Daca tu crezi ca dintr-un accident s-a putut naste un "computer" atit de performant precum e creierul uman, care inca intrece orice computer creat de om, o "pompa" atit de fiabila precum e inima omului, care pompeaza mai mult decit orice pompa creata de om - o face timp de 70-80 de ani, fara intrerupere si fara reparatii, sau un ceas atit de precis cum e Universul cu miscarile corpurilor ceresti, atunci poti spune ca totul a fost doar un accident, si atita tot, insa, daca poti vedea in spate ceva sau cineva inteligent care a facut toate aceste lucruri, atunci cred ca esti pe calea cea buna. Si asta doar pentru ca e varianta cea mai logica. Si cea mai usor de crezut.
O intamplare.De ce un accident? A decis cineva ca noi nu aveam ce cauta in universul asta ca sa fim considerati un accident? Am aparut si noi p-aici.Asta nu inseamna ca universul s-a abatut de la un plan strict pe care il avea.
Doar astea 2 alternative sunt? Oricum, accidentul pare mult mai probabil dupa toate dovezile pe care le avem pana acum.
Si dumnezeu ca o aparut din nimic a creat miliarde de stele din nimic ce a fost intamplare? eu cred ca totul e nimic si nimic e totul e greu de imaginat dar daca te uiti intr-un atom vezi ca e aproape gol
Nimic nu este intamplator, totul a fost creat de catre o imaginatie, o inteligenta universala care ne depaseste, un accident natural sau cataclism spune-i cum vrei s-a produs in anul 2004 tunamiul din insulele Indoneziene care a maturat 200.000 de vieti, unul dintre supravietuitori a declarat ''acum realizez cate vulnerabila ne viata''. acolo poti spune ca da a fost un accident, nimeni nu stia cei asteapta.
Salut
Tot ce am ajuns să cunoaştem până acum nu ne-a oferit încă niciun exemplu de lucru apărut din nimic. Orice realizare, fără excepţie, a avut o cauză.
Acesta este doar un singur raţionament care mă convinge că viaţa este opera unui Creator şi nu un rezultatul unui accident întâmplător.
Atunci cand exista conditii favorabile unui eveniment, nu consider ca ar fi un accident daca acesta ar avea loc in acele conditii.
Pentru ca nu am avut un "nimic" sa testam si sa vedem.
Cum sa ne nastem dintr-un accident? Nimic nu e accidental...cineva ne-a creat, cineva ne iubeste!:)Sunt foarte multe dovezi despre faptul ca TOT ce scrie in Biblie este adevarat(: Daca vrei te poti uita la asta:http://www.youtube.com/watch?v=EDNDvpjbx6U
Da noi si lumea noastra am fots creati de Dumnezeu, daca vrei argumente cauta in Biblie daca o ai cauta Geneza 2:7, 8. O zi buna.
Daca ar fi sa ne luam dupa Biblie suntem creatia lui Dumnezeu, dar fiecare crede ce vrea
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: