| AvalohAlyn a întrebat:

Ce este Cerul Nou sau Pamantul Nou promis de Dumnezeu? Si camd va fi? Tocmai am auzit despre asta..Deci ce e?

Răspuns Câştigător
| ada92 a răspuns:

Cred ca te referi la versetul din 2 Petru 3:13. Acestea nu sunt cerurile fizice create de Dumnezeu. În versetele anterioare, Petru vorbeste despre „cerurile" simbolice, guvernele umane care sunt mai presus de supuşii lor (2 Petru 3:10–12). Întrucât nu au reuşit să guverneze cu succes omenirea, aceste ‘ceruri’ vor trece. Ele vor fi înlocuite de „ceruri noi", adică de Regatul lui Dumnezeu.
Pământul nou la care s-a referit Petru nu este o planetă nouă. Dumnezeu a făcut pământul perfect pentru ca oamenii să trăiască pe el veşnic (Psalmul 104:5). Uneori, Biblia foloseşte cuvântul „pământ" cu referire la oameni

21 răspunsuri:
| Dorugar a răspuns:

Este vorba de o minciuna noua!
1 Odata ca Dumnezeu NU promite asa ceva, si aici ma refer la Biblie, desi nu cred ca promite nici in emisiunile Sale de la televiziune.
Ba din contra, in Biblie scrie ca si-a propus sa distruga toata creatia sa si mai ales oamenii, fapt care se vede si in realitate prin acea cosecinta distrugatoare a religiei numit sporul demografic!

| ada92 a răspuns:

Cei ce vor forma pământul nou, sunt o nouă societate alcătuită din oameni care iubesc dreptatea

| fllu07 a răspuns (pentru Dorugar):

Imi arati si mie unde scrie asta in biblie?

| Dorugar a răspuns (pentru fllu07):

Da, in Geneza 6:6

| danut a răspuns (pentru ada92):

Asta numai un ignorant de martor poate spune.

| danut a răspuns:

O noua planeta si un nou sistem solar dar fara soare, fizic. Biblia se intelege LITERAR, exceptie sunt viziunile si parabolele. Actualul pamant va fi distrus FIZIC.

| fllu07 a răspuns (pentru danut):

Isus a zis ca "cei drepti vor mosteni pamantul"
in opinia ta, o mintit?

Ce sa inteleg din versetul asta?

Si Obama a spus ca SUA va mosteni pamantul, asa ca pe cine credem?
Pe puternicul zeu Obama sau pe de mult raposatul Isus?

Obama?
puternic?
in 2001 cand au fost atacate WTC, G.W. Bush s-a ascuns in buncar, si de acolo asista neputincios la scenele de afara.
stai linistit ca nu ii asa de curajos precum vrea sa para.

| danut a răspuns (pentru fllu07):

Nu, este vorba despre NOUL PAMANT, vrei sa iți citesc textul sau ai citit Biblia?

| fllu07 a răspuns (pentru danut):

Bine.
da vezi ca in Apocalipsa 11:18 Dumnezeu spune ca va veni ceasul cand ii va distruge pe cei ce distrug pamantul.
cam nedrept, nu?
adica daca tot ii sortit distrugerii, de ce sa ii mai pedepseasca pe bietii oameni care nu fac altceva decat sa ii indeplineasca voia?

Evident ca Obama este doar un om, dar este si un Dumnezeu stapan peste viata si moarte, iar faptul ca asista la ocuparea planetei de catre armata sa, nici pe departe nu inseamna ca este neputincios, pentru ca puterea lui este absoluta atat in ceruri cat si pe mari si doar o parte din pamant, adica spatiul cosmic este controlat de SUA, la fel marile si oceanele planetei au ca stapan submarinele si portavioanele americane si mai pe pamant SUA are peste 800 de baze militare, fapte care ne dovedesc ca SUA va mostenii pamantul si nu cei drepti, ci cei care stau in pozitia de drepti!

| Dorugar a răspuns (pentru ada92):

Si cine spune asta?
O spune Creatorul care vrea sa distruga omenirea si toata creatia sa?
Sau o spun niste creaturi nenorocie?

Pai probabil s-a referit la pamantul pe care si el l-a mostenit de la Iosif tatal sau legitim, dar nu si natural

Sa intelegi ce scrie in el din prisma unui raspuns pe care eu l-am dat mai sus si la care tu m-ai intrebat de dovezi

| Dorugar a răspuns (pentru ada92):

Nu zau?
Te referi la faptul ca va urma colonizarea planetei Marte? ca tot s-a gasit pe ea dovezi de existenta a apei atat de necesara formarii vietii?

| danut a răspuns (pentru fllu07):

Pentru ca cei ce fac rau, adica pacate TREBUIE sa-si primeasca rasplata daca nu se pocaiesc. Plata pacatului este moartea dar nu moartea asta care Dumnezei i-a spus somn ci Moartea Vesnica sau moartea a doua.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru danut):

Danut, cum iti permiti tu sa jignesti pe cineva, ce merite ai? De cand esti pe TPU, cate raspunsuri potrivite ai dat, cati oameni cu raspunsuri bune ai apreciat, cum ai dat dovada de credinta, ca sa-ti incurajezi semeni sa mearga dupa Dumnezeu ca este prezent in religia pe care tu o practici si o sustii. Cate dovezi ai adus ca sa poti arata ca ceea ce faci tu este demn de incredere si adevarat? Unde este crestinul din tine? Deci nu este frumos, pentru oricine ar fi, sa aduci astfel de jigniri. Toti suntem oameni imperfecti, toti gresim in diferite modur, dar este important sa ne recunoastem greseala si sa ne caim. Asa ne invata Dumnezeu. Dar cand cu buna stiinta lovesti, al cui crestin esti? cine te-a educat? Daca nu-ti suna tie bine unele comentarii sau intrebari, stai in banca ta, injura pentru tine, ca ale tale sunt, si macar nu -ti scoti public in evidenta,, bunatatea iubitoare ". Doar nu te obliga nimeni sa accepti un raspuns cu care nu esti de acord. Fii mai bland si iubitor, cunoaste-l pe Dumnezeu si ve-i mosteni pamantul.

| danut a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Toti suntem pacatosi dar daca eu cunosc adevarul DAR pentru a fi bland cu cineva nu il SPUN, tinand adevarul ascuns in favoarea blandeti la care faci tu referire confundand credinta cu blandetea atunci faptul ca i-am ascuns unui om adevarul se va rasfrange asupra mea ca un pacat. Prefer sa fiu luat drept un om mai aspru decat sa am pe constiinta viata altui om, si inca ceva, inca nu a venit judecata pacatosilor (care se va face ca oriunde dupa o LEGE pe care voi ati eliminat-o) asa ca cine te face pe tine judecatorul altora? Pana la judecata Dumnezeu a spus sa te uiti la barna din ochiul tau, nu la paiul din ochiul meu.

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun

Întrebări similare