| Inferno a întrebat:

Ce dovezi avem noi ca Mos Craciun nu exista? Cat de siguri sunteti ca el nu exista?

Răspuns Câştigător
| Norvegianul a răspuns:

Esti un credincios fals! Cei care cred in Mos Craciun cu adevarat ii trimit e-mail-uri, nu scrisori! Cat timp vrei sa mai vorbesti prostii, cat timp o sa mai induci in eroare miile de suflete ce simt iubirea barbosului imbracat in rosu? Sa-ti fie rusine, o sa te topesti pentru eternitate in Sahara!
Mosule, iarta-l ca nu stie ce zice!

25 răspunsuri:
| Norvegianul a răspuns:

Daca Mos Craciun nu exista, atunci cine iti pune cadourile sub brad? Ateu nenorocit!

| monstrulet a răspuns:

Cine spune ca nu exista, evident nu gaseste cadouri sub brad de craciun.

| Inferno explică (pentru Norvegianul):

M-ai inteles gresit, eu cred in Mos Craciun cu toata credinta mea.
Il simt pe Mos Craciun in mine atunci cand ii scriu scrisori. ii simt toata iubirea si dragostea lui. El locuieste in Laponia.
Nimeni nu poate sa imi demonstreze mie ca el nu exista, pentru ca ei nu simt ce simt eu cand vorbesc cu el.

| Inferno explică (pentru monstrulet):

Nu gaseste cadouri sub brad pentru ca refuza sa-l accepte pe Mos Craciun si nu cred in el.

| reihiuke a răspuns (pentru Inferno):

Raspunsul acesta, din punct de vedere Ezoteric, este corect happy

| monstrulet a răspuns (pentru Inferno):

Sau pentru ca nu au fost cuminti

| reihiuke a răspuns (pentru Inferno):

Acum intrebarea se pune: iti place vanilia? Mie nu. Tu poti raspunde la fel si in cazul gustului de vanilie. Prin urmare, exista ceva, (gustul de vanilie) si altceva care te face sa-ti placa sau nu. Bun. Dar exista situatii care creaza emotii sau stari, unele placute pentru unii, dar pe care nu le poti "afla" de unde vin. Si nu ma refer la iluzii. Sper sa intelegi. Eh, neavand vanilia ca obiect exterior (in rol de cauza), unii pun asta pe seamna lui Dumnezeu.

2) Unii cred ca nu exista coincidente (si chiar nu exista. Pur si simplu ateii sunt cei mai ipocriti aici:
a) Pt ca spun ca totul are o cauza si ca nimic nu iese din nimic. Atunci daca nimic nu iese din nimic, pai nu exista COINCIDENTE. Pt ca, totul are un scop. Eh, oamenii care sunt mai rasariti si care isi dau seama ca nu pot exista coincidente (tocmai pentru ca nimic nu exista asa din senin si totul are o cauza - chiar si coincidenta in sine), spun ca exista o forta superioara si niste legi inteligente, care creaza inteligenta la randul lorhappy

| Inferno explică:

Daca vorbesti asa nu cred ca Mosul te va primi in Laponia alaturi de el.

| Inferno explică:

Sa crezi fiule, El este singurul ce fabrica jucarii pentru copii. Sa ai credinta in el. Mos craciun sa aiba grija de tine.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Mos Craciun poate face referire si la spiritul sarbatorilor. La aceea perioada din an in care suntem mai buni uni cu altii si in care ne spunem si ne demonstram ca suntem o familie si ca suntem speciali unii pentru altii.

Daca te referi la Mos Craciun (batranelul imbracat in rosu, care iubeste copii), sa stii ca sunt destul de sigur ca el exista. Poate nu am cum sa explic, dar e o senzatie placuta sa stii ca el exista, e aceea senzatie a copilariei pe care o mai am de trait.

E trist ca multi nu cred (ma refer in mare aprte is la copii de 6, 7 ani in sus), e pacat sa nu fi patruns de aceea stare de euforie si de bucurie inexplicabila, e o parte importanta a copilariei.

| ZambetulNebuniei a răspuns (pentru Inferno):

Frumos video si chiar emotionant.
Pacat ca nu putem ramane copii mereu, trebuie sa ne si maturizam.
Fiecare parte a vietii cu frumusetile ei.

| Razvanjerrry a răspuns:

Pai Mos Craciun cu siguranta nu exista. Acest personaj a fost introdus la coca-cola cand sa iinfintat aceasta industrie. Dar aceasta poveste are un sambure de adevar.Se refera la Sfantul Nicolae ce a trait in perioada tiranilor Maximilian si Diocletian.Intr-o seara de iarna le-a adus la niste fete sarmane daruri fara sa fie vazut. Si asta a fost.
Virtutea sfantului cea mai mare a fost nespusa bunatate.

| Flav a răspuns:

Cand pui semnul intrebarii asupra existentei unei persoane, trebuie sa ai dovezi ca el exista, nu ca nu exista. Asa, s-o ard si eu filosofic, imi e usor. La cald, as lua-o asa: Iepurasul de Pasti. Sau Zana Maseluta. Ce dovezi ai tu ca nu exista?

| GhostStar a răspuns:

Eu cred ca exista, l-am vazut asta iarna dupa ce am fumat ierburi

| xRainyDay a răspuns:

1.Moş Crăciun a existat.
2.A existat.
3.Deci nu mai există.
4. Părinţii îţi pun cadouri sub brad.

| monstrulet a răspuns (pentru xRainyDay):

Parintii iti pun cadouri sub brad pentru ca nu esti destul de cuminte incat sa ti le aduca mosul, asa ca ti le pun ei ca sa nu fii suparata.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Diferenta dintre Dumnezo si Mosu' e ca Mos Craciun se imbraca in rosu'.smug

| xRainyDay a răspuns (pentru monstrulet):

Băi, nu înţelegi că Moş Crăciun a fost un om rău, dar după ce s-a născut Iisus a devenit bun şi dădea cadouri la oamenii din satul lui şi din alte sate pentru că era bogat, şi nu avea reni, sau sănii trase de reni sau spiriduşi, şi se pun cadouri sub brad ( de către părinţi ) că aşa e tradiţiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Întrebarea asta e pusă la caterincă sigur.

Mie mi le aduce Mos Craciuntongue

| xRainyDay a răspuns (pentru monstrulet):

Demonstrează-mi asta!

Stam intr-o seara si il asteptam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mos Craciun din intrebarea asta, e de fapt Dumnezeu, care locuieste in "Laponia"?

| Lucian_Glavasc_1992 a răspuns:

Nu exista!
Dovada:
A fost odata intr-un oras o masa unde traiau o familie fara copii. Odata a venit la ei in grajd Fecioara Mari si acolo L-a nascut pe Mesia.Auzind astea sotul acestei femei care a gazduito pe Maria i-a taiat mainile ducandu-se in grajd. Femeia se intoarce din grajd cu mainile lipite la locul lor si barbatul s-a dus si el in grajd sa vada minunea. Ca pedeapsa Dumnezeu i-a dat in sarcina acelui om rau ca de Craciun sa aduca darurila toti copii.

Mosul a existat.
A EXISTAT!
Acum nu mai exista!

| BrokenAngels a răspuns:

Dovada este ca 90% dintre oameni spun ca nu exista, iar 10% spun ca exista.Deci dupa acest procentaj ne putem da seama ca Mos Craciun nu exista.

Întrebări similare