| Ozanaf a întrebat:

Ce fel de om ar intoarce spatele vieti?

Răspuns Câştigător
| sandra2012 a răspuns:

Un om care nu stie ca sinuciderea e cel mai mare pacat. Viata, buna sau rea, ti-a oferit-o Dumnezeu si numai El are dreptul sa hotarasca cand sa te intorci la El.

18 răspunsuri:
| George2000_6958 a răspuns:

Unul emo...

| Lex169 a răspuns:

Cum a zis George.(spun asa ca si eu am fost emo mai demult)

| Deutsa_7202 a răspuns:

Unul care intr-adevar nu stie ce-i viata! Sa traiesti e un lucru mare si chiar daca viata iti aduce si bune si rele tu trebuie sa faci fata la toate si sa nu te abati de la calea ta!

| Simona a răspuns:

Un om resemnat, dezamagit...

| aliceinchains a răspuns:

Unul care e agramat! ("vieții", măi, cu doi de "i"!).

| LoveÈℓa a răspuns:

Un om care n-a mai zambit de ani, un om bolnav, un om al strazilor, un om fara rude fara prieteni, un om care s-a saturat de jocurile vietii, un om care in copilarie avea o multime de vise dar toate sau spulberat si si-a dat seama ca totul a fost o minciuna.Sau alta definitie ar fi: Un om care nu mai are puterea de a mai trece testele vietii nemiloase dar frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| adi97 a răspuns:

P-ai omul slab fara putina credinta.A intoarce spatele vietii e=cu a intoarce spatele lui IIsus Hristos. Orice cruce t-i-a dat El tu trebuie sa o duci.Viata e scurta si trebuie sa o traiesti asa cum trebuie nu sa te sinucizi.Omul trist si dezamagit de el este omul mort.Dar pentru a reinvia trebuie sa isi traiasca viata in Hristos. Sper ca tu nu esti in acea situatie de care intrebi?

| TotLora a răspuns:

Cel slab, prost si egoist.

| adi97 a răspuns (pentru SOLDIER):

Pai asta e parerea mea. Sper sa ma iertati daca va-am deranjat cu ea

| Deutsa_7202 a răspuns (pentru adi97):

Corect!

| Allrc24 a răspuns:

Un om fara speranta,fara cerdinta, fara nadejde, adica fara Iisus Hristos!

| Ozanaf explică (pentru SOLDIER):

Chiar daca au alta religie, se pot numi oameni.

| Ozanaf explică (pentru adi97):

Nu mai deranjat cu ea. Stai linistit

| Sabin91 a răspuns:

Un deceptionat.

Întrebări similare