 1991], nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici cei care insultă, nici extorcatorii nu vor moşteni regatul lui Dumnezeu" (NW). Observaţi că Pavel se referă în mod concret la cei care, potrivit datelor, joacă un rol pasiv şi la cei care joacă un rol „masculin" mai activ în cadrul relaţiilor lor sexuale imorale. Astfel, el arată în mod clar că Dumnezeu dezaprobă toate actele homosexuale.
Noi nu ii judecam, o sa ii judece destul Dumnezeu, dar asta nu ne ia dreptul de a le spune ce este pacat si ce nu!
Judec:te acuz pe tine ca nu esti normal si nu te pot accepat Pedeapsa:te imping "in afara societatii"nu-ti dau dreptul de a fi u! ItI INTERZIC sa ai drept sotie\sot omul pe care vrei!(din punc de vedere politic) Judec:esti un ciudat, nu ai ce cauta printre noi, esti un esec, o greseala Pedeapsa:spun oamenilor sa nu te bage in seama ca n'ai ce cauta printre noi [e scurt esti un om in plus! Pedeapsa nu inseamna ineaparat inchisoare! Si hmmmm...dc primesti intrebari cu"dc te tot certi cu ele" pai esti prea incapatatnt sa accepti ca poate altcineva are dreptate, nu-ti dai seama ca fiecare om gandeste diferit si are ratiune diferita! Mai lasa de la tine pana ce nu e prea tarziu!
Hi eu nu ziceam ca eu as fi! Doar am vazut la stiri ceva de gen si nu prea mi-a placut! Totusi suntem in 2013!
... am recitit de trei ori inainte sa incep sa iti scriu.
Cine te grabeste sa-mi raspunzi? Imi place la nebunie cum suna ceea ce ai scris... doar ca dupa ultima recitire-analiza foarte minutioasa am ajuns la concluzia banala ca desi ai mi-ai adus ACUZATII si PEDEPSE, cu mari regrete iti spun, ca TOT NU SE NUMESTE O JUDECATA din lipsa de PROBE (si DOVEZI).
"Pedeapsa: spun oamenilor sa nu te bage in seama..." asta nu este o pedeapsa ci o CONSPIRATIE. Iti dai seama ce m-ai putut speria? M-au trecut "sudorile mortii"! Tu câți anisori ai? In orice caz tin sa iti spun ca va veni o vreme in viata ta cand vei realiza ca niciun strain, absolut niciun strain, nu va asculta cererile tale daca nu il platesti (adica sa aiba ceva de castigat). O milionara isi permite sa spuna asa ceva si chiar sa reuseasca, dar tu: Ce sanse crezi ca ai? (in functie de raspuns te-ai putea numii sau credula, sau credincioasa sau naiva)
Si te ti tare: tot eu sunt incapatanat?
Tu nu te vezi pe tine? In judecata pe care ai facut-o ai avut de facut 3 pasi simpli, banal de simpli (1 Acuzi, 2 Dovedesti; si 3 Dai o Pedeapsa). Tu ai sarit peste pasul 2; Ce importanta are ca noi gandim foarte diferit? sau ca om fi avand ratiune diferita? Tu nu intelegi ca atata vreme cat tu nu ne aduci "dovezi" noi nici macar nu ne putem folosi ratiunea ca sa le analizam si sa ne dam o parere ( sau un verdict)?
"poate altcineva are dreptate". Poate. Dar ceea ce faci tu aici este sa iti incerci norocul, ACUZI si PEDEPSESTI fara sa aduci DOVEZI. De ce nu iti incerci norocul la LOTO sau la BINGO, acolo "poate" mai ai o sansa. Serios.
Mai lasa de la tine pana ce nu e prea tarziu! Dar la ce iti foloseste? (Ca adevarul este adevar indiferent de ce vrem noi, sau ce "lasam" noi. Esti tare si capabila doar atunci cand stii sa demonstrezi.)
Oferta: Daca tu chiar vrei sa ma vezi cum sunt ignorat de toti pot sa iti dau passwordul de la contul meu ca sa vorbesti vulgar in locul meu si poti sa ramai si cu contul, si nici nu imi fac un alt cont sa te deranjez. Ce zici? dar sa las de la mine fara probe? Asta niciodata! (Daca stii sa dovedesti atunci ii bine si daca nu stii atunci du-te la gara! Tu nu vezi ca nici nu stii ce vrei si pe deasupra habarnai la ce iti foloseste ceea ce "ti se pare ca " vrei.)
Ok, fi amabila si prietenoasa cu toti homosexuali, accepta-i si fa-i sa se simta ca si cum i-ai cunoaste dintotdeauna. Ai vazut ce frumos vorbesc cu tine, puteam sa iti dau niste indicatii despre ce le-ai mai putea face dar nu am facut-o. Si ceea ce este m-ai important: Cum unii iti admira gandirea ta. Sa nu o schimbi indiferent de ce pareri primesti cu referire la ea... cat si indiferent daca nu primesti pareri cu referire la ea. (Pe noi oricum nu ne intereseaza sa stim daca tu ai uitat sa aduci dovezi, sau "ti-ai incercat norocul", sau orice altceva ar putea fi, dar daca esti capabila sa scoti un armasar dintr-un țânțar incă iti urez si succes. Totusi, te-ar deranja daca nu as vrea sa aflu ce se va intampla cu tine la final? Ca eu mi-as dori ca sa nu imi spui niciodata asta indiferent ca vei avea succes sau ba, indiferent ca vei rade sau vei plange. )
Totusi, nu ti-am raspuns la intrebare:
Sunt total impotriva homosexualitatii datorita pericolului pe care aceasta o reprezinta pentru generatiile viitoare si pentru integritatea umanitatii.
Iti dai seama ca noi 2 nu ne putem intelege absolut deloc! Mie imi place sa gandesc mai liber in schimb u ai fixat o idee si n-ai de gand s-o schimbi indiferent de argumentele care ti se aduc!
Fiecare om are gandire diferita si propriul adevar! Dc crezi ca sunt asa de multe tipuri de religie?
Imi aduci acuzatii faslse,nu cred ca sunt credula,credincioasa sau naiva ca daca era,zic ca ar fi trebuit sa las pe altii sa gandeasca pentru mine,dar din cate vad incerc s-o fac singura,daca reusesc sau nu,asta e se mai intampla! Esti prea incapatanat sa afirmi ca esti, si eu am pus o amarata intrebare aici asta nu inseamna ca voi face o revolta sau cv!
Scuza-ma ca nu ti-am respectat dorinta dar m-ai facut naiva si asta nu se poate! Tipule, repet:fiecare om e diferit, priveste lucrurile cu alti ochi si fiecare are adevarul! Te rog scuteste-ma de orice raspuns de al tau, nu vei ajunge nicaieri gandim prea diferit sa ne intelegem!
Wow!
Imi dau seama ca nu ne intelegem absolut deloc, (ar trebui sa ne fie rusine pentru ca suntem specia cu cea mai multa materie cenusie) eu doar ti-am zis o parere si nu urmaream sa creez partide. Ce imi pasa mie ce iti intra tie in bibilica. faci ce vrei ca oricum tu iti tragi consecintele.
Nu stiu de unde le scoti. (nu te speria ca nu vreau sa te mai deranjez!)
Cum poti sa zici ca eu am o idee fixa pe care nu mi-o schimb indiferent de argumentele pe care le aduci CÂND.tu inca nu ai adus NICI MACAR UN argument? Imi mai dau seama ca tu NICI MACAR nu dialoghezi! Ceea ce tu spui poate sa spuna si un papagal. As fi fost cel mai impresionat om sa vad un argument in favoarea lesbiencelor! Ele sunt si raman INCAPABILE de a avea ceva ce majoritatea dintre ele isi doresc foarte mult: un copil. Iar daca il obtin pe cai artificiale, raman INCAPABILE sa spuna, acelui copil, adevarul.
-Cum adica iti aduc acuzatii false prin faptul ca iti pun o intrebare? De ce nu ai raspuns la intrebare? In functie de raspunsul pe care il dadeai, toata lumea tragea singura concluzia. iarasi faci pe papagalul.
- "Fiecare om are gandire diferita si propriul adevar! " ASTA II CEA AI MARE PROSTIE PE CARE AM AUZIT-O VREODATA. Iar tu indraznesti sa o si repeti!
"Dc crezi ca sunt asa de multe tipuri de religie?". nu are importanta ce cred eu, LOGICA ii de doi lei vechi: Daca una sustine reâncarnarea, alta intalnirea cu virgine si alta invierea mortilor... ii foarte clar ca nu pot fi toate trei adevarata in acelasi timp! Maxim una ii adevarata! Ce "propriu adevar" visezi? asta ar insemna sa existe 7miliarde de religii!
Da, mi-am dat seama ca tu una le sustii pe lesbience dar la nivel lingvistic nu vei avea niciodata argumente pentru ca ele nu exista, singura ta solutie este utilizarea fortei (ne deschizi craniul si ne torni minte cu pâlnia), iar daca societatea noastra creaza servicii foarte scumpe si avantaje pentru homosexuali, o face pe banii intregii populatii, ca ei saracii (saracele) sunt dusi cu pluta.