Nu sunt nici impotriva si nici pentru.
Pur si simplu daca-i intalnesc ii tratez ca pe orice om, orice persoana cunoscuta, sunt amabila si prietenoasa.
Nu-mi place sa fac persoana respectiva sa se simta in plus sau sa se simta judecata.O accept si o fac sa se simta ca si cum ne-am cunoaste dintotdeauna.
Nu suntem noi nimeni sa judecam pe altii, de acord cu tine.
Imi place si admir gandirea ta. Sa nu o schimbi indiferent de ce pareri primesti cu referire la ea.
La sfarsit nu vom fi "judecati" de nimeni si nimic. Fiintele umane traiesc viata pe care o au acum dupa modul in care cred ele ca se traieste o viata, indiferent daca modul este "bun" sau "rau" si poate dupa, vor trai alta si alta. Si atat.
Poate totul are un scop.
Dar pentru nimic in lume nu cred povestile celor care afirma cu tarie ca vom fi asupriti si pedepsiti (?!) ...total irelevant ..nu ni s-a dat o existenta la finalul careia unii vor intra in gurile focului sau mai stiu eu ce.
Te pup
Bai,desteptule,eu cred in d-zeu, asta-i adevarul in care cred eu...ink nu stiu daca e adevarul suprem dar ii avevarul pe cre il cred vine altul si sdevarul lui e ca exista buda, asta-i adevarul lui nu stiu daca e cel suprem dar asta e ceea ce crede el.Eu nu pot merge la el sa crada adeavarul meu pentru ca avem conceptii diferite, e imposibil.Intradevar exista un singur adevar in lume, dar noi nu stim care e ala asa ca incepem sa credem propriu adevar.Poi aia care sustine reincarnare, are adevarul ei si asa mai departe.Hmmm....de ce sunt atatea religiiii, pai fiecare si-a creat adevarul lui in care crede.Eu nu m-am mai luat de intrebarea mea, am fost strict la ceea ce ai sp u despre mine si ti-am justificat de ce nu-i adevarat. Vrei sa spui ca toata lumea gandeste la fel? Asta e o prostie mare, fiecare e diferit, nu mult dar totusi nu suntem identic! Intelege ca gandesti diferit fata de me si nu ne putem intelege.Suntem prea incapatanati, dar macar eu recunosc asa ca u esti mult mai incapatanat decat me!
Las o balta ca nu vom ajunge nicaieri.Scuze daca te-am jignit sau ceva de gen, dar n-a fost cu intentie!
LisaJulie întreabă: