Daca ai facut misto inseamna ca esti prost.
daca nu inseamna ca ai voie sa mananci carne de peste in zilele de post in care ai dezlegare la peste.
Da ai voie dar mai bine facea mata un **** la gard sa-l manance cainii decat pe tine
Despre întrebarea ta? Nu. Sper să nu mai aud şi a doua oară asemenea bazaconii.
Saracu e probabil ateu, ca si mine(toate laudele mele) si a fost si el curios, nah
Dezlegarea la peste inseamna ca avem voie sa ne depilam =))
http://www.TPU.ro/......ina-2.html
Pentru tine oricine face mişto de ceva e prost? Probabil eşti cel mai plictisitor om.
Acum ma urmaresti sau care e ideea? de fapt nu lua in considerare semnul intrebarii pentru ca nu am nevoie de un raspuns.
Vrei sa iti iei revansa pentru parerea mea despre tine probabil, tot asa va ramane, probabil se va inrautati(fazele cu nu ma intereseaza ce parere ai despre mine nu functioneaza ).
A, si ca sa iti raspund totusi, nu sta chiar asa treaba, asa mi s-a parut situatia de fata, si nu sunt foarte religios daca ai avut impresia.
Eşti un străin,părerea ta despre mine e nulă. Stai liniştit,am chestii mai importante de făcut decât să-ţi urmăresc ţie răspunsurile,dar eram al întrebarea aia şi mi-a sărit în ochi.
Nu-mi pasă de ce religie ai tu, dar, care-i problema dacă unii iau la mişto anumite chestii?
Eşti plictisitor.
Inseamna sa dezlegi pestele, daca reusisesi sa-l legi, cumva! Lauda limbii romanesti:sugubeata ta intrebare e un elogiu pentru expresivitatea sa!
Nu mai striga, te-am auzit de aseara, dar n-am avut timp sa raspund.Chiar daca ai facut realul,cu siguranta stii ca e vorba despre plasticitatea exprimarii,despre sensuri neasteptate ale cuvintelor,despre imagini inedite,unele pasibil a fi explicate, altele nu. Uite, nu stiu cum s-a ajuns sa desemneze cuvantul "peste"doua notiuni atat de diferite sesizate de tine atunci cand pui intrebarea de mai sus:poate apropierea s-a facut pe seama "discretiei"pestelui.Dar sunt nenumarate expresii interesante.Se spune,de ex.,despre ceva care se gaseste rar ca "e cu ciubote rosii":desigur ca ciubotele erau negre sau maro,si extrem de rar rosii; sau unui barbat care intarzie sa vina acasa si, atunci cand vine se scuza "Am intarziat la balta"; comentariul soacrei, sa zicem:"E cu ochi si sprancene balta aceea"s.a.m.d.Limba romana este foarte expresiva, minunat de plastica e exprimarea ei, uneori minunat de surprinzatoare!
RAY întreabă: